- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.581
Cnm istediğini yaz tabiki. .bende sadece tuncayi seviyorum. .ama malesef semih birinci olacak gibi. ..tuncay da çıksın izlemem zaten artık. ..Semih murati yanına almış Ahırla ilgilensin diye. .altar ince işlerle ilgileniyor dilay temizlik kaan mutfak semihte konussun boş boş. .ne kafedenim nede semihlerden. bana semihleri savunmanıza gerek yok. çok yeni yeni izliyorum yarışmayı. gördüğüm şeylere göre yazıyorum.
Asla desteklemiyorum yanlıs tabiki ama bu soruyu cafe grubu üyelerine sormalisin kaganı utopyada birakan cafe grubu üyeleridir 9 a 1 kalmıştır bu bir ilktir.....cafe grubundan tam destek........dilayi destekliirmusn bu yastaki bi kziin sahteligini
Eeeee nerde kaldi karsi oldugun olay karsisindaki durusun kagan iyiki kalmis diyorsan dilayin kalmasinada tepki vermemeniz lazım dilayida kağanı ütopyada bırakan cafe grubunun oylarıdır...çünkü çoğunluk kafe grubu bu yüzdende cafe grubu belirleyici....kağan ile dilayı eeleştiriyorsaniz oy vermeyip yollayacaktiniz furkanda ayni şeyleri yaptı cafe grubu furkani bağrına basarken Semihin grubu furkani gönderdi aradaki fark bu Semih ve grubunu bu yüzden seviyoruz...ne yaparsa yapsın kalsın Semih ve arkadaşlarına saldirsin mantığı çok yanlış bana göre.iyi yaptilar kaani icerde tutarak semih ugrassin artik...icerde tutarsin ayri gruba alirsin ayri cnm..semihe adam degilsin demismis semihte desteklio niye oy icin iste mutfak isleriyle ilgilensin falan filan..
Ben hiç birini desteklemiyorum sadece içlerinde tuncayi seviyorum. .ama Tuncayin da artık elenmesini isterim. .elensede izlemem zaten artık. .çok kalitesiz bir ortam ve yarışma bana göre. ..tuncay yakışmıyor oraya. ..Semih yakışıyor ama birinci olsun. .zaten izlemiyirum öyle arada bakıyorum zaman boş oldukça yoksa çok kalitesiz yarışma ve insan topluluğu. .tuncay hariç tabiki. .kitap okuyan üreten ekmeğini taştan çıkaran bir çocuk. ..Semih le asla kiyaslanmaz ama malesef semih birinci olacak. ..böyle bir yarışmaya böyle bir birinci yakışır zatenEeeee nerde kaldi karsi oldugun olay karsisindaki durusun kagan iyiki kalmis diyorsan dilayin kalmasinada tepki vermemeniz lazım dilayida kağanı ütopyada bırakan cafe grubunun oylarıdır...çünkü çoğunluk kafe grubu bu yüzdende cafe grubu belirleyici....kağan ile dilayı eeleştiriyorsaniz oy vermeyip yollayacaktiniz furkanda ayni şeyleri yaptı cafe grubu furkani bağrına basarken Semihin grubu furkani gönderdi aradaki fark bu Semih ve grubunu bu yüzden seviyoruz...ne yaparsa yapsın kalsın Semih ve arkadaşlarına saldirsin mantığı çok yanlış bana göre.
Aynen cnm yaa arada çalışıyorlar ayıp olmasın diye. ..kötü bir yarışma sinirleri bozuyor gerçekten reji yle işleyen bir yarışma zaten yarışma da denmez aslında oylar bile şaibeli. ..izlememekle en iyisi. .ben taktım tuncaya tek onu seviyorum o da elensn izlemem zaten. ..Bugun bos gunum.Panoramayi acayim dedim.Yazik yemin ediyorum.Millete ne olmus boyle.Yahu bir yarisma alt tarafi..Gercek hayattan bu kadar kopulmus,beyinler uyusmus ulkede ne oluyor ne bitiyor habersiz bir toplum...Adamlar neredeyse 1 yildir bir hanin icinde kendi yarattiklari dunyada oturup,birbirlerinin arkalarindan onunden konusup bos bos oturuyorlar...
Dilaya cafe grubu oy vermedi ki cnm. .şu an kaanda dilay da semih lerle. ..sonuçta semih Dilaya oy vermeseydi bir tık gözüme giderdi ama nerde hepsi oy semihe goreEeeee nerde kaldi karsi oldugun olay karsisindaki durusun kagan iyiki kalmis diyorsan dilayin kalmasinada tepki vermemeniz lazım dilayida kağanı ütopyada bırakan cafe grubunun oylarıdır...çünkü çoğunluk kafe grubu bu yüzdende cafe grubu belirleyici....kağan ile dilayı eeleştiriyorsaniz oy vermeyip yollayacaktiniz furkanda ayni şeyleri yaptı cafe grubu furkani bağrına basarken Semihin grubu furkani gönderdi aradaki fark bu Semih ve grubunu bu yüzden seviyoruz...ne yaparsa yapsın kalsın Semih ve arkadaşlarına saldirsin mantığı çok yanlış bana göre.
hoşgeldiniz Bu sayfada gerilim yok ta karşı grubun görüşüne saygı yok hep kendileri konuşsun hep bildiklerini okusunlar kendileri hakaret etsin ama baskasinin elestirilerini bile hakaret gibi algilasinlar..........bu topikte bi gerilim var galiba, yanlış anlaşılma olsasın diye belirteyim dedim, ben sadece bi kaç haftadır gündüz programına bakıyorum şöyle bir ciddi ciddi seyrettiğim bişey yok, gerçekten merak ettiğimden sordumdu,gerçi cevap verende olmadı, ben survivor topiğime geri döneyim en iyisi
hoşgeldiniz Bu sayfada gerilim yok ta karşı grubun görüşüne saygı yok hep kendileri konuşsun hep bildiklerini okusunlar kendileri hakaret etsin ama baskasinin elestirilerini bile hakaret gibi algilasinlar..........
An itibari ile tektaş ve minik yavrusu utopyada.....Semihler çifliğin demirbaşı olan bazılarının sattığı tektaşı(ineği) geri alıyormuş
Tabi geri alır canım sizin gibilerin gözüne girmek için neden olsa işçileri bakıyo yaa bakmayan biri olsa bakalım aliyomu anca sizin gibileri kandirirAn itibari ile tektaş ve minik yavrusu utopyada.....
Sizin gibiler derken anlayamadım niye size dert oldu bizim gibi insanlar...bahadirin elenmesine mi üzüldünüz serkanin notlaşma krizi mi yoksa gelen misafirlerin direktifiyle oy için bir anda arkadaşını yok sayanlar mı sizi üzdü...yok yok bi dünya para verip alınan bitmeyen ve asla bitmeyecek olan mermer mi yoksa 23 nisan hariç kendilerinden başka kimsenin oynamadığı park mi yoksa yine kendilerinden başka kimsenin çizim yapmadığı sanat atölyesimi sizi üzdü evet yaptıkları güzel proje ama kullanırlığı yok amaca hizmet etmeyincede bir anlamı yok oturunda bunları düşünün bence....ben bu ülkenin yetiştirdiği sanat yaşamı başarilarla dolu bir ögretmenim kendimle ve benim gibi insanlarla gurur duyuyorum...oturunda kendi yanlislarinizla ilgilenenin...Tabi geri alır canım sizin gibilerin gözüne girmek için neden olsa işçileri bakıyo yaa bakmayan biri olsa bakalım aliyomu anca sizin gibileri kandirir
Ben cafecilerin hepsini tek tek desteklemiyorum at gözlüğüm yok ben herseye objektif bakıyorum 1 cafecilerin demiyorum benim için cafecilerden sadece tuncay kaldı ve o sadece beni ilgilendiriyo ben serkanın hatasinda yada başka hatalarda gözüm kapalı yine desteklemedim dediğim gibi ben orada sadece tuncayi 1.goruyoum orada tek ütopya sini gerceklestiren de odur senin 1.cin semih oraya strateji yapmaya gitmiş aşk yaşamaya gitmiş başka bişe ye yaradigi yok tabi strateji şart ama tuncay ile semihin ele alıyorum diğerleri beni ilgilendirmiyo semih anca calisanlarla alay eden biri kendi grup arkadaşı altar bile sen calismiyon calisanlari destekle diyo takdir et diyo oranın adı ütopya ve ütopya sini gerceklestiren tek kişi tuncaydir okul diyip kucumsuyosun park diyip küçümsemeyin o herseyi 3.sahislar için organize ediyo semih anca dusunsun tuncay yapıyo ediyo en azından bişeyleri başkaları için bişeyler yapmak istiyo bugüne kadar semih ne yaptı kendini düşünmekten başka aaa tabi pardon yaptığı şeyler tabiki de var yalancı dilayı destekleyen semih kaanin adam yalan söylemesini rağmen grubuna alan semih sapık videolari yayinlanan semihj calismayan bos bos oturan abidine el opturmek isteyen milleti kiskirtan laf atan bo öğretmen olarak senin en temel gorevin saygın insanlar yetistirmek ogretmen olarak nasıl destekliyosun anlamadım tabi tuncayindan hataları vardır ama inan semihin yaninda hiç en azından saygisiz değil işleri başkalarına yaptırmiyo yapılan işi kucumsemiyo adam oraya sadece strateji yapmaya gitmiş tuncay ise hayalini gerçekleştirmeye okul park normal hayatta yapamaya bilirdi ama elenirsede yaptığı şeyleri Gurur ile solicek semih ne dicek lütfen sizde basit strateji mağdurları olmayın o gözlüğü çıkarın ve neden o kişiyi tuttugunuzu bi kere daha düşünün orada tek 1. Tuncaydir hakeden tuncaydirSizin gibiler derken anlayamadım niye size dert oldu bizim gibi insanlar...bahadirin elenmesine mi üzüldünüz serkanin notlaşma krizi mi yoksa gelen misafirlerin direktifiyle oy için bir anda arkadaşını yok sayanlar mı sizi üzdü...yok yok bi dünya para verip alınan bitmeyen ve asla bitmeyecek olan mermer mi yoksa 23 nisan hariç kendilerinden başka kimsenin oynamadığı park mi yoksa yine kendilerinden başka kimsenin çizim yapmadığı sanat atölyesimi sizi üzdü evet yaptıkları güzel proje ama kullanırlığı yok amaca hizmet etmeyincede bir anlamı yok oturunda bunları düşünün bence....ben bu ülkenin yetiştirdiği sanat yaşamı başarilarla dolu bir ögretmenim kendimle ve benim gibi insanlarla gurur duyuyorum...oturunda kendi yanlislarinizla ilgilenenin...
agzina saglik cnm cok guzel ifade etmissin..bencede bir ogretmenin en temel gorevlerinden biri saygin insanlar yetistirmektir..ogretmenler bile kendinden buyuklere saygisizlik gosteren birini destekliyorsa semih birinci olacak malesef..tuncay elensede en azindan basi dik cikar..dedigim gibi kalitesiz bir yarisma saibeli bir yarisma..boyle bir yarismaya semih gibi birinci yakisir..ins tuncayi daha iyi projelerde goruruz..sadece oturan is yaptiran ask yasayan biri utopyada birinci olsun..Ben cafecilerin hepsini tek tek desteklemiyorum at gözlüğüm yok ben herseye objektif bakıyorum 1 cafecilerin demiyorum benim için cafecilerden sadece tuncay kaldı ve o sadece beni ilgilendiriyo ben serkanın hatasinda yada başka hatalarda gözüm kapalı yine desteklemedim dediğim gibi ben orada sadece tuncayi 1.goruyoum orada tek ütopya sini gerceklestiren de odur senin 1.cin semih oraya strateji yapmaya gitmiş aşk yaşamaya gitmiş başka bişe ye yaradigi yok tabi strateji şart ama tuncay ile semihin ele alıyorum diğerleri beni ilgilendirmiyo semih anca calisanlarla alay eden biri kendi grup arkadaşı altar bile sen calismiyon calisanlari destekle diyo takdir et diyo oranın adı ütopya ve ütopya sini gerceklestiren tek kişi tuncaydir okul diyip kucumsuyosun park diyip küçümsemeyin o herseyi 3.sahislar için organize ediyo semih anca dusunsun tuncay yapıyo ediyo en azından bişeyleri başkaları için bişeyler yapmak istiyo bugüne kadar semih ne yaptı kendini düşünmekten başka aaa tabi pardon yaptığı şeyler tabiki de var yalancı dilayı destekleyen semih kaanin adam yalan söylemesini rağmen grubuna alan semih sapık videolari yayinlanan semihj calismayan bos bos oturan abidine el opturmek isteyen milleti kiskirtan laf atan bo öğretmen olarak senin en temel gorevin saygın insanlar yetistirmek ogretmen olarak nasıl destekliyosun anlamadım tabi tuncayindan hataları vardır ama inan semihin yaninda hiç en azından saygisiz değil işleri başkalarına yaptırmiyo yapılan işi kucumsemiyo adam oraya sadece strateji yapmaya gitmiş tuncay ise hayalini gerçekleştirmeye okul park normal hayatta yapamaya bilirdi ama elenirsede yaptığı şeyleri Gurur ile solicek semih ne dicek lütfen sizde basit strateji mağdurları olmayın o gözlüğü çıkarın ve neden o kişiyi tuttugunuzu bi kere daha düşünün orada tek 1. Tuncaydir hakeden tuncaydir
Teşekkürler canım seninde ağzına sağlık normalde çok karışmıyorum ama bi öğretmenijbile bunları söylemesine artık dayanamadım tuncay zaten o yarışmaya hiç yakismiyo onun yetenekleri ile başka yerlerde görüruz ama semih strateji ile ekranlar önüne zor gelir bundan sonra son görüşleri ütopya dan sonra ☺☺agzina saglik cnm cok guzel ifade etmissin..bencede bir ogretmenin en temel gorevlerinden biri saygin insanlar yetistirmektir..ogretmenler bile kendinden buyuklere saygisizlik gosteren birini destekliyorsa semih birinci olacak malesef..tuncay elensede en azindan basi dik cikar..dedigim gibi kalitesiz bir yarisma saibeli bir yarisma..boyle bir yarismaya semih gibi birinci yakisir..ins tuncayi daha iyi projelerde goruruz..sadece oturan is yaptiran ask yasayan biri utopyada birinci olsun..
Sizin gibiler derken ne demek istesiniz sorusunun cevabını alamadım cevap verin yüreğiniz varsa.. ben tek taşın utopyaya girdiğini sadece paylaştım niye atlayıp saldırıya geçtiniz istediğimi paylaşma hakkina da sahibim dayanamadim cevap verdim bi ögretmene yakıstiramadim ne alaka...benim eğitimci kimliğimi sanatçı kimliğimi yargılamak size düşmez ben elliden fazla genci güzel sanatlar fakültelerine hazırlamış genclere eğitim anlamında yardımda bulunan bir vatandaşım benimle konuşurken cümlelerinize dikkat edin ben tuncayin yaptıklarını küçümsemedim tuncayada saygim var yazdiklarimi iyi okuyun başta altar olmak üzere arkadaşlarınıda sonuna kadar destekliyorum sen desteklemesen ne olur Türkiye destekliyor ....kağanı dokuza bir ütopyadan bırakan kafe grubudur ve bu bir ilktir sizden neden bahsediyorsunuz.... Ben uslubumu bozmuyorum yaşınızın küçük belli ben ablanız yaşındayim ben uslubumu herzaman korumusumdur bu platformda... Ve her düsunceye saygı duymusumdur sizde uslubunuza dikkat edin eger altar semih ve murati destekleyenlerin yorumlarindan rahatsiz oluyorsaniz cafe grubu taraftarlari adi altinda başka bir başlik oluşturun zira karşı görüşe hiç tahammülünüz yok hakkimi hukuki yollarda dahil olmak sonuna kadar ararim aramışlığımda vardır bilenler bilir....bira saygı....,...Ben cafecilerin hepsini tek tek desteklemiyorum at gözlüğüm yok ben herseye objektif bakıyorum 1 cafecilerin demiyorum benim için cafecilerden sadece tuncay kaldı ve o sadece beni ilgilendiriyo ben serkanın hatasinda yada başka hatalarda gözüm kapalı yine desteklemedim dediğim gibi ben orada sadece tuncayi 1.goruyoum orada tek ütopya sini gerceklestiren de odur senin 1.cin semih oraya strateji yapmaya gitmiş aşk yaşamaya gitmiş başka biedin e yaradigi yok tabi strateji şart ama tuncay ile semihin ele alıyorum diğerleri beni ilgilendirmiyo semih anca calisanlarla alay eden biri kendi grup arkadaşı altar bile sen calismiyon calisanlari destekle diyoararim r et diyo oranın adı ütopya ve ütopya sini gerceklestiren tek kişi tuncaydir okul diyip kucumsuyosun park diyip küçümsemeyin o herseyi 3.sahislar için organize ediyo semih anca dusunsun tuncay yapıyo ediyo en azından bişeyleri başkaları için bişeyler yapmak istiyo bugüne kadar semih ne yaptı kendini düşünmekten başka aaa tabi pardon yaptığı şeyler tabiki de var yalancı dilayı destekleyen semih kaanin adam yalan söylemesini rağmen grubuna alan semih sapık videolari yayinlanan semihj calismayan bos bos oturan abidine el opturmek isteyen milleti kiskirtan laf atan bo öğretmen olarak senin en temel gorevin saygın insanlar yetistirmek ogretmen olarak nasıl destekliyosun anlamadım tabi tuncayindan hataları vardır ama inan semihin yaninda hiç en azından saygisiz değil işleri başkalarına yaptırmiyo yapılan işi kucumsemiyo adam oraya sadece strateji yapmaya gitmiş tuncay ise hayalini gerçekleştirmeye okul park normal hayatta yapamaya bilirdi ama elenirsede yaptığı şeyleri Gurur ile solicek semih ne dicek lütfen sizde basit strateji mağdurları olmayın o gözlüğü çıkarın ve neden o kişiyi tuttugunuzu bi kere daha düşünün orada tek 1. Tuncaydir hakeden tuncaydir
Aynen katiliyorum arkadasim ne söylesek suç oluyor semih ve altari destekledigim icin mesleğime kadar dil uzatiliyor pes diyorum seni uslubundan dolayi tebrik ediyorum biz asla bu saldirilar karsisinda uslubumuzu bozmadik semih ve altarın onca kiskirtmaya ragmen agizlarini bir kez olsun bozduklarini görmedik onlari bu yüzden seviyoruz...öğretmen arkadaslarimla beraber oturup izliyoruz destekliyoruz hatta doktorumun semihi oy yagmuruna tuttugunu biliyorum bende altarın bir kaç eserini satin aldim heyecanla bekliyorum meslektaşımın ellerine sağlık....Semihi seven çoook kişi var burda ama sen ve senin gibi düşünenler her seferinde yani her laf söylediğimizde karşı saldırıya geçtiğiniz için bizi kırdınız, küstürdünüz ve yazmayı bıraktık.böylelikle sizin desteklediginiz grubun 'zihniyet' lafına tam aykırı davranmış oldunuz.hani söz söyleme özgürlügü nerde sizde? Tam Semihe isnad edilen tavirlari sizler yaptınız. Herkes istediği yorumu yapar yarışmacılar hakkında ana kimsenin topikteki üyelere fikrinden dolayı laf söylemeye hakkı yok.hele de bizi tanımayan insanlardan dolayı birbirimizi kırmanın anlamı uok!
lütfen kafe zihniyeti dediginiz şeyi güdün.bu laflarım uzar gider.senin nezdinde senin gibi düşünenlere söylüyorum.
Göreceksiniz Semih kazanacak!
Sen öğretmensin .demek insan sarrafısın canım.o zaman Semih'i desteklediğime bir kez daha sevindim ve doğru karar vermiş olduğumu bir kez daha gördüm.Aynen katiliyorum arkadasim ne söylesek suç oluyor semih ve altari destekledigim icin mesleğime kadar dil uzatiliyor pes diyorum seni uslubundan dolayi tebrik ediyorum biz asla bu saldirilar karsisinda uslubumuzu bozmadik semih ve altarın onca kiskirtmaya ragmen agizlarini bir kez olsun bozduklarini görmedik onlari bu yüzden seviyoruz...öğretmen arkadaslarimla beraber oturup izliyoruz destekliyoruz hatta doktorumun semihi oy yagmuruna tuttugunu biliyorum bende altarın bir kaç eserini satin aldim heyecanla bekliyorum meslektaşımın ellerine sağlık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?