- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.161
farklı hesapların olması gerekir var mı?olabilir ya demetin de kocası seni tutuyoruz dedi ya semihe sinir oldum demeti severim ama kocasına gıcık oldum o tokatta içimin yağları eridi benim ya semihin yüzünde tuhaf bir alaycılık var ben de olsam bende çakardım bi tane çağdaşı öncesinde çok kışkırttı ama son damla oldu olay , ya ne zamandır sevmediğim yarışmacılar kazanıyor bunu da semih kazanırsa hiç şaşmam ama ben karşı takımı elimden geldiiğin ce oyluycam en az 10 oy atıcam bı katkı olsun.
oylamadan bile haberim yok dedim ya semih kavgasından sonra gıcık oldum hiç izlemdim ben sanıyorudm ki sms oylama var meğer pasaport alıp oylama yapıyormuşuz, pasaporttu aldım artık tek oy atarım ya napayım, semihte var bir tuhaflık bir tek abidinle bir atışması vardı ya abidin bunu taklit ediyordu orada gülmekten gözlerimden yaş geldi, abidin iyi üstesinden geliyor , zaten tek kozu sinirlendirip diskalifiye ettirmek aynısını inci de yapıyordu gitti oda fenaydı.farklı hesapların olması gerekir var mı?
semih zihinsel engeli var gibi davranıyor. şarkı söylemesi elini uzatması. adamlar doğum günü kutlarken içeri dalması. bu içeri dalmasını bile desteklediler ya. hemde adamın doğum gününde. destekleyenlerin doğum gününde olsa ne olurdu acaba?
bi de tuncay sopa kırdı diye kötü oldu.
iyi ki semih in kafasında kırmadı o sopayı. diskalifiye olurdu boştan yere
aynen...oylamadan bile haberim yok dedim ya semih kavgasından sonra gıcık oldum hiç izlemdim ben sanıyorudm ki sms oylama var meğer pasaport alıp oylama yapıyormuşuz, pasaporttu aldım artık tek oy atarım ya napayım, semihte var bir tuhaflık bir tek abidinle bir atışması vardı ya abidin bunu taklit ediyordu orada gülmekten gözlerimden yaş geldi, abidin iyi üstesinden geliyor , zaten tek kozu sinirlendirip diskalifiye ettirmek aynısını inci de yapıyordu gitti oda fenaydı.
anlatıyor şimdi. yemekleri pınar yapmış galiba aybüke de bulaşıkları yıkamamışPinarla aybuke neden tartismis? Ne oldu birden bire, Aybuke gruptan neden atilmis?
hangi fikrinden dolayı cephe aldılar altar aAltar ben tek takilicam turkan ablayla yurur giderim dedi. Altari istemiyolarya grupta ogrendi heralde cok gelen giden oldu bugun. Yazik cocuk semihin her dedigine aynen aynen diyodu bi kere kendi fikrini belirtti attilar cocugu gruptan. Ne bicim insan bunlar. Semih kimki zatn bukadar bas ettiler onu sonunda yanan kendileri oluyo iste.
Altar bi kac kere asilik yapmis efendim fikir ayriligi olmus oyle diyodu semih efendi sanki egitimli kopegi muratta saftirik hala anlamiyo ilk hatasinda onunda arkadindan oyun yapicaginihangi fikrinden dolayı cephe aldılar altar a
altar şimdi aybüke ile
bukette deliriyor anlamadım. aybüke ye ılımlılar diye kızıyordu herhalde. aybüke de atıldı ya gruptan.
ama altar türkan la yürümez ki. türkan dedi ya seni kabul etmem ilk ve son şans diye ahahah
ayy o altar ayrılsın gör bak nasıl destkçisi var. kötü türkan ın bile varsaAltar bi kac kere asilik yapmis efendim fikir ayriligi olmus oyle diyodu semih efendi sanki egitimli kopegi muratta saftirik hala anlamiyo ilk hatasinda onunda arkadindan oyun yapicagini
turkan herkesı kabul eder:)hangi fikrinden dolayı cephe aldılar altar a
altar şimdi aybüke ile
bukette deliriyor anlamadım. aybüke ye ılımlılar diye kızıyordu herhalde. aybüke de atıldı ya gruptan.
ama altar türkan la yürümez ki. türkan dedi ya seni kabul etmem ilk ve son şans diye ahahah
ahahah evet yazmaya üşendim sonradanturkan herkesı kabul eder:)
ne giymiş kiiKurretulayn Buket gibi giyinmis, hayirdir
ne giymiş kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?