- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.521
zaten bu kiz semih fanlarindan bir kadinin akrabasiydi demi sevgi bedirin ben mi yanlis biliormÜtopya Dedikoduları@ekranyorumc
#altar & #dilay #ütopya kahvaltısı. buyrun işte yeni senaryo bu gibi
Evet bunu twitter'da ekran yorumcuya soran kişi de benim bir tanıdığımzaten bu kiz semih fanlarindan bir kadinin akrabasiydi demi sevgi bedirin ben mi yanlis biliorm
simdi bu dilay kalkar tuncayi da eler cafeye coker...nefret ettim cidden kurre gitti die sevindik simdi bu kiz geldi..19 yasinda bir de keske elenseydiiVe yarışma da kalan isim Dilay reji bir kere de şaşırt
akrabalik var yani demi...saka gibi yaa zaten cok sogudum izlemiom artik arada takip ediormEvet bunu twitter'da ekran yorumcuya soran kişi de benim bir tanıdığım
Bende Bozok olayından beri izlemiyorum netten bakıyorum kadın panoramaya çıkmıyormuş artıkakrabalik var yani demi...saka gibi yaa zaten cok sogudum izlemiom artik arada takip ediorm
Herşey kurgu birileri yazıyor birileri oynuyoralavere dalavere. sonuç öncedenn beklliydi zaten.
dünkü çocuk , dürüst olmamanın bir erdem olduğunu ispatladı.(!)
oylamaya inanmıyorum.
hadi oylama doğru diyorsak,dürüst insanların bu ülkede ne kadar az olduğunu gösterdi bu sonuç. yalan dolan ve insan kandırma ödülleniyor bu ülkede. değerler yerde. her konuda olduğu gibi
ayy valla olur mu olursimdi bu dilay kalkar tuncayi da eler cafeye coker...nefret ettim cidden kurre gitti die sevindik simdi bu kiz geldi..19 yasinda bir de keske elenseydii
Kizin yalan soylerken sesi bile titremiyo, yuzu bile kizarmiyo. Profesyonel yalancialavere dalavere. sonuç öncedenn beklliydi zaten.
oylamaya inanmıyorum.
hadi oylama doğru diyorsak,dürüst insanların bu ülkede ne kadar az olduğunu gösterdi bu sonuç. yalan dolan ve insan kandırma ödülleniyor bu ülkede. değerler yerde. her konuda olduğu gibi
Beni de baydi artik, arada bakiyorum oyle...akrabalik var yani demi...saka gibi yaa zaten cok sogudum izlemiom artik arada takip ediorm
Gerçekten şaka gibi bugün bir gazeteci okuyucusunun sorusuna yorum olarak Acun Ilıcalı'nın ekranda kavga gürültü istemediğini,kimsenin kimseye sataşmasını istemediğini yazmış biz başka bir TV8 mi izliyoruz acabaalavere dalavere. sonuç öncedenn beklliydi zaten.
oylamaya inanmıyorum.
ne dolap çevirdi biri özet yazabılır mı? merak edıyorum ama ızlemeye katlanamıyorumUzun zaman sonra ilk defa izledim.Dilay diye bir kiz girmis.Cevirdigi dolaplari gosterdiler.
Yazik.19 yasinda bir genc kizin hayatindaki ihtiraslarina bak.8 aydir 7/24izliyormus.Hayattaki amaca bak.Yazik anaya babaya.
Genclik beni korkutuyor.
Furkanın yaptığını yaptı.ne dolap çevirdi biri özet yazabılır mı? merak edıyorum ama ızlemeye katlanamıyorum
burdan haber alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?