Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
oylama sistemi şimdi mi değişir arkadaş yeter artık kim az oy aldıysa o gitsin hep cafe grubundan gidiyor zaten yeter artık o semik ordan gitsin

ütopyaya yeni bir kuzu gelmiş şuan kurrenin ellerinde zavallı hayvanın allah yardımcısı olsun

ütopyaya yeni bir kuzu gelmiş şuan kurrenin ellerinde zavallı hayvanın allah yardımcısı olsun
kurrenin ailesi gelmiş dün almak istemişler kızlarını hepsi pil odasına gitmiş görüşmüşler tazminattan dolayı ayrılamıyacağını söylemişler falan. kurre dünden beri yok kameralarda bugünde göremedim. ağlamış hep kurre dün

şuan var kurre sıkıntısı var gibi durmuyor ama ailesi gitmiş mi gerçekten çok şaşırdım ama haklılar

gercekten mi? Son cikan haberlerden dolayi mi olmus? yazik annesine babasina yaa. perisan olmuslardir. kurre de biraz dikkat etmeye baslar davranislarina

Bende üzüldüm annesi babası adına. Kurreye Semihten dolayı sinir oluyorum. Aslında merhametli kız ama çok hata yapıyor. Hatta geçenlerde burda olmak lütuf diye semihe söylüyodu ah dedim içimden bi bilsen diye öğrendi kız. Rejiden sanırım ütopya gerçekleri diye bi profil var orda yazmış doğru geldi bana çünkü akabinde kurre kusup ağlıyodu. Üzüldüm Semihin kuyusuna düştü çıkınca Semih tekmeyi basıcak kıza.

yemekte sohbet ediyolar altar semihe sordu yarışmamı kurremi diye yarışma dedi semih. herkes ayıpladı. yazık yazık rezil oldu bu kız

Buket su an kibar bir sekilde "benim adimin burada biriyle sevgili olarak anilmasi babamin hosuna gitmez. ortada olmayan biseyi konusmayin, boyle imalar yapmayin" diyor. Terbiyesiz, yasinin adami olmayan, civik Murat hala "senin kaderin yazilmis" diyor. Kizin uyarisi ricasi umrunda degil, nefret ediyorum su Murattan. Kim der 50 sine merdiven dayamis.

helal olsun tuncaya yeni izledim rafa tekme atnış yaybükenin suratı şok... aferin adamsın

Semih kuduruyodu zaten paranizi kasaya koyun hepsi benim alicam diye haydutmudur nedir kudurdu kiskancliktan. Cocuk tam deli psikolojik bozukluklari var bir seyi 50 kere tekrar ediyo gecenlerde bir seyi 1 saatte belki 400-500 kere soyledi. Karsi gruba salladigi biseydi yine. Artik altar bile yeter devamli tutturdun dedi. Cok ciddi psikolojik sorunlari var hic normal bi tip degil

Turkan nekadar az satis yapmis halbuki adam kaziklar gibi sacmasapan sac bandina 70 lira degilde 10 lira 15 lira yazsa fiyatlari makul tutsa daha cok satis yapardi ben olsam gider fiyatlari dusururum hepsini

türkanın yaptığı işleri zaten herkes yapar havlu kenarında ne var bide bi dünya para yazmış. dışarda alasını satıyolar bilmesem el işini onlardan alırım genede türkandan alıp kazıklanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…