- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.621
bende sempatik buluyorum semihe diyor gecen kalk tartisacaz falan diyor yatagina oturup cok guldum ya semihte diyor tuncay yatagimdan kalk sacindan orumcek duser yatagima..:) :) iyi ya bende gitmek isterdim ziyaretci olarak anlatiesin bize sonraaynen öyle bide ben nedense onu itici bulmuyorum hatta cok sempatik.
ayu yarısmacı olsam katliam çıkar orda.ziyaretci canım...
Benim agzımdan semihciyim diye bir laf çıkmadi ben ortaya tektas ve yavrusu utopyada dedim sende olayi semih düşmanlığına getirdin benim avukat olup olamayacağım beni ilgilendirir sen kendi işlerinle ilgilen benimle uğraşma bana ve beninle ilgili birşey yazma olcak şey degil altarın yaptiği emek emek boyadığı duvar bozulurken neredeydi at gözlükleriniz yada sadece kendinize bir haksızlık yapıldığında mi çikaroyorsunuz gözlüklerinizi ya semihe sıra geldiginde makarna kalmadı diye tabağı geri çevrilen aç kalan semihede objektifmiydiniz ucundan kıyından izleyip beni elestiremezsin mutfak talan edilirken de bu kadar tarafsızmıydın ben desteklediğim guruba sütten çıkmış ak kaşık demiyorum elbette hataları var olayı hiç yere büyüttünüz ben ve benim gibiler arkadaşlarımla gurur duyuyorum sizde hiç değilse saygı duyun...Ben suan kendinizi savunma şekline ınanmiyorum siz bence avukat olsaymissiniz öncelikle ben sadece senin o tektaş ve minik yavrusu ütopya da demissin semih getirmek istedi amacinada ulaştı bak hemen biraz daha büyüdü gozlerinizde sizin gibiler derken at gözlüğü ile bakanları kosulsuz semihci tataftarlarini kastettum coo şükür yüreğim var :) sen benim yorumumdan sonra serkana kadar gittin ben cafeci değilim cafe kalmadi ayrıca ben tuncayi destekliyorum en kutsal meslek te öğretmenliktir siz yorumunuzda bahsettiniz diye ben soyledim hakaret değil bu ben yine yine yeniden söylüyorum bi öğretmen biraz daha objektif olmali Harun ise baslicak murata yer için izin aliyo murat izin veriyo sonra semih murata kiziyo izin verdi diye muratta gelip ayakları ile eziyo bi emeği burda sen hergün izliyosun işini başkasına yaptiran ve yüreği olmayan birini☺
bende ilk once anlamamistim :) :) ayni olay uzerinden konusup duruyorlar yaa..merali de sevmiorm zaten dedigin gibi virvir konusuyorlar :) :)ay bu arada panoramadan bahsediyorum bahadırla meralden, tv seyrederken yazınca yanlış anlama oluyoda belirteyim dedim
videoyu paylasman cok iyi oldu cnm
ben izleyemiyorum artık canm yaaAn itibari ile tektaş ve minik yavrusu utopyada.....
Sen de haklısın.abidine yaptıgı hıc hoş degildi.ama yaptı.ben mesela altara tavırlarını da hiç hoş görmüyorum.kızıyorum ama kişisel olarak yapabileceğim bir şey yok.bu sunun gibi bir şey;babamız sinirlidir bize bağırır.hoşumuza gitmez soyleriz hatta.ama sevmeye devam ederiz.bence ,hepsi için söylüyorum :al birini çarp ötekine.bana göre ,sinirlerine hakim olduğu için (benim en yapamadığım şey bu) çağdaş olayından sonra takdirimi kazandı semih.öyle devam etti gitti.ben bahadır,inci gibi kavgacı ve gürültücü yarışmacılar dışındakileri seviyorum.tuncayı da severim o yürüyüşü hariçcnm ogretmenlik benim icin en kutsal mesleklerden biri..bende cok isterdim ogretmen olmak ama kismet olmadi..ben kesinlikle dalga gecmedim yazarken bazi seyler yanlis algilanior olabilir..ben ilk zamanlar semihi cok seviyordum destekliyordum zamanla kendinden soguttu beni..abidine el opturmek istemesi durduk yere insanlara satasmasi surekli sen ne yaptin sen ne yaptin demesi falan..sonra serkan ve tuncaya yoneldim serkani da su an hic sevmiorum..notlasma kriznden sonra sevmedim..tuncay ve altari destekliuorum sadece ..onlarda hata yaparsa onlari da desteklemem..kesinlikle cafeci deilim..ama murat ve semih haric hic birine onyargili deilim..muratin konusmalari tavirlari uslubu beni cok rahatsiz ediyor..ondan
ay bu arada panoramadan bahsediyorum bahadırla meralden, tv seyrederken yazınca yanlış anlama oluyoda belirteyim dedim
evet cnm bende o zamanlar semihi destekliyordum..asla cafeci degilim mesela inciyi inci melek i arda yi cagdasi falan asla desteklemedim..cagdas olayinda semihe sonuna kadar destek verdim ve bende helal olsun dedim..iste ne bilim zamanla semih kendinden soguttu beni :) simdi de icerdekilerden altarla tuncaya yakinimSen de haklısın.abidine yaptıgı hıc hoş degildi.ama yaptı.ben mesela altara tavırlarını da hiç hoş görmüyorum.kızıyorum ama kişisel olarak yapabileceğim bir şey yok.bu sunun gibi bir şey;babamız sinirlidir bize bağırır.hoşumuza gitmez soyleriz hatta.ama sevmeye devam ederiz.bence ,hepsi için söylüyorum :al birini çarp ötekine.bana göre ,sinirlerine hakim olduğu için (benim en yapamadığım şey bu) çağdaş olayından sonra takdirimi kazandı semih.öyle devam etti gitti.ben bahadır,inci gibi kavgacı ve gürültücü yarışmacılar dışındakileri seviyorum.tuncayı da severim o yürüyüşü hariç
Benim , mesela Tuncayın ve Serkanın o kadar laf soyleyip de sonra Semihten özur dilemeleriyle gözumden düsmüslerdi.çıkar için yani yarışma için böyle davranmaları hiç uygun gelmemişti. Ama yaptılar işte.neyse..isteyen istediğini sever,desteklerevet cnm bende o zamanlar semihi destekliyordum..asla cafeci degilim mesela inciyi inci melek i arda yi cagdasi falan asla desteklemedim..cagdas olayinda semihe sonuna kadar destek verdim ve bende helal olsun dedim..iste ne bilim zamanla semih kendinden soguttu beni :) simdi de icerdekilerden altarla tuncaya yakinim
Meslegime kadar varan ithamlardan sonra bu acıklama inşallah saldırıların önünü keser...teşekkür ederim uyarı için...Hanımlar,
yarışma için polemiğe girip birbirinize laf söylemenize, mesleklerinizden dem vurup desteklediğiniz yarışmacılar için kötüleme yaptığınıza değmez.
Yarışma yahu yarışma, bende diyorum bu garip yarışmalar neden var, neden gittikçe çoğalıyorlar, insanlar fanatik olmuş meğer.
Yapımcı kazanacağı paraya, yarışmacılar ünlü olmaya odaklanıyor, sizde burda mizansenler için tartışıyorsunuz.
Lütfen polemiğe girmeyiniz ve üsluplarınıza dikkat ediniz...
haklisin herkes istedigini sveer ve destekler..özur olayindan da haberim yok dedigim gibi cok sk izleyemiyorumBenim , mesela Tuncayın ve Serkanın o kadar laf soyleyip de sonra Semihten özur dilemeleriyle gözumden düsmüslerdi.çıkar için yani yarışma için böyle davranmaları hiç uygun gelmemişti. Ama yaptılar işte.neyse..isteyen istediğini sever,destekler
Program geç saate alınmadan önce olmuştu onlar.alındıktan sonra ben de izlemeyi bıraktım.birkaç defa panoramaya ve hsonu sabah 8 gibi yayımlanan tekrara denk geldim.arada da burdan takip ediyorum.:))haklisin herkes istedigini sveer ve destekler..özur olayindan da haberim yok dedigim gibi cok sk izleyemiyorum
aynen bende senin gibi izliyirumProgram geç saate alınmadan önce olmuştu onlar.alındıktan sonra ben de izlemeyi bıraktım.birkaç defa panoramaya ve hsonu sabah 8 gibi yayımlanan tekrara denk geldim.arada da burdan takip ediyorum.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?