- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.481
Aynen cnm. ..artık kabak tadı vermeye başladı zaten. .tuncay da giderse izlememöğlen arası kafam dağılsın diye açmıştım, baya dağıldı
Ve kalan isim Raşit
tuncay millet tek ol arkandayiz diyor sen beni eleyin diyosun bu kadar mı gucsuzsun Yaa valla sinirlendim tek cafeci sen kaldın zaten sevenlerine ayip ediosun ... yapma bize bunu ... sen gidersen ütopya biter benim için..
serkan ın olayının çıktığı gün o da yazışmış , peki çok iyiydi de bunu neden tuncay a söylemedi....
serkan gittiğinde meral e gün doğdu... tuncay a sürekli biz üçlüyüz işte beraber final yaparız...
ama finali elinde patladı...
oarada tuncay hariç herkes suçlu bence...
ayrıca meral ın serkan için elemede yaptığı konuşma çok anlamsız....tuncay sessiz kalırken onun bu denli cesaretle bazı şeyleri söylemesi doğru değil....
serkan elendiğinde birden havalandı. aynı hızla da yere çakıldı
Evet cnm ya saygısızlık bence cafecilere. .inş gitmez tuncay çok üzülürüm. .ccidden artık hersey bana oyun gibi geliyorÇok doğru tahmin etmişsin bravo doğrusu...
Önce Serkan takipçilerinden desteği kesmelerini istedi şimdi Tuncay... Bu kadar ay orada dayanıp finale bir kaç ay kala neden gitmek istiyor insanlar anlayamadım.
Evet semih e birinciliği hediye edecekler ya..Tek başına yürüt işte cafeciler için hemen pes ediyor tuncay rejimi istiyor artık anlamıyorum şaka gibi. .Meral ortaligi batirdi resmen
Tuncayin gitmek istemesi de sacmalik semihin ekmegine yağ sürecek
Izleyesim gelmiyor artik
Serkan örneğine bakılırsa gidecek gibi görünüyor ama kendi isteği ile mi yoksa başka şeyler mi var bilemiyorum.Evet cnm ya saygısızlık bence cafecilere. .inş gitmez tuncay çok üzülürüm. .ccidden artık hersey bana oyun gibi geliyor
Bakalım bu hafta kim gidecek. Yalnız bu yarışma daha ne kadar sürecek ki hala yeni yarışmacı adayları alınıyor?eleme yapıldı bugün.harun u yazmış semihler öyle yazıyor twiterda kızlar
Nereden öğrendin? Nereden takip ediyorsunuz kızlar bana da söyleyinKaan, Bahadır ,Meral potada
Fan sayfalarından bahadırın fan sayfasından öğrendim Facebook'tan ütopya Bahadır Derici yaz çıkarNereden öğrendin? Nereden takip ediyorsunuz kızlar bana da söyleyin
Teşekkür ederimFan sayfalarından bahadırın fan sayfasından öğrendim Facebook'tan ütopya Bahadır Derici yaz çıkar
Bende öyle dedim en başından beri kurgu olduğunu söylüyorum zatenRezil bir yarışma acun para kazanir,diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?