- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.161
Manyak bu Tuncay yaatuncayın yarıştığı ysrışma kripteks
Aynen bende hissederm yoklugunu ... ama elenir destekcisi az dedigHerkese birileri destek cikicak ama turkan tek yarisacak sansi yok yada cok fazla oy vereni olursa belki zor yani....eeeee kina yak yak nereye kadar...utopyada yokluğu hissedilir ama renk katiyodu
Yok malesef telden giriorm zatenyok mu üyeliğin. bende bugn bakamadm işte
dünde kopuk kopuktu yayın
2012 agustos anneleri topginde kk toplantilari oluyordu..orda yoktu hic isk li...acaba dedim burda var mineden ki
Valla sacmalik yaa, yarismayi iyice gozden cikarmislar.Bu saatte yarisma finali mi olur arkadaş ama izliyicem mecbur yapcak bisey yok kızımin keyfi yok yine sabahliyicam gibi
Tesekkur ederim canim üsüttük galiba biraz.Valla sacmalik yaa, yarismayi iyice gozden cikarmislar.
Gecmis olsun bu arada, umarim ciddi biseyi yoktur
Gecmis olsun,Tesekkur ederim canim üsüttük galiba biraz.
canım geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallahBu saatte yarisma finali mi olur arkadaş ama izliyicem mecbur yapcak bisey yok kızımin keyfi yok yine sabahliyicam gibi
evet türkan gitmesinde kim giderse gitsin ya türkan giderse üzülürüm doğrusu...Gecmis olsun,
Az sonra kimin gidecegi belli olcak...
ahahahaBlde kurre gidiyomus..valla gecenin bu saatinde kalkar gobek atarım
ahahahanerde...
Hic sanmiyorum ya, Harun gider...
Inanamiyorum yaa, Semihin arkasindaki kitleye bakar misiniz. Turkani elediler resmen.
Biraz nankorluk degil mi ama... cok sasirdim.
Orada harun aykube vardi, gercekten cok sasirdim.
aynen ya sinir oldum bende harun Aybüke kurre varken türkan gidermi hiçInanamiyorum yaa, Semihin arkasindaki kitleye bakar misiniz. Turkani elediler resmen.
Biraz nankorluk degil mi ama... cok sasirdim.
Orada harun aykube vardi, gercekten cok sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?