Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kızlar merhaba
ben bi 5-6 bölüm izleyemedm ama az çok fikir sahibi oldum.cafe grubu hoş şeyler yapmamış anlaşılan
ben grup tutmuyorum sevdiğim kişiler var daha çok iki grupta da
ama semih bunların içinde olamaz.
türkan ı bile tutarım ama semih gibi birisini tutmam.
artık tektaş ya da cafe diye değilde birey tutmak daha doğru geliyor bana.

Aynen cnm ya bende asla ama asla semihi tutmam ... cafe grubu son zamanlarda biraz abartili hareketlerde bulundu ama semih e az bile..cunku semih te az cektirmdi onlara..

Tatlım ben de koptum geceye alinınca.ama burayı okuyorum.burdaki haksız yorumlara cevap yazıp kimseyle tartışmamak için cevap yazmıyorum.hayret ve dehşetle okuyorum nefret dolu lafları.o yuzden yani.

baksana ütopya bize kalmış gelen giden yok

Millet survivor da

Ben oraya da bakiyorum canim
tuncaya hayret ettim yaaa.başlarda seviyordum onu.hatta semihten özürler dilefiğinde, sen haklısın yanlişlarımiz çok oldu vs., dediğinde taktir etmiştim.ama nolmuş ona gerçek yüzü iyice ortaya çıkmıs.o harun da ütopyada iz birakıcam diye yırtınıp duruyor, gülüyorum

Aynen cnm ya bende asla ama asla semihi tutmam ... cafe grubu son zamanlarda biraz abartili hareketlerde bulundu ama semih e az bile..cunku semih te az cektirmdi onlara..
olanları izlemem lazım yorum yapabilmem için.
ama şunu söyleyebilirim ki başlarda semih haklıydı. cafe hakediyor diyordum yalan söyleyemem. fakat semih halkın desteğinden dolayı çok şımardı. bi şeyi 150 kere tekrar etmesi. Algı yapması bunları altar ve kurre de söyledi zaten. Sıra sıra yazmayım şimdi. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tabi ama psikolojik savaşın alasını yapıyo. Kendi arkadaşları bile fakında ben anlamadm ne Semih i hala.

kız sen Semih ten vazgeçmiştin hani yanlış mı hatırlıyorum ahahah

ama onlarda baştan çok haketmişti ben o zamanlar semihe çok hak verdim şuan semihi haksız bulmamın sebebi yanı şeyleri tekrar etmesi

valla cafe grubuna kızamıyorum çünkü zamanında semihlerden az çekmediler.çok sataşıyorlardı tuncayla serkan'a.Şimdi de onlar karşılık veriyor.Ama tabi seviyenin düşmesini asla istemem.

Tatlım ben de koptum geceye alinınca.ama burayı okuyorum.burdaki haksız yorumlara cevap yazıp kimseyle tartışmamak için cevap yazmıyorum.hayret ve dehşetle okuyorum nefret dolu lafları.o yuzden yani.
Aynen hakaretlerin dozu artiyor Bazen bende kendim yaziyorum Kendim okuyorum ama dogru Bildiğimi sÖylüyorum hergün arada gelin yanlizim dostlarim

Buket daha iki gün önce bireyselim diyordu sonra nasil bireysel olayim para kazanamiyorum bak elektirik faturasi geldi aybüke den çatir catir aldılar bireysel olursam bendende alacaklar dedi düşündü taşındı cafe grubunu seçtiii...kafe grubuda bu saatten sonra bukeyle işimiz olmaz diyorlardi bizi tanimadan semihlerin grubuna dahil oldu diye...eeeee ne oldu hepsi unutuldu

Aynen hakaretlerin dozu artiyor Bazen bende kendim yaziyorum Kendim okuyorum ama dogru Bildiğimi sÖylüyorum hergün arada gelin yanlizim dostlarim
burdayız merak etme boşlamayalım buraları zaten hayat zor burda en azından takılınca hayat renklendirmeye çalışıyoruz iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…