Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Altar Aybukeyi desteklemedigini acik acik soyledi, Semih'e de kameralara da. Yakinda Semihlerin grubundan da ayrilacagini dusunuyorum, iyi de yapar.
Yasini basini almis murat da semihin dedigini yapicam diye, kendisine "disarda sana selam bile vermem, beni taciz etme" diyen bi cocugu destekledi.

ütopyada milletin yaptığı ürünleri nerden görüyorsunuz arıyorum bulamıyorum

Kurretulayn Harunu kovarken " Burasi benim yerim, Semih bana istedigini yapabilirsin dedi, simdi cikar misin" diyor.
Bu kiz biraz daha orda yasarsa "Simiih ben senin koyununum, güt beni" diyecek. Ne yazik yaa, ne kadar zavalli bir kiz bu. Ailesi bu tavrindan ne kadar rahatsizdir. Babasini Semihi dinledigi kadar dinliyor mu acaba

RTÜK’ten Ütopya’ya ceza yağmuru
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ekranda mastürbasyon görüntüleriyle büyük tartışma yaratan Ütopya adlı yarışma programındaki, “hakaret ve aşağılayıcı konuşmaları” nedeniyle TV8’e ceza kesti.

Yarışmacılar arasında kavga, tartışma görüntüleri, hakaret ve aşağılayıcı konuşmaların olduğunu tespit eden RTÜK, programı, “çocuk ve gençler” için zararlı buldu.

Bu arada Ütopya adlı Yarışmadaki Semih’in sevgilisi Kurretülayn Matur kucağındayken başlayan mastürbasyon sahneleri de büyük eleştiri alırken görüntülerinin olduğu yayının ayrıca incelemeye alındığı öğrenildi.
kaynak:milliyet

ordaki şey şey mi yoksam.yanlış görmüyorum dimi.bişey gördüm sanki .yok yok olamaz.

Ya Semih in devamlı Altar ı küçümsemesi.Ne sanıyor ya kendini iyici sinir olmaya başladım.
aynen yaa algı yapıyor işte. anladı altar ın oylar yüksek diye yapıyo.
semih adam satmazmış hareketlere bak halk kör mü anlamıyorum nasıl göremiyorlar at gözlüğüyle bakılıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…