- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.461
altar üreten dürüst birisi ama sırf ihanet etti sattı demesinler diye kalır grupta...halbuki semih onu çoktan gözden çıkardı o hala buket e atar gideer yapıyo saf çocuk...Altar ayrilir ama cafe grubuna gecmezz..evet buket cok guzel ifade ediyor kendisini helal olsun..ck zeki ve mantikli konustu.kurre gibi deil ..
Aynen Altar aslinda cafe grubunda olsaydi tuncaylarla super seler uretebilirdi.ben seviyorum aslinda altari.ama semihe de cvp verince daha da gozume girdi..kurre de ilk zamanlarda sempatikti simdi cok tuhaf.semih hepsini kotu etkiledi .murat veya semih birinci olmazz insaltar üreten dürüst birisi ama sırf ihanet etti sattı demesinler diye kalır grupta...halbuki semih onu çoktan gözden çıkardı o hala buket e atar gideer yapıyo saf çocuk...
Aynen Altar aslinda cafe grubunda olsaydi tuncaylarla super seler uretebilirdi.ben seviyorum aslinda altari.ama semihe de cvp verince daha da gozume girdi..kurre de ilk zamanlarda sempatikti simdi cok tuhaf.semih hepsini kotu etkiledi .murat veya semih birinci olmazz ins
Ben de hic guvenmiyorum ..hele aybuke pinari eleyince guvenim tam gittti.Oylar şaibeli mi değil mi bi anlayabilsek Acun medyaya güvenim kalmadı net bi şekilde adamlar en çok ürünü satıyo bakıldığında ee bu kadar ürün satıldığına göre bi o kadarda hayranı vardır doğal olarak ama iş elemeye gelince hep bi taraftan gidiyo
Ben de hic guvenmiyorum ..hele aybuke pinari eleyince guvenim tam gittti.
Oylar goktana semih reis oyle istedi diyenler var ya neyin kafasini yasiyorlar..semih reismis.o ne isterse oymus.ergen midir nedir bunlar yaa
Hic gostermiyorlar ki ..survivorda siralamayi gosteriyorlar kim 1.kim2.goruyoruz.burda sonuclar aciklanmiyor.neyseki deisti oylama sistemi ..Sms'te noter onayı cart curt var diyolar ona bile güvenemiyorum
Hic gostermiyorlar ki ..survivorda siralamayi gosteriyorlar kim 1.kim2.goruyoruz.burda sonuclar aciklanmiyor.neyseki deisti oylama sistemi ..
Bencede :) :) Adam potaya kimi yazdiysa destekcileri gonderdi.ama gidenlerin cogu orda kalmayi hakkediyodu..utopya panaromayida sevniyorum..Semih bile o yazılanları görse eminim destekçileriyle dalga geçerdi
Meralle goktan da rejidenmis.fotolarini paylasmislar.acun survivoru yonetiyo.bunu sallmio sankiAcun bu programını adeta bi köşeye bırakmış gibi hissediyorum bütün ipler o meşhur rejide gibi
Meralle goktan da rejidenmis.fotolarini paylasmislar.acun survivoru yonetiyo.bunu sallmio sanki
Buket semihlere uymadi kendi ozgur iradesiyle merale oy verdi.oyle yapmasiydi meral giderdi ama bakalim.cafe grubuna bi bayan lazim aslinda.ins bukette cafeye gecer.bireysel olmZMeral olduğunu idda ettikleri fotoğrafı gördüm ama hiç benzetemedim Göktan hakkında hiç bir şey bilmiyorum zaten ama suan sanki Göktan gitceğini belli ediyo gibi
Buket semihlere uymadi kendi ozgur iradesiyle merale oy verdi.oyle yapmasiydi meral giderdi ama bakalim.cafe grubuna bi bayan lazim aslinda.ins bukette cafeye gecer.bireysel olmZ
Kurre herseyin farkinda aslinda..semihe bence o da zor dayaniyor.ancak agluyorr..yeni oy sistemiyle belki semih in havasi soner o zaman kimse durmaz yanindaKurre bile Semih'e diktatörsün diyen bi insan ya oy kaygısı olmasa o grupta kimse beraber durmaz
Zamansinirlamasisende yarım saat sınırı gibi bi durum var mı
Bu yarişmada noter olayi yok diye biliyorum öyle okumuştum bi yerde zaten o yüzden insanlarin güvenleri azaldıHic gostermiyorlar ki ..survivorda siralamayi gosteriyorlar kim 1.kim2.goruyoruz.burda sonuclar aciklanmiyor.neyseki deisti oylama sistemi ..
Nasıl olacak mış oylama artikHic gostermiyorlar ki ..survivorda siralamayi gosteriyorlar kim 1.kim2.goruyoruz.burda sonuclar aciklanmiyor.neyseki deisti oylama sistemi ..
Aybuke pinari eleyemezdi türkanda inciyi eleyemezdi semihin oylari eledi onlari ayrıca normalde Semih aybukeyi grubuna almamali tuncaylarda buketi ama oy kaygisi işte ben altar kazansin istiyorum hıç degismedi semihin ona sert davranmasina hatta eleme niyetine rağmen hala onun yaninda.Ben de hic guvenmiyorum ..hele aybuke pinari eleyince guvenim tam gittti.
Kışkırtiyor bakalim kim kimi diskalifiye ettirecek bu ara fenadalasiyorlar şaka yolluGeçen bir ara baktığımda paraları paylaştırıyorlardı e ticaretten gelen. Tuncay ve Serkanın aldığı diğer grubun toplamı kadar vardı sanırım..Semih beyde hemen sorup duruyordu tuncay sen ne kadar aldın serkan sen ne kadar aldın diye sen gidince bize kalcak paralar diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?