- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #7.841
''türkan haddini aştı'' yaz türkan kurre kavgasını gösteriyorevet sohbet keyifli geçiyor canım ya iyi oldu bu arada hangi video
ben onu dün gece izledim canım kurre ağlaya ağlaya tabela parçalıyo''türkan haddini aştı'' yaz türkan kurre kavgasını gösteriyor
'' kurretülayn ellerin dert görmesin'' yaz tabela kırması gösteriliyor youtubeda
canlı mı izledn canm yaaben onu dün gece izledim canım kurre ağlaya ağlaya tabela parçalıyo
yayın gidip geliyor sürekli dün gece sinir etti beni yayın zaten ama kalırsa kurre haksız türkanın dediği mi ben burayı size ben yapıp bıraktım dedi doğru dedi 50 yaşındaki kadının yaptığı terbiyesizliğe bak demesi hiç hoş değil söylenecek çok şey var yani kurre çok haksızcanlı mı izledn canm yaa
yayın ne zamandan beri yok canlı da??
bir de kavga da kim haklı sence kurre mi türkan mı
Ya bende izledim simdi miy miy kurre bagiriyor turkan daha sakin ama anlamadim tam olayicanlı mı izledn canm yaa
yayın ne zamandan beri yok canlı da??
bir de kavga da kim haklı sence kurre mi türkan mı
Kurre o kadar bagirip agliyo ki hakli olsa da haksiz geliyor bize..saygiszlkta yapioyayın gidip geliyor sürekli dün gece sinir etti beni yayın zaten ama kalırsa kurre haksız türkanın dediği mi ben burayı size ben yapıp bıraktım dedi doğru dedi 50 yaşındaki kadının yaptığı terbiyesizliğe bak demesi hiç hoş değil söylenecek çok şey var yani kurre çok haksız
aynen kurre semihi arkasına almış ondan güç alıyo haksız zaten ama işte uğraşıyo işte birde altarın yaptığıda ayıptı bugün 400 ü al bu yarın 300 olur diyo hemen parayla halledecekler bence orayı direk türkana bırakmaları lazım oranın parası türkanın yaptıklarıyla kazanıldıKurre o kadar bagirip agliyo ki hakli olsa da haksiz geliyor bize..saygiszlkta yapio
bencede hak eden kazansın bakalım neler olacak yeni şeyler çıkacak ortaya bana öyle geliyorhaa artık isim çıkınca oy verilmeyecek smsle de olsa
çünkü o zaman grup adına 1 kişi de yığılma olur
herkes kendi gücüyle sms toplayacak sonra potaya giren isimler belli olacak ve sonucunda o güne kadar toplanan sms belirleyecek
yarışma bireysele döndü hadi hayırlı olsun bakalım
böyle daha hakkaniyetli olmuş
banada haksız geldi ama önü ve arkasını izlemediğim için olayın izledkten sonra daha net konuşurumyayın gidip geliyor sürekli dün gece sinir etti beni yayın zaten ama kalırsa kurre haksız türkanın dediği mi ben burayı size ben yapıp bıraktım dedi doğru dedi 50 yaşındaki kadının yaptığı terbiyesizliğe bak demesi hiç hoş değil söylenecek çok şey var yani kurre çok haksız
Aslinda en basta olmasi gereken de buydu..onceki sistem cok sacmaydi ama sms sonucu dogru degildir ins su an ki sonuclar ..haa artık isim çıkınca oy verilmeyecek smsle de olsa
çünkü o zaman grup adına 1 kişi de yığılma olur
herkes kendi gücüyle sms toplayacak sonra potaya giren isimler belli olacak ve sonucunda o güne kadar toplanan sms belirleyecek
yarışma bireysele döndü hadi hayırlı olsun bakalım
böyle daha hakkaniyetli olmuş
Dengeler degisecek kesinlikleeebencede hak eden kazansın bakalım neler olacak yeni şeyler çıkacak ortaya bana öyle geliyor
aynen canım ya mıy mıydı şimdi bide bagırark üste çıkacağı sanıyor sonra ağlıyor başka yaptığı yok zatenbanada haksız geldi ama önü ve arkasını izlemediğim için olayın izledkten sonra daha net konuşurum
kadın oraya oturmş yesin tamam sende sonra ye murat ın dediği gibi
ama 2 saat hazırladm size sürpriz yapacaktım diyorda
o kadan kaç gün orayı adam etti diye hatırlatırlar kurre ye
zaten ne olursa olsun bağırıp çığırtkanlık yapması çok saygısızca kadın yesin yemeğini Allah Allah ya
bekleyip görelim neler olacak bakalım pazartesi belli olacak gibi herşeyDengeler degisecek kesinlikleee
Bende izlerken ona uzuldum yaa...lokmalar bogazina diziliyor resmen kadinin ..yemek yiyor hala bagirip cagiriyor...kadinin cocuklari da izlerken cok sinirlenmistir.banada haksız geldi ama önü ve arkasını izlemediğim için olayın izledkten sonra daha net konuşurum
kadın oraya oturmş yesin tamam sende sonra ye murat ın dediği gibi
ama 2 saat hazırladm size sürpriz yapacaktım diyorda
o kadan kaç gün orayı adam etti diye hatırlatırlar kurre ye
zaten ne olursa olsun bağırıp çığırtkanlık yapması çok saygısızca kadın yesin yemeğini Allah Allah ya
Evet ya miymiy hic sevmiyorm bu tvrini..semihinde basini yiuoraynen canım ya mıy mıydı şimdi bide bagırark üste çıkacağı sanıyor sonra ağlıyor başka yaptığı yok zaten
zaten semih onun yüzünden yanlışlar yapıyor o olmasa semih daha iyi bir çocuk kurre yüzünden bocalıyor semihi yönlendiren kurreEvet ya miymiy hic sevmiyorm bu tvrini..semihinde basini yiuor
Evet olabilir aslinda ama o da yonlendirtmese keske kendi... etkilwniyorlar hep birbirlerindenzaten semih onun yüzünden yanlışlar yapıyor o olmasa semih daha iyi bir çocuk kurre yüzünden bocalıyor semihi yönlendiren kurre
yani bundan sonra zor gibi gözüküyor değişen olmaz ama simih simih diye diye ben burda delirdim semih napıyo acebaEvet olabilir aslinda ama o da yonlendirtmese keske kendi... etkilwniyorlar hep birbirlerinden
Benimde sorunum yok ki senle..ben oyleBerfenur ben o bahsettigin arkadasi biliyorum severek sohbet ediyorum ayrica bir cok tuncay taraftariylada sohbet ediyorum ama senin bana karsi uslubun çok ters yalivascage ile coktartisiyoruz diyorsun bi onunla konustugun usluba bak birde benimle konustugun usluba bak objektif ol bana sert cikiyosun ben daha sert oluyorum yoksa seninle bir problemim yok.
Semih pisman oldu bence kurreye bulastiginayani bundan sonra zor gibi gözüküyor değişen olmaz ama simih simih diye diye ben burda delirdim semih napıyo aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?