- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.141
evet dün diyordu zaten bırakcm diye cafeyesağol canım benim türkan giderse hissesini cafeye bırakır sonra izle sen oradaki cümmüşü
Ciddi kiz ahahaa aybuke sardi buketi seni seviyorum kiz ben dediaa ciddi mi şaka mı
aaa ne yazıyordu ki merak ettm şimdiCnm turkan semih altar meral buket falan hangarda otururken murat geldi elinde kucuk kucuk kagitlar notlar vardi...sesli sesli okudu minik notlari aklimda deil simdi yazilanlar..meralde tepki gosterdi ayip deilmi falan dedi kzin Ozeli dedi....
böyle olursa yeni gelenlerin hiç şansı olmayacak yine saçma olduHerkeste turkan gidecek diye dusunuyor ya aybuke harun turkandan fazla ki sms almistir ki
bukette az değil haCiddi kiz ahahaa aybuke sardi buketi seni seviyorum kiz ben dedisemihleri cekistiriolardi bi de aybuke dedi kimsele konusamiorm tepki gosteriolar falan dddi bukette hak verdi falab
Anlik yasior kiz duygularini..belki de buket potda onu yazmasin diye mi yaklasio anlamadim kibukette az değil ha
aybüke nin arkasından sallıyo şöyle böyle diye
ama kendi gidip aybükeyle semihleri çekiştiriyo
Yalancilardan uzak dur mu ne yaziodu heralde tam izleyemedim aklimda deil.malum evde minik kokos ta var onla ilgileniordm bi yandan tv ye bakiodmaaa ne yazıyordu ki merak ettm şimdi
ama aklında kalmadığına göre inemli değil herhalde
İste bu sebepten gider turkanHarunu serkanve tuncay taraftarları desteklemistir aybukeyide semih destekledi malum kurreyide öyle....ama turkan sadece kendi taraftarlarindan destek alacak yani tek basina yarisacak ancak semih taraftarlari hem semihe hem aybukeye hem kurreye yeter mi zor bu nedenle semih taraftari kurreyi desteklese aybuke acikta kalmistir..Türkan mi aybüke mi gider derseniz sanirim türkan...kiacasi ya Aybüke yada Türkan.
Acikladim yukarda canimHerkeste turkan gidecek diye dusunuyor ya aybuke harun turkandan fazla ki sms almistir ki
Pes pes ki ne pesCiddi kiz ahahaa aybuke sardi buketi seni seviyorum kiz ben dedisemihleri cekistiriolardi bi de aybuke dedi kimsele konusamiorm tepki gosteriolar falan dddi bukette hak verdi falab
Dogru dusunmussun gercekten off ya panaromada da genelde hep turkan gider deniyorduAcikladim yukarda canim
Ćok gülmüstüm ya resmen oyuncu degisikligiben dedm evt öyle duydum valla burda bi arkadaşla da konuşmuştuk o da ikna etmişti beni
Herkese birileri destek cikicak ama turkan tek yarisacak sansi yok yada cok fazla oy vereni olursa belki zor yani....eeeee kina yak yak nereye kadar...utopyada yokluğu hissedilir ama renk katiyoduDogru dusunmussun gercekten off ya panaromada da genelde hep turkan gider deniyordu
Ciddi atsanakız atsana videoyu buraya
Kına yak yak nereye kadar haaHerkese birileri destek cikicak ama turkan tek yarisacak sansi yok yada cok fazla oy vereni olursa belki zor yani....eeeee kina yak yak nereye kadar...utopyada yokluğu hissedilir ama renk katiyodu
yok mu üyeliğin. bende bugn bakamadm işteAnlik yasior kiz duygularini..belki de buket potda onu yazmasin diye mi yaklasio anlamadim kiturkan kime oy verdi acaba ben izleyemiorm canlida
neden kiKoskoca topikte iskenderunda yasayan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?