Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Oda baskalarının ruyasında sürtüyo
ben tuncayı 5-6 ay önce görmüştüm sevgili miydik neydik ahhahah
hemde ben o zaman tektaşçıydım

ha bu arada kedicik ben rüyamda hilmicem i gördüm esasen ama turabi nin adı geçti hilmiyle aramızda ''turabi nin nişanlısısın '' diye haha yoksa görmedm turbo yu

sen nasıl gördün tunciği anlatsana kediş

Ne diyor mesela
ben panaromayı izleyemiyorum

yani her halinden konuklarla konuşmasından yönlendirmesinden belli, mesela büşraya diyorki, nasıl semihle böyle konuşmaya cesaret ederdin vs.. yani izlemen lazım anlaman için açıkca söylediği bişey yok tabii, ona sorarsan tarafsız, bahadır, telefonlar ve twitterdan da tarafsız değilsin diyorlar zaten yüzüne ama kabul etmiyo tabii

bahadır yüzüne mi dedi sunucunun vaaay

Geçen denk geldim bakayım dedim ilk defa
Sadece yiyip içip kavga ediyorlar daraldım kanalı değiştirdim
Eskiden BBG evi gelin kaynana yarışmaları vardı
ozamanlar izleniyordu yeni değişik bir program olduğu için
Ama artık bayatladı bu formatlar ya saçmasapan ve inanadırıcılığı yok
hala izleyen varmı merak ediyorum

Ben bu programı izlemiyorum ama az önce baktım şöyle.Bir iki defa daha önceden bakmıştım ayak üstü.
Semihlerin grubu sanırım her bir üyesini inanılmaz gıcık ve itici buldum.1 kez izlememe rağmen.Hareketleri,konuşmaları,fikirleri falan acayip saçma geldi bana hepsinin.
Tuncay en sevimlisi bence.Tip olarak da çok iyi.

Bence izlemiyorsan hîç bulaşma yarışma yarışmadan çok mafyanın çiftliğine dönmüş durumda

ilk defa izlemene ragmen guzel tespit yapmisssin cnm..aynen semihlerin grubu orayi babalarinin ciftligi sanmis ve bende cok itici buluyorum ozellikle murati semihe guvenerek baya simardilar..tuncay da sempatik ve zeki biri o yarismada ne isi var anlamafdim..yarisma yarismadan amacindan cikti zaten acunun en kötü projelerinden belki de yarismacilardan kaynakli bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…