Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
farklı hesapların olması gerekir var mı?
semih zihinsel engeli var gibi davranıyor. şarkı söylemesi elini uzatması. adamlar doğum günü kutlarken içeri dalması. bu içeri dalmasını bile desteklediler ya. hemde adamın doğum gününde. destekleyenlerin doğum gününde olsa ne olurdu acaba?
bi de tuncay sopa kırdı diye kötü oldu.
iyi ki semih in kafasında kırmadı o sopayı. diskalifiye olurdu boştan yere

semih in üstün bi zekası da yok ayrıca.
insanlara öyle empoze edildiği için insanlar öyle algıladı.
vaaay strateji tuttu falan diyorlar örn: pınar kaldı vaaay strateji tuttu oldu

murat ı bugün izlediniz mi ben çok gülüyorum ona yaa
hoyt hayt diye kuş kovaladı çok komikti
kollarını oynatmadan yürümesi de komik

oylamadan bile haberim yok dedim ya semih kavgasından sonra gıcık oldum hiç izlemdim ben sanıyorudm ki sms oylama var meğer pasaport alıp oylama yapıyormuşuz, pasaporttu aldım artık tek oy atarım ya napayım, semihte var bir tuhaflık bir tek abidinle bir atışması vardı ya abidin bunu taklit ediyordu orada gülmekten gözlerimden yaş geldi, abidin iyi üstesinden geliyor , zaten tek kozu sinirlendirip diskalifiye ettirmek aynısını inci de yapıyordu gitti oda fenaydı.

aynen...
abidin önceleri köşesine çekiliyordu. beni yollayın evime gitmek istiyorum diyordu. yazık dedim o an. zorla adamı çileden çıkarttı.
1 den fazla pasaport alabilirsin galiba bilmem

Pinarla aybuke neden tartismis? Ne oldu birden bire, Aybuke gruptan neden atilmis?
anlatıyor şimdi. yemekleri pınar yapmış galiba aybüke de bulaşıkları yıkamamış
kendisi yaptı kendisi yıkasın diyor aybüke.
aybüke ortada takılabilir miyim dedi?
murat ve altar da evet dedi.
aybüke de dediki ilk pınar ı yazıcam dedi.
altar: unutma bu sözünü dedi.

aybüke :
-bunlar ne demek istiyor siz bana söyleyin bu işin piri olmuşsunuz tercüme edin. dedi

uff kurre nin sesinden bıktım kamera onda değil aybükeleri dinliyorum
ahahahaaaaaaaaahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa simih diye kendini yırtıyo

aybüke hemen gaza geliyor. altar dan akıl alıyor.
'' ben şimdi ne yapayım ''diyor
altar : git cafede otur cafe sana kaldı işte diyor
aybüke : ciddi misin ciddi misin...

aybüke : sana bi şey anlatcam bak şimdi
altar: dedikoduysa anlatma ben onlarla ilgili dedikodu duymak istemiyorum

aybüke: abidin var ya pınar kalsın diye beni çamura atar çamura.

Altar ben tek takilicam turkan ablayla yurur giderim dedi. Altari istemiyolarya grupta ogrendi heralde cok gelen giden oldu bugun. Yazik cocuk semihin her dedigine aynen aynen diyodu bi kere kendi fikrini belirtti attilar cocugu gruptan. Ne bicim insan bunlar. Semih kimki zatn bukadar bas ettiler onu sonunda yanan kendileri oluyo iste.

hangi fikrinden dolayı cephe aldılar altar a
altar şimdi aybüke ile
bukette deliriyor anlamadım. aybüke ye ılımlılar diye kızıyordu herhalde. aybüke de atıldı ya gruptan.
ama altar türkan la yürümez ki. türkan dedi ya seni kabul etmem ilk ve son şans diye ahahah

Altar bi kac kere asilik yapmis efendim fikir ayriligi olmus oyle diyodu semih efendi sanki egitimli kopegi muratta saftirik hala anlamiyo ilk hatasinda onunda arkadindan oyun yapicagini

Altar bi kac kere asilik yapmis efendim fikir ayriligi olmus oyle diyodu semih efendi sanki egitimli kopegi muratta saftirik hala anlamiyo ilk hatasinda onunda arkadindan oyun yapicagini
ayy o altar ayrılsın gör bak nasıl destkçisi var. kötü türkan ın bile varsa
altar ın hayli hayli var

altar ı lafa tuttu buket 2 saat.
altar ın beyni ile hareket etmek istiyo.
sence sence dedi durdu.
demek ondan buket i kıramadı konuştu.

turkan herkesı kabul eder:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…