- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #8.201
Gecti cnm potada soyledi gectigini..kafeye geçmişmiydi ki ben izlediğimde murata kime ateş etcez abi diyordu. evet inek sütten kesilmese bari
Eleme gecesi cafe grubuna gectim dedi yarim saat sonra elendi şaka gibikafeye geçmişmiydi ki ben izlediğimde murata kime ateş etcez abi diyordu. evet inek sütten kesilmese bari
Semih dedi zaten kac kere potadan döndûn simdi ben yaziyorum bakalim ne olcak dedi..gitti ama malesef aybuke gitseydi bariEleme gecesi cafe grubuna gectim dedi yarim saat sonra elendi şaka gibi
Turkan gitti cnmKim gitti kizlar
Murat ugrasacak artik inekle ... ama soylenir o da semih.kurre asla dokunmaz.inege..bakalim ne olcakkafeye geçmişmiydi ki ben izlediğimde murata kime ateş etcez abi diyordu. evet inek sütten kesilmese bari
Evet ya bencede suyu cikti..sabahlari tekrari var neyseki yoksa takip edemem bende..kurrede cok havalandi ama ya..turkandan once onun gitmesini isterdim aslimda..ama utopya sakinleri hissedcek turkanin yoklugunuTürkan elenmiş. iyi olmuş benim izlediğim son dönemlerde gitmişti kafası. iyice kendini bişey sanmaya başlamıştı unutamayacağı bir ders olmuştur ona.
ki zaten program gece geç saate alındığından beri izlemiyoruz biz yaa bazen denk geliyodu c.tesi günleri bakıyoduk ama artık iyice suyu çıktı bence ütopyanın..
aynen o gruptan kimseye tahammül edemiyorum.Ya bu kurretulaynin bakislari gulmesi tavrina tahammul edemiyorum ya..sinsi ve itici
kız murat ne uğraşcak o işten kaçmaya çalışıyor sürekli sıkılır bırakırMurat ugrasacak artik inekle ... ama soylenir o da semih.kurre asla dokunmaz.inege..bakalim ne olcak
Bende simdi izliyorum evet gulduler ama bence takilirdi turkan ya cafeyle ..en azindan oyunu cafeyle kullanirdi..cok guveniodu kendine kadin sok olmusturTürkan abla eleme gunu tuncaylar kurreyi beni kirmayip yazdilar dedi tuncayda bizi karistırma dedi ne alakasi var dedi ve hep bir ağızdan güldüler kalsaydida onu kafe grubuna almayacaklardi rencide olacakti gitmesi bi nebze iyi oldu...eleme sonrasida valizini topla hazirlan degip takildilar...Türkan yine catir catir hepinizi yerim dedi hatta inciyi pinari vb hepsini kendi gucuyle falan eledigini söyledi şaka gibi semihte madem öyle seni yazıyorum dedi ya bu kadarda olmazki kendi kendini eletti.
Satarlar ozaman inegi..kimse ugrasmaz ki..bari zumrutu de alip gitseydi turkan :)kız murat ne uğraşcak o işten kaçmaya çalışıyor sürekli sıkılır bırakır
o da kendi kendini bitirdi. herkese sataştı iyi oldu gitmesi iyice zıvanadan çıkmıştıBende simdi izliyorum evet gulduler ama bence takilirdi turkan ya cafeyle ..en azindan oyunu cafeyle kullanirdi..cok guveniodu kendine kadin sok olmustur
Aynen ozellikle murat ve kurre ..ins en kisa zamanda elenirleraynen o gruptan kimseye tahammül edemiyorum.
serkanda aynını demiş şimdi gördümde diyo kurre bakmaz murata kaldı inek altarda yardım etmez. murat gerilcek diyoSatarlar ozaman inegi..kimse ugrasmaz ki..bari zumrutu de alip gitseydi turkan :)
Evet son zamanlarda ozguveni tavan yapmisti ... neyse evde cocuklariyla huzurlu hzuurlu yasasin bario da kendi kendini bitirdi. herkese sataştı iyi oldu gitmesi iyice zıvanadan çıkmıştı
işte bundan ve bu tarz söylemlerinden bahsediyodum kendini iyice bişey sanmaya başladı derken..hatta inciyi pinari vb hepsini kendi gucuyle falan eledigini söyledi şaka gibi
hissetsinler biraz düşünürler sonra alışırlar ona da. zümrütle de murat ilgilenir.ama utopya sakinleri hissedcek turkanin yoklugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?