Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Tuncay zaten ütopyadan önce trt de bir yarişma programındaymıs geçen gün denk geldim.cafe gurubunu sevmesemde tuncay gercekten bi ayrı.düzgün biri şimdi allah var yiğidi öldür hakkını ver demişler.benim için sadece merali öyle bir anda kenara atması hiç hoş değildi.

He buarada oturup öyle her anı izleme gibi bir lüksüm yok kaçirdiğim yerlerde olabilir.kızım geç yatıyor izleyemiyorum ama yakın zamanda ütopya topraklarına ayak basıcam inşallah yakından görüp gelicem hepsini

Arkadaşlar, arkadaşın öğretmen olmasıyla dalga geçmişsiniz.ona hakaret etmişsiniz.neden,ne hakla,siz kimsiniz?okuyan da sizi Tuncayın ailesinden zanneder ki eminim onlar böyle bir şey yapmaz.çok ayıp etmişsiniz. Kimseyi kırmaya hakkıniz yok.ben de bu durumdan dolayı sizin eğitiminizi sorguladım ki assel adlı arkadaşım burda en düzgün konuşanlardan.özellikle onun tavrına şaşırdım. Bizi tanımayan insanlar için,bir yarışma için birbirimizi kırmayalım.lütfen.

keskeee bende gidebilsem yaa...benden de Tuncay ve Altara cok slm soyle cnm

Bi
Tesekkür ederim herkes düsüncelerini paylasmakta özgür tabiki ama kırmadan olmali biz herseyin farkındayız ve onlari destekliyoruz ben altari destekliyorum semihciyim demedigim halde semihe yüklenmeleri çok komik bu da semihin orada ne kadar önemli bir yere sahip oldugunu gösteriyor altar semih murat gercek dostluk.......

cnm ogretmenlik benim icin en kutsal mesleklerden biri..bende cok isterdim ogretmen olmak ama kismet olmadi..ben kesinlikle dalga gecmedim yazarken bazi seyler yanlis algilanior olabilir..ben ilk zamanlar semihi cok seviyordum destekliyordum zamanla kendinden soguttu beni..abidine el opturmek istemesi durduk yere insanlara satasmasi surekli sen ne yaptin sen ne yaptin demesi falan..sonra serkan ve tuncaya yoneldim serkani da su an hic sevmiorum..notlasma kriznden sonra sevmedim..tuncay ve altari destekliuorum sadece ..onlarda hata yaparsa onlari da desteklemem..kesinlikle cafeci deilim..ama murat ve semih haric hic birine onyargili deilim..muratin konusmalari tavirlari uslubu beni cok rahatsiz ediyor..ondan

Bendende altara çok selam murat a semihe........İstanbul da olsaydım mutlaka bende gelmek isterdim

keskeee bende gidebilsem yaa...benden de Tuncay ve Altara cok slm soyle cnm
Söylerim tabiki.semihler ve sadece tuncayla muhatap olucam orda diğerleri umrunda değil valla.onlara destwk olmak için gidicem zaten maddı manevi yanınızdayız demek için

Tuncay ćok yetenekli bi çocuk basarili buluyorum bende katılıyorum size

İşte Meral'in katıldığı başka bir yarışma daha. Bu insanlar cast ajanslardan seçilen insanlar ve oynuyorlar ve siz bu yarışmadan bozma dizi için birbirinizi kırıyorsunuz. değmez.
hangi yarismaya katildi cnm..bence de kimse kimseyi kirmamali ama iste bazen ne dense yanlis anlasilabiliyor.

Ben suan kendinizi savunma şekline ınanmiyorum siz bence avukat olsaymissiniz öncelikle ben sadece senin o tektaş ve minik yavrusu ütopya da demissin semih getirmek istedi amacinada ulaştı bak hemen biraz daha büyüdü gozlerinizde sizin gibiler derken at gözlüğü ile bakanları kosulsuz semihci tataftarlarini kastettum coo şükür yüreğim var :) sen benim yorumumdan sonra serkana kadar gittin ben cafeci değilim cafe kalmadi ayrıca ben tuncayi destekliyorum en kutsal meslek te öğretmenliktir siz yorumunuzda bahsettiniz diye ben soyledim hakaret değil bu ben yine yine yeniden söylüyorum bi öğretmen biraz daha objektif olmali Harun ise baslicak murata yer için izin aliyo murat izin veriyo sonra semih murata kiziyo izin verdi diye muratta gelip ayakları ile eziyo bi emeği burda sen hergün izliyosun işini başkasına yaptiran ve yüreği olmayan birini☺

bende o yuzden murati sevmiyorum iste..sadece altari seviyorum saygili ve yetenekli ayni zamanda hakkini arayan biri kendi dusuncekerini svunuyor murat gibi swmihe reis falan demiyor..gecen kaana nasil yuklendi murat yok ustunu cizerim falan hic yakismiyor..semihte 12.30 da uyandi hadi semihe de desin bakalim..diyemez..helal olsun yinede semihe..bu sekilde yapmis iste murati

Ayyy bende izlemek izlerim canım haklısın ama tuncay çok yiprandi halk ordakiler en yakın arkadaşı falan onu yiprattiyipratti tuncay kafasını dinlemek istedi düşünerek hareket eden biri ve nasıl davranmasi gerekiyor önce düşündü sonra harekete geçti tabi o an o orda dururken meral gitmeliydi tuncay sonradan Özür diledi ama haksizdi ama oda cook yiprandi

38 yaşında biri 24 yaşında birine reis diye hitap ediyosa zaten orada soyleyene değil soyletene (semih) bakacaksin murat oy korkusu yüzünden diyo böyle davranıyor bu da tabi semih in hoşuna gidiyo altara gelince evet kendi haklarını savunuyor semihe karşı o kendine biraz daha guvensin bireysel olacak zaten biraz bile semihi sevdiğine ınanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…