Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
alavere dalavere. sonuç öncedenn beklliydi zaten.
dünkü çocuk , dürüst olmamanın bir erdem olduğunu ispatladı.(!)
oylamaya inanmıyorum.
hadi oylama doğru diyorsak,dürüst insanların bu ülkede ne kadar az olduğunu gösterdi bu sonuç. yalan dolan ve insan kandırma ödülleniyor bu ülkede. değerler yerde. her konuda olduğu gibi

Herşey kurgu birileri yazıyor birileri oynuyor

Kizin yalan soylerken sesi bile titremiyo, yuzu bile kizarmiyo. Profesyonel yalanci

Gerçekten şaka gibi bugün bir gazeteci okuyucusunun sorusuna yorum olarak Acun Ilıcalı'nın ekranda kavga gürültü istemediğini,kimsenin kimseye sataşmasını istemediğini yazmış biz başka bir TV8 mi izliyoruz acaba

Uzun zaman sonra ilk defa izledim.Dilay diye bir kiz girmis.Cevirdigi dolaplari gosterdiler.
Yazik.19 yasinda bir genc kizin hayatindaki ihtiraslarina bak.8 aydir 7/24izliyormus.Hayattaki amaca bak.Yazik anaya babaya.
Genclik beni korkutuyor.

Uzun zaman sonra ilk defa izledim.Dilay diye bir kiz girmis.Cevirdigi dolaplari gosterdiler.
Yazik.19 yasinda bir genc kizin hayatindaki ihtiraslarina bak.8 aydir 7/24izliyormus.Hayattaki amaca bak.Yazik anaya babaya.
Genclik beni korkutuyor.
ne dolap çevirdi biri özet yazabılır mı? merak edıyorum ama ızlemeye katlanamıyorum
burdan haber alıyorum.

kurreDİLAYN tuncay ya adamim ne guzel uydurdu ya...dilay furkanla kiyaslanmaz ya...furkan da yapti ama en azindan icerde kalmadi ama malesef halkimiz bu yasta yalan soyleyen kotu ornek kizi utopyada birakti..neden..semihe arti oy gelsin diye..dily tamam yalan soyledin de kendi grubuna soyleme bari kurretulaynla tanisiormus..kac yasinda kiz utopyayla yatip utopyayla kalkiormus 7/24 izliomus yazik valla hayata bak ne kadar bos ..okul is guc gelecek yok ..kizin tek derdi semihi finale tasimak..aman neyse hadi dilayn iyi utopyalar..yemek yap temizlik yap yalan soyle saygisizlik yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…