- 15 Aralık 2013
- 15.734
- 36.086
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.661
Sanırım yoklar iki gündür dikkatimi çektihadi ya panaromaya çıkmıyorlr mı artık
Sanırım yoklar iki gündür dikkatimi çekti
turabiyi aldatıyomusun yoksa
ben tuncayı 5-6 ay önce görmüştüm sevgili miydik neydik ahhahahOda baskalarının ruyasında sürtüyo
Ne diyor meselasunucu bildiğin semih hayranı
Ne diyor mesela
ben panaromayı izleyemiyorum
bahadır yüzüne mi dedi sunucunun vaaayyani her halinden konuklarla konuşmasından yönlendirmesinden belli, mesela büşraya diyorki, nasıl semihle böyle konuşmaya cesaret ederdin vs.. yani izlemen lazım anlaman için açıkca söylediği bişey yok tabii, ona sorarsan tarafsız, bahadır, telefonlar ve twitterdan da tarafsız değilsin diyorlar zaten yüzüne ama kabul etmiyo tabii
hee yüzüne.. böyle dümdükbahadır yüzüne mi dedi sunucunun vaaay
Bence izlemiyorsan hîç bulaşma yarışma yarışmadan çok mafyanın çiftliğine dönmüş durumdaBen bu programı izlemiyorum ama az önce baktım şöyle.Bir iki defa daha önceden bakmıştım ayak üstü.
Semihlerin grubu sanırım her bir üyesini inanılmaz gıcık ve itici buldum.1 kez izlememe rağmen.Hareketleri,konuşmaları,fikirleri falan acayip saçma geldi bana hepsinin.
Tuncay en sevimlisi bence.Tip olarak da çok iyi.
ilk defa izlemene ragmen guzel tespit yapmisssin cnm..aynen semihlerin grubu orayi babalarinin ciftligi sanmis ve bende cok itici buluyorum ozellikle murati semihe guvenerek baya simardilar..tuncay da sempatik ve zeki biri o yarismada ne isi var anlamafdim..yarisma yarismadan amacindan cikti zaten acunun en kötü projelerinden belki de yarismacilardan kaynakli bilmiyorumBen bu programı izlemiyorum ama az önce baktım şöyle.Bir iki defa daha önceden bakmıştım ayak üstü.
Semihlerin grubu sanırım her bir üyesini inanılmaz gıcık ve itici buldum.1 kez izlememe rağmen.Hareketleri,konuşmaları,fikirleri falan acayip saçma geldi bana hepsinin.
Tuncay en sevimlisi bence.Tip olarak da çok iyi.
aynen ya yok seni gonderecem tebesirini kiracam yani bisey uretmeden cok kim kimi gobderiyora dondu olayBence izlemiyorsan hîç bulaşma yarışma yarışmadan çok mafyanın çiftliğine dönmüş durumda
eleme oldu mu canım ya ?aynen ya yok seni gonderecem tebesirini kiracam yani bisey uretmeden cok kim kimi gobderiyora dondu olay
eleme oldu mu canım ya ?
aaaaa sağol tatlımHarun gitti kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?