- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.501
çok sinsi yaa ancak ona buna kagıt yazmıs adam gibi konussa böyle olmazdı..inş tuncay gider sonuna kadarserkana kızıyorum. kafeyi mahvetti. resmen dağıttı adam. hırs ne kadar feci şeymiş
hafize kalır :)Ütopya panoramadaki Semih destekçilerinden birinin adı Sevgi Bedir içeriye giren iki kızdan birinin adı Burcu Gürsoy diğeri ise Hafize Dilay BEDİR
İÇERİDE SİZCE KİM KALACAK ?
tuncay kalır inş sonuna kadar..birinci olurcafeciler için artık sadece Tuncay var .Ne harunu ne de Buket i koruyamaz artık kimse elenmekten
Ben de Tuncay'ın kazanmasını isterim ama sanmıyorum. Bir bölümde Semih cefeyi bitirip oraya çökeceğini söylemişti ya senaryo gereği Cafeye çökmesi lazım dahatuncay kalır inş sonuna kadar..birinci olur
aynen canım çok hakediyor 1.olmayı.tuncay kalır inş sonuna kadar..birinci olur
kım kalmıs kızlar
Bu yarışmanın finali ne zaman olacak kızlar bileniniz var mı ?umarım dilay kalmaz bu kadar yalan sonrası
fikrim yok cnm :/Bu yarışmanın finali ne zaman olacak kızlar bileniniz var mı ?
Eylül'e ,Ekim'e kadar sürecekmiş diye okudum bir yerde ama kesin mi bilmiyorum .Bu yarışmanın finali ne zaman olacak kızlar bileniniz var mı ?
O'nun umrunda değil ki eğer kalırsa ki büyük ihtimal kalacak. Bize izlettirilecek olan Altar ve Dilay sahte aşkı olacakdilay nasil bir tip ya insss elenir ama eminim elenmiyeck malesef kalir yalan dolanla...midem bulandi ya dilaydan yarisma icin rezil etti kendini yalanciii ve saygisizz..
halk oylamasina kalmasida bence senaryo geregii..bile bile izliyoruz iste..ins biter en kisa zamanda bu yarisma sinir bozucu olmaya basladiO'nun umrunda değil ki eğer kalırsa ki büyük ihtimal kalacak. Bize izlettirilecek olan Altar ve Dilay sahte aşkı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?