- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.641
Hatırladığım kadarıyla, semihin grubundan elenen olmamıştı.hep kendilerinden gidiyordu.topun ucundaydılar.birbirlerine de kıziyorlar güvenmiyorlardı.yazilıp da gitmemek için.inciden sonraydı sankiaynen bende senin gibi izliyirumozur dileme sebebi neydi ki tuncayla serkanin..
Bugün aklımdan gectin helena hiç uğramiyor artık dedim..... profil resmim kendi çalışmam canım özel bir anlamı yok satılan tektaş yavrusuyla birlikte geri alınmış bu arada.[/QUOTE]t: 41271717, member: 316907"]ben izleyemiyorum artık canm yaa
bi özet geçer misin ineği semih ve muratlar mı getirdi
yavrusu doğmuş mu??
bu arada profil fotonuda merak ettm canım bi anlamı mı var senin için =)
valla canm benm nişan olacağı hafta netten takviye yapamadm bi sürü bölüm birikincede geri dönmedm sizler izlemeye devam mı?[/QUOTE]Bugün aklımdan gectin helena hiç uğramiyor artık dedim..... profil resmim kendi çalışmam canım özel bir anlamı yok satılan tektaş yavrusuyla birlikte geri alınmış bu arada.
Hayirliolsunallahtamaminaerdirsinnasılgeçtinişanın bu arada ben işten güçten fırsat buldukça telefondan burayı takip etmeye çalışıyorum akşamlarıda boş vaktim olduğunda canlı izlemeyi tercih ediyorum aslında eski tadı yok ama izliyorum iste zaman zaman.[/QUOTE]valla canm benm nişan olacağı hafta netten takviye yapamadm bi sürü bölüm birikincede geri dönmedm sizler izlemeye devam mı?
Kullanmış olmaları lazım seçmen kağıtları utopyaya geldi diye biliyorum.türkan hanım gittikçe kilo mu alıyo ne
bu arada hayat ütopyadakilere güzel, dışarda ülke de ne oluyor ne bitiyor hiiç umurları değilaslında onlarında oy kullanması lazımdı, belki kullanmışlardır
türkan hanım gittikçe kilo mu alıyo ne
bu arada hayat ütopyadakilere güzel, dışarda ülke de ne oluyor ne bitiyor hiiç umurları değilaslında onlarında oy kullanması lazımdı, belki kullanmışlardır
evet bende izledim trt okuldayarışmayı tuncay kazansın istiyorum...çok doğal eğlenceli....
bu arada geçen ghecelerde(20 gün kadar)
trt okuldu sanırım triplex diye proğrama katılmış tuncay onu izledim...tesadüf açmıştım....
tuncay aynı tuncay valla adam doğalın dibi.....
bende izledim o yarismayi aynen cok eglenceli biri oldugi gibi..insss kazanirr ama zor gibi gelior bana semih baya algi yaratarak insanlarin beynini yikadigi icin kolay kolay elemezler..ama tuncayin onu acik masallhi var adam full yetenekyarışmayı tuncay kazansın istiyorum...çok doğal eğlenceli....
bu arada geçen ghecelerde(20 gün kadar)
trt okuldu sanırım triplex diye proğrama katılmış tuncay onu izledim...tesadüf açmıştım....
tuncay aynı tuncay valla adam doğalın dibi.....
tuncike bulasmasinlarda kim ne yaparsa yapsin :)Busra cok tuhaf surekli semihe catiyor bayan bahadir.daha utopyada kalmadi etmedi neyin atari bu
hadi ya panaromaya çıkmıyorlr mı artıkAcun Ilıcalı sonunda bu işe el attı galiba farkındaysanız ekranda fanatik yorumcular yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?