Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Türkan elenmiş. iyi olmuş benim izlediğim son dönemlerde gitmişti kafası. iyice kendini bişey sanmaya başlamıştı unutamayacağı bir ders olmuştur ona.
ki zaten program gece geç saate alındığından beri izlemiyoruz biz yaa bazen denk geliyodu c.tesi günleri bakıyoduk ama artık iyice suyu çıktı bence ütopyanın..

Türkan abla eleme gunu tuncaylar kurreyi beni kirmayip yazdilar dedi tuncayda bizi karistırma dedi ne alakasi var dedi ve hep bir ağızdan güldüler kalsaydida onu kafe grubuna almayacaklardi rencide olacakti gitmesi bi nebze iyi oldu...eleme sonrasida valizini topla hazirlan degip takildilar...Türkan yine catir catir hepinizi yerim dedi hatta inciyi pinari vb hepsini kendi gucuyle falan eledigini söyledi şaka gibi semihte madem öyle seni yazıyorum dedi ya bu kadarda olmazki kendi kendini eletti.

Evet ya bencede suyu cikti..sabahlari tekrari var neyseki yoksa takip edemem bende..kurrede cok havalandi ama ya..turkandan once onun gitmesini isterdim aslimda..ama utopya sakinleri hissedcek turkanin yoklugunu

Bende simdi izliyorum evet gulduler ama bence takilirdi turkan ya cafeyle ..en azindan oyunu cafeyle kullanirdi..cok guveniodu kendine kadin sok olmustur

hatta inciyi pinari vb hepsini kendi gucuyle falan eledigini söyledi şaka gibi
işte bundan ve bu tarz söylemlerinden bahsediyodum kendini iyice bişey sanmaya başladı derken..

ama utopya sakinleri hissedcek turkanin yoklugunu
hissetsinler biraz düşünürler sonra alışırlar ona da. zümrütle de murat ilgilenir.
misal ben cafe grubu için inci gidince aç kalırlar pınar elini sürmez diyodum ama pınar besledi onları kendi gidene kadar. şimdi pınar gitti öyle böyle herkes bi şekilde yoluna devam ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…