- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.101
Al benden de o kadar...30 larda duruyor resmen bende buyuk saniceyrk yasi gibi duruyorum ki 2.5 yasinda kziim var
Zannetmem kim kime para verir üç aydir panaromadalarnayrica buradaki fanatik arkadaşlarida gördükçe oinsanlarin da gerçekolduklarina inandimAynen ya kipkirmizi oluyor terliyor resmen semihi savunurken..acaba bu adama para mi veriyorlar bu yorumlari yapsin diye.hergun panaromada isi gucu yok sanki..
Zannetmem kim kime para verir üç aydir panaromadalarnayrica buradaki fanatik arkadaşlarida gördükçe oinsanlarin da gerçekolduklarina inandim
Aynen katiliyorum canim aşırisi gercekten kötü bisey daha belirteyim utopya panaromada duydum eğer doğruysa semih e ilk reis diyen abidin beymiş niye böyle bisey dedi acaba bi daha da konusulmadi panaroma da dediyse niye öyle dedi acaba sormak lazim.merak ediyorumCok degisik ya..bizde seviuorz bazilarini destekliyorz ama bu sevmek te deil nasil bir bagimliliktir ya ..yazik..helal ama semihi kac yasindaki adamlar bile kaptan baskan reis diyor..
semih kurreden kurtulmadan aklanmaz zaten mümkün değil ki budaha öncesinde kadının taklidini de yapıyordu semihler
yine tuncay sempatik bir şeklde yapıyor bence rencide edici değil örgü örmesini bakışlarını yapıyor
ama semihler türkan ın bağırışı varya hani böyle boğazını temizlemeden o şeklde bağırışını yapıyorlar. sonuçta oylamada beraber hareket ediyorsun bu insanla. neden öyle yapıyorsun ki
ay çok fenalar ya işleri bitti attılar
en başında atacaklardı ilk ayrıldığında
bu semih in foyası da çıkacak ortaya
ben burda kurre için de kavgacı dediğimde kızmışlardı ama şimdi herkes kavgacı olduğuna hem fikir
semih in foyasıda çıkacak şimdi göremiyorlar ama
Aaa hosgeldin arkadasim nerelerdesin iyisindir insallah.semih kurreden kurtulmadan aklanmaz zaten mümkün değil ki bu
sağol canım bu ara biraz hasta gibiyim hiç halim yok giremedim dün bi girmedim neler olmuş burda ve ütopyada eğer kurre türkan Aybüke harun yazıldıysa saçma olmuş semihlerin direk türkanı çıkardıkları düşündüm ben çünkü Aybüke ve kurreye cafeyi çıkarmıştır kesin bence harun veya kurre gider gibi geliyor bana inşallah bu ikisinden biri gider bakasımda gelmiyor artık ütopya ya iyiden iyiye sıkılmışım sanki yarışmadanAaa hosgeldin arkadasim nerelerdesin iyisindir insallah.
inşallah doğru değildir ya türkanın gitmesi istemem doğrusuTürkan elenmiş deniliyor twitterda ama gerçek mi bilmiyorum
Degilmiş canim bisey daha öğrenmis olduk bu arada baktin mi selfie ye[/QUOTE]Helena, post: 40103487, member: 316907"]ay cnm ben öyle sandm değil miymiş
nasıl okumuş ne notu okumuşMurat i da hic sevmiyorum .. Buketin notlarni okumasi cok saygisizca hic yasina yakismiyor..ozel notta olmasa orda bunlari sesli sekilde okumasi cok antipatik bi hareket bi kere daha dustu gozumden..semihle altarda ne zaman tartissa kurre altari savunuyor altar da hep kurreyi savunuyor..ne guzel
aa ciddi mi şaka mıAybuke ve buket canciger kuzu sarmasiaybuke cok seviyormus buketi bugun soledi
evet o tür programlara gidene de para veriliyorAynen ya kipkirmizi oluyor terliyor resmen semihi savunurken..acaba bu adama para mi veriyorlar bu yorumlari yapsin diye.hergun panaromada isi gucu yok sanki..
o anı bende izledm hatta yazdım kısacaAllah bagislasin canim, profil foton kizina ait sanirim. Cok tatli, cok sevimli
O Murat cok fena yaa, hic yasinin insani degil. Dun 2 3 dk canli yayin actim, sanirim oylamadan sonraya denk geldim. Buket Murat'a "Ben karsi gruplada konusmak istedigimde bana izin vermediginiz icin gruptan ciktim diye, Tuncayla muhabbet ediyorum, grup degistirdim diye bana surekli laf atamazsin. Bana kalles diyorsun ne kadar ayip. Kalles mi denir boyle bir durumda" dedi. Murat da "kelek denir" dedi. Ne basit adam ya, bu cevabi anca ortaokulda okuyan bir cocuk verirse anlamli olur. Bir de koskoca adam nasil takip eder genc kiz kimle konusmus, kimle konusmamis. Adamin isi gucu yok milleti takip edip uzerlerinde baski kurmaya calisiyo.
yok canm cidden para veriyorlarZannetmem kim kime para verir üç aydir panaromadalarnayrica buradaki fanatik arkadaşlarida gördükçe oinsanlarin da gerçekolduklarina inandim
ben muratın şu karısı aldatma mevzusu falan konuşulmuştu ben o zmandan beri sinir oluyorum ona o yüzden çokta konuşma gereği duymuyorum o adam hakkıda ayrıca herkese gülüm diye hitap etmeside ayrı ironio anı bende izledm hatta yazdım kısaca
murat gerçekten değişik bence sorunları var ciddi diyorum
küçücük çocuğa ağa geliyor diye ilan çekiyor
ne saçma sen bi büyüksün onu kendinden üstte görmemelisin
zaten çoğu yanlışına yol verdiler semih in diye tepki de almışlardı cafeden
ama türkan bile akıllanmadı mı ? murat ı köşelere çekip çocuğun elinde oyuncak olduk gel çıkalım gruptan demedi mi
türkan bile bunu dedi yaaa!
valla bu işi bende düşüneyim o zmaan git konuş otur ye iç gez gel hesabı iyiymiş dur ben bunu düşüneyim birazyok canm cidden para veriyorlar
seda sayan ın o sabah programlarında falan dikkat ettiysen orda da aynı sistemdi aynı tipler mikrofonla konuşurdu hep.
yol ve yemek bile karşılanıyormuş
istanbulda mısın cnmvalla bu işi bende düşüneyim o zmaan git konuş otur ye iç gez gel hesabı iyiymiş dur ben bunu düşüneyim biraz
Gecmis olsun dikkat et kendinesağol canım bu ara biraz hasta gibiyim hiç halim yok giremedim dün bi girmedim neler olmuş burda ve ütopyada eğer kurre türkan Aybüke harun yazıldıysa saçma olmuş semihlerin direk türkanı çıkardıkları düşündüm ben çünkü Aybüke ve kurreye cafeyi çıkarmıştır kesin bence harun veya kurre gider gibi geliyor bana inşallah bu ikisinden biri gider bakasımda gelmiyor artık ütopya ya iyiden iyiye sıkılmışım sanki yarışmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?