- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.861
olabilir ama semih kurrenin yüzüne bakmayacağı kesin bence bakmasında çok sinir bir kız mıy mıylıkta hat safada zaten çekilmiyor kurre...Benimde sorunum yok ki senle..ben oyle
Semih pisman oldu bence kurreye bulastiginailk zamanlar ki gibi.zamanda gevirmiyolar ...simih baya bunaldi bence ciktiktan sonra uzun bir sure ask yasamaz
bu arada rain1984 biraz haklı sanki ona karşı bi mesajınızda uslübunuz sertti sanki bakın yorumunuz değil uslüp olarak sert çıkmış gözüküyorsunuz dışarıdan objektif bakınca sadece bir mesajınız için bunu dile getiriyorum yoksa bana karşı sert çıkışınızı yada bi başka arkadaşa karşı görmedim sadece rain1984 arkadaşımız bi yorumunu cevaplarken yorumda sıkıntı yok tabiki istediğinizi yazabilirsiniz ama uslüp sertti hepsi bu burada sohbet etmek için varız eğlenmeye çalışıyoruz hep birlikte mutlu olup güzel vakitler geçirebilelim...Benimde sorunum yok ki senle..ben oyle
Semih pisman oldu bence kurreye bulastiginailk zamanlar ki gibi.zamanda gevirmiyolar ...simih baya bunaldi bence ciktiktan sonra uzun bir sure ask yasamaz
semihin yaptıklarına kızması çok haklı semih ve grubu o kadının damarına çok basıyo bence o kadını yaptığı az bile ben olsam lokantanın brandasına kadar herşeyi al aşağı ederim sabırlı kadınmış yapmadı inekle konu olur al bin tl inekten çık koltuklar biizm türkan abla biizm koltuklarda oturuyon dedikodumuzu yapma sen onun sayesinde açtığın tektaşta ağzına her geleni sayıyon türkana o unutuluyor neymiş ahıra girdiğini görmeyim sürekli bi kadına karşı bir şey yapılıyo bence türkan az bile yaptıı ve bütün bunların türkana yapılmasının tek sebebide kurre o yüzden kurre fazlasıyla hak etti türkan az bile yaptı ona kurre o grupta olmasa türkanın yanından ayrılmaz murat semih altar kadınla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çünkü kurre izin vermiyor buna abidin özlem türkan bukette gitmezdi o grubun dağılmasına sebep kişi kurredirDün akşamki tartşmayı canlı izledim, daha doğrusu tartışma öncesini izledim. Çünki çok bağırış çağırış vardı tartışma olurken kapattım. Türkan haksızdı arkadaşlar çünkü;
Kurretülayn güzelce masayı hazırlamıştı,tabaklar yemek falan vb.
Türkan Hanımda Semihlerin koltuğu diğer tarafa taşımalarına kızdı, tektaşa gidip Kurre'nin hazırladığı masadaki herşeyi kaldırıp bir köşeye koydu.
Açıkcası ben masayı hazırlamış olsam ve birisi gelip herşeyi kaldırsa ben de çıldırırım.
Kurre hakli da olsa haksiz gibi gelio.izleyicilere..cok bagirio ve saygisizlasio die..turkan da bilio bence bu huyunu ustune gidio kizinDün akşamki tartşmayı canlı izledim, daha doğrusu tartışma öncesini izledim. Çünkü çok bağırış çağırış vardı tartışma olurken kapattım. Türkan haksızdı arkadaşlar bu konuda.
Kurretülayn güzelce masayı hazırlamıştı,tabaklar yemek falan vb.
Türkan Hanımda Semihlerin koltuğu diğer tarafa taşımalarına kızdı, tektaşa gidip Kurre'nin hazırladığı masadaki herşeyi kaldırıp bir köşeye koydu.
Açıkcası ben masayı hazırlamış olsam ve birisi gelip herşeyi kaldırsa ben de çıldırırım.
Kurre ozellikle kadinlara karsi cok saygisiz ve kiskanc..aynen o gruptakiler hep kurre yuzunden dagiliosemihin yaptıklarına kızması çok haklı semih ve grubu o kadının damarına çok basıyo bence o kadını yaptığı az bile ben olsam lokantanın brandasına kadar herşeyi al aşağı ederim sabırlı kadınmış yapmadı inekle konu olur al bin tl inekten çık koltuklar biizm türkan abla biizm koltuklarda oturuyon dedikodumuzu yapma sen onun sayesinde açtığın tektaşta ağzına her geleni sayıyon türkana o unutuluyor neymiş ahıra girdiğini görmeyim sürekli bi kadına karşı bir şey yapılıyo bence türkan az bile yaptıı ve bütün bunların türkana yapılmasının tek sebebide kurre o yüzden kurre fazlasıyla hak etti türkan az bile yaptı ona kurre o grupta olmasa türkanın yanından ayrılmaz murat semih altar kadınla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çünkü kurre izin vermiyor buna abidin özlem türkan bukette gitmezdi o grubun dağılmasına sebep kişi kurredir
alakası yok bence çok bagırıyor saygısızlaşıyor diye değil kurre herşeyi ben yaparım ederim dediği içinde kaybediyor buket onlarla iken buketi mutfağa sokmuyordu ben yaparım ben ederim buketin gitme sebebi ne semih ne altar kesinlikle kurre dir sadece kurrenin yaptıklarından dolayı gitmek istedi birde saçma sapan kıskançlıkları her gelen ya ondan hoşlanıyor ya semihten ikisinde çok çok güzeller yakışıklılar ya bir tek onları görüyor milletin gözüKurre hakli da olsa haksiz gibi gelio.izleyicilere..cok bagirio ve saygisizlasio die..turkan da bilio bence bu huyunu ustune gidio kizin
Tmm cnm dikkat ederimbu arada rain1984 biraz haklı sanki ona karşı bi mesajınızda uslübunuz sertti sanki bakın yorumunuz değil uslüp olarak sert çıkmış gözüküyorsunuz dışarıdan objektif bakınca sadece bir mesajınız için bunu dile getiriyorum yoksa bana karşı sert çıkışınızı yada bi başka arkadaşa karşı görmedim sadece rain1984 arkadaşımız bi yorumunu cevaplarken yorumda sıkıntı yok tabiki istediğinizi yazabilirsiniz ama uslüp sertti hepsi bu burada sohbet etmek için varız eğlenmeye çalışıyoruz hep birlikte mutlu olup güzel vakitler geçirebilelim...
evet kıskançlık aşırı var saygısız ama bunu sinirlenince falan değil kız genle olarak hep saygısızKurre ozellikle kadinlara karsi cok saygisiz ve kiskanc..aynen o gruptakiler hep kurre yuzunden dagilio
rica ederim canım yeterki yanlış anlama yorumlara bir şey dendiği yok herkes istediğini yazabilir bende sende oda bir başkası da yeter ki uslübumuz güzel olsunTmm cnm dikkat ederim
semihin yaptıklarına kızması çok haklı semih ve grubu o kadının damarına çok basıyo bence o kadını yaptığı az bile ben olsam lokantanın brandasına kadar herşeyi al aşağı ederim sabırlı kadınmış yapmadı inekle konu olur al bin tl inekten çık koltuklar biizm türkan abla biizm koltuklarda oturuyon dedikodumuzu yapma sen onun sayesinde açtığın tektaşta ağzına her geleni sayıyon türkana o unutuluyor neymiş ahıra girdiğini görmeyim sürekli bi kadına karşı bir şey yapılıyo bence türkan az bile yaptıı ve bütün bunların türkana yapılmasının tek sebebide kurre o yüzden kurre fazlasıyla hak etti türkan az bile yaptı ona kurre o grupta olmasa türkanın yanından ayrılmaz murat semih altar kadınla ilgili hiç bir sıkıntıları yok çünkü kurre izin vermiyor buna abidin özlem türkan bukette gitmezdi o grubun dağılmasına sebep kişi kurredir
Evet dogru soyluosun psikolojik sorunlari var o kizin bana da hep haksiz gelio zaten kurre..hakli oldugu zamanlar olsa bile haksiz gelir o kiz ... semih hic bi kizla konusmaio zaten hemen kurre triplerde ...alakası yok bence çok bagırıyor saygısızlaşıyor diye değil kurre herşeyi ben yaparım ederim dediği içinde kaybediyor buket onlarla iken buketi mutfağa sokmuyordu ben yaparım ben ederim buketin gitme sebebi ne semih ne altar kesinlikle kurre dir sadece kurrenin yaptıklarından dolayı gitmek istedi birde saçma sapan kıskançlıkları her gelen ya ondan hoşlanıyor ya semihten ikisinde çok çok güzeller yakışıklılar ya bir tek onları görüyor milletin gözü
doğru söylüyor onun parasıyla alındı ama kadının satış yaptığı zamanlar daha semih popüler sayılmazdı türkanın yemeklerinin satılmama sebebi sözde tektaş grubundan ayrılıp bireysel devam etmesi hani ayrılınca hain olunuyor ya şuan altarda muratta ayrılsa onlarada hain gözüyle bakılacak semihin yaptığı algı sonucuEvet Türkan Hanım çok çalışkan bir bayan ve tektaş restoranta emek verdi. Bu yadsınamaz bir gerçek ancak şöyle bir durum var: Restoranta gelenler Semih için Türkan Hanım'ın yemeklerini yiyip para kazandırdılar.
Bakın Türkan hanım ne zaman bireyselliğini ilan etti, sonrasında doğru düzgün satış yapamadı, yaptığı yemekler hep kaldı, tavuklara dökmek zorunda kaldı yemeklerini. Kurretülayn'ın yaptığı uyduruk sütlaç, gözleme,pilav misafirlerce kapış kapış yenildi.
Türkan Hanım hiç kusura bakmasın o yemekler o yaptığı için satılmadı ve bu nedenle kazanılan paranın tek sahibi de o değil. Herşeye bunu benim paramla aldınız benim hakkım demesi bana itici geliyor açıkcası.
o tripleri öldürüyor zaten sonra semih benle ilgilenmiyorsun çağıryorum gelmiyorsun diye sonra ütopya kapısında konuşmaya başlıyor semih sinirleniyo tartışma çıkıyo kurre ağlıyo tamam simih özür dilerim hatalıyım diyo hangara gidiyo semih yalnız kalıyo bu senaryoları çok izledik akşamlarıEvet dogru soyluosun psikolojik sorunlari var o kizin bana da hep haksiz gelio zaten kurre..hakli oldugu zamanlar olsa bile haksiz gelir o kiz ... semih hic bi kizla konusmaio zaten hemen kurre triplerde ...
evet iyi oldu değişik şeyler olacak artık herkesin bi gücü var. birbirleriyle çarpışacaklar süper oldubencede hak eden kazansın bakalım neler olacak yeni şeyler çıkacak ortaya bana öyle geliyor
bencede.Aslinda en basta olmasi gereken de buydu..onceki sistem cok sacmaydi ama sms sonucu dogru degildir ins su an ki sonuclar ..
evet çok heyecanlıııbekleyip görelim neler olacak bakalım pazartesi belli olacak gibi herşey
çocukları geçen geldiğinde ağlıyordu annemiz nereye düştü diye benceBende izlerken ona uzuldum yaa...lokmalar bogazina diziliyor resmen kadinin ..yemek yiyor hala bagirip cagiriyor...kadinin cocuklari da izlerken cok sinirlenmistir.
bencede.
biz hiç sonuç göremediğimiz için garip geliyor bizeneye uğradığımızı şaşırdık ahahah[/QUOT
zaten semih sevgililer gününde evlilik teklifi edr diye bekliyordu kurreolabilir ama semih kurrenin yüzüne bakmayacağı kesin bence bakmasında çok sinir bir kız mıy mıylıkta hat safada zaten çekilmiyor kurre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?