- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.821
bence bu tektaş ve cafeciler oylaması gibi olmuş herkes kendine göre oylamışBakın bu da başka bir siteden alıntı herkes kendi tarafına göre oyluyor işte
ne diyoraynen bende bu hareketlerini sevmedim suskun takılıyo ama barakada ağzından çıkan laflarla şoke ediyor beni
Guzelim kizi çaki ettiler yaChucky was here
evet banada öyle geldibence bu tektaş ve cafeciler olaması gibi olmuş herkes kendine göre oylamış
öyle deme çaki de güzel ahahahaGuzelim kizi çaki ettiler ya
Birşey yazmıyor sadece oy oranları verilmiş. Yalnız iki listede tek gerçek Türkan Gözcü'nün yazıldığı anda gideceği.puahahah aynen yaaa kandırılıyoruz noter onaylı mı yazıyor burda da
sözde efendi kimliği var ya serkanın barakada atıp tutuyor ya semih şöyle karaktersiz gibi laflar ediyo ama onun ağzını bu şekilde açan harun oldu harun çok ileri geri konuşuyo bence ilk önce o gitsin harun sayesinde serkanda enerji doldu galiba açaıyo ağzını yumuyo gözünü türkana karşı davranışlarından dolayı sildim ben defterdenne diyor
o zaman bence türkan birinci olmuştur iki tarafta sevmiyor ya kadını sona koymuşlar hepBirşey yazmıyor sadece oy oranları verilmiş. Yalnız iki listede tek gerçek Türkan Gözcü'nün yazıldığı anda gideceği.
kimi sildin?sözde efendi kimliği var ya serkanın barakada atıp tutuyor ya semih şöyle karaktersiz gibi laflar ediyo ama onun ağzını bu şekilde açan harun oldu harun çok ileri geri konuşuyo bence ilk önce o gitsin harun sayesinde serkanda enerji doldu galiba açaıyo ağzını yumuyo gözünü türkana karşı davranışlarından dolayı sildim ben defterden
ay evet yaaaBirşey yazmıyor sadece oy oranları verilmiş. Yalnız iki listede tek gerçek Türkan Gözcü'nün yazıldığı anda gideceği.
serkan canım ya türkanı adam yerine koymadı ya zamanında bende bu davranışlarından dolayı sildim dedimkimi sildin?
kimin türkana karşı davranışı?
anlamadm canm ya
sona koymuşlar aynen.o zaman bence türkan birinci olmuştur iki tarafta sevmiyor ya kadını sona koymuşlar hep
belki oylama terstendir canım ondan öyle dedimsona koymuşlar aynen.
1. olması imkansız
aa evet koymadıserkan canım ya türkanı adam yerine koymadı ya zamanında bende bu davranışlarından dolayı sildim dedim
ahahahabelki oylama terstendir canım ondan öyle dedim
evet sohbet keyifli geçiyor canım ya iyi oldu bu arada hangi videoahahaha
yazdığım videoları izlediniz miii kızlar
ay bugün baya yorumlaştık ya iyi oldu topicte yoktuk hiç
Rica ederim canimya o zaman doğru panaromaya hiç bakmadım bu güne kadar teşk ederim haberler için
Hayir ya ne bicim sonuc bu hic svmedmmmtwetterda gördm paylaşamıyorum iş yerndeyim pc yavaş
yazıyorum
noter onaylı sms sonucu paylaşılmış
kurre nin altar dan yüksek olmasına
serkan ın da aybükeden altta olmasına aşırdım açıkcası
sırala şöyle
1. SEMİH
2. MURAT
3. TUNCAY
4.KURRE
5.ALTAR
6. AYBÜKE
7.SERKAN
8. HARUN
9. BUKET
10. TÜRKAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?