- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #6.201
ben mert hakkında kurrenin şöyle bir konuşmasına şahit oldum özlemle konuşuyordu sanırım kurre dedi ki ben buraya girdiğimde bizim ilişkimiz zaten bitmişti hatta mert bitirdi dedi özlemde neden diye sordu kurrede bu yarışmaya ikimizde başvurduk onu kabul etmediler ben kabul edildim mertde seçilmeyince o yarımaya katılırsan bizi unut yani yarımaya girdiğimizde ayrıldık zaten ama onu seviyorum demiştievet aynen. bu tür kızlara güven olmaz.
ama öyle değil deyip duruyor bi türlü tek kelime kendini savunmadı mert konusunda.kem küm ediyor
mert in gömleği üzerindeyken semih e yakınlaştı.
pınar türkanla aybükeyi onun hakkında konuşurlarken mi duydu ??Aybüke ve türkan ağız ağıza vermiş pınarı çekiştiriyordu Aybüke pınar hakkında konuşurken yayın birden kümese geçti bütün kameralar neden bilmem artık
onu bilmiyorum ama şuan grupta aybükeyi istemiyolar en başta da pınar sürekli buketten dolayı bizle semihle hiç bir sıkıntısı yok deyip duruyorpınar türkanla aybükeyi onun hakkında konuşurlarken mi duydu ??
bende az önce canlı yayından izlediğimde serkanla tuncay marangozhanede konuşuyorlardı.aybükeye tavrımız net yani ben istemyorum şahsen pınarlada kavga ediyor hem diyordu serkanonu bilmiyorum ama şuan grupta aybükeyi istemiyolar en başta da pınar sürekli buketten dolayı bizle semihle hiç bir sıkıntısı yok deyip duruyor
pınarla tartışmışlar ama neden bilmiyorum burdan okudum onuda zaten ütopyada herşey biranda değişiyor hepsi bir öyle bir böyleler anlamadım hepsi en iyi yaptığı şey nabza göre şerbet ama bugün kafe grubunu tebrik ediyorum süper iş çıkarttılar valla emekleri boşa gitmedi helal olsunbende az önce canlı yayından izlediğimde serkanla tuncay marangozhanede konuşuyorlardı.aybükeye tavrımız net yani ben istemyorum şahsen pınarlada kavga ediyor hem diyordu serkan
altarı gruptan mı attılarAltar ben tek takilicam turkan ablayla yurur giderim dedi. Altari istemiyolarya grupta ogrendi heralde cok gelen giden oldu bugun. Yazik cocuk semihin her dedigine aynen aynen diyodu bi kere kendi fikrini belirtti attilar cocugu gruptan. Ne bicim insan bunlar. Semih kimki zatn bukadar bas ettiler onu sonunda yanan kendileri oluyo iste.
bence bu tarz hassas konularda çok yorum yapmamak lazım,hepimizin çoluğu çocuğu var..gençtir hata yapabilir..güven olmaz demeyi doğru bulmuyorum..bence mert konusu artık kapatılmalı..bu durumdan hem mert hem de kurre rahatsız oluyordur..belki ikisi de hayatına devam etmiştir..çoğu ilişki sonsuza kadar sürmez...evet aynen. bu tür kızlara güven olmaz.
ama öyle değil deyip duruyor bi türlü tek kelime kendini savunmadı mert konusunda.kem küm ediyor
mert in gömleği üzerindeyken semih e yakınlaştı.
Helena kurreyi ben de sevmiyorum ama senin ona karşı uslubunu hiç onaylamıyorum
nasıl yemek yediğiyle ilgili dalga geçmişsin, kimse evlenmez demişsin, böyle bir kadına güven olmaz v.s. demişsin
ailesi şimdi sana hakaret davası açsa kazanır bence
çünkü bir insanı sevmemek ayrı bir olay, onu küçük düşürüp,onurunu zedeleyici laflarda bulunmak daha ayrı..
ben kibarca uyarmak istedim seni
insanlar kamera karsısına cıkarken bu turlu yorumların ve eleştırılerın olacagını goze alarak kemara karsısına cıkmıstırInan bana Helenanin bu yorumlarina kim hakaret davasi acarsa acsin kazanamaz.
Ve Kurre gercekten berbat yemek yiyor. Biran once yemek yemeyi ogrense iyi eder.
umarım göze almıştır , elenirse yorumları okur da ders çıkarır.insanlar kamera karsısına cıkarken bu turlu yorumların ve eleştırılerın olacagını goze alarak kemara karsısına cıkmıstır
canım kibar uyarın için teşekkür ederim.herkesin ilşkisi sonsuza kadar sürmez ama ben duruşunu eleştirdim bu da en doğal hakkımız kimler neler yazıyor. abidin e sapık yazılıyor o sorun olmadıda benm mi yazmam sorun oldu neyse çok uzatmak ve tartışmak istemiyorum. sorun ayrılması değil tabiki de. o duruşu gösterememesini eleştirdik. üzerinde mert in gömleğiyle semih le yakınlaşması bana göre doğru değil ama size göre doğru saygı duyarımbence bu tarz hassas konularda çok yorum yapmamak lazım,hepimizin çoluğu çocuğu var..gençtir hata yapabilir..güven olmaz demeyi doğru bulmuyorum..bence mert konusu artık kapatılmalı..bu durumdan hem mert hem de kurre rahatsız oluyordur..belki ikisi de hayatına devam etmiştir..çoğu ilişki sonsuza kadar sürmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?