Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aynen bende senin gibi izliyirum ozur dileme sebebi neydi ki tuncayla serkanin..
Hatırladığım kadarıyla, semihin grubundan elenen olmamıştı.hep kendilerinden gidiyordu.topun ucundaydılar.birbirlerine de kıziyorlar güvenmiyorlardı.yazilıp da gitmemek için.inciden sonraydı sankibi kopuş olmuştu.

t: 41271717, member: 316907"]ben izleyemiyorum artık canm yaa
bi özet geçer misin ineği semih ve muratlar mı getirdi
yavrusu doğmuş mu??

bu arada profil fotonuda merak ettm canım bi anlamı mı var senin için =)
Bugün aklımdan gectin helena hiç uğramiyor artık dedim..... profil resmim kendi çalışmam canım özel bir anlamı yok satılan tektaş yavrusuyla birlikte geri alınmış bu arada.[/QUOTE]
valla canm benm nişan olacağı hafta netten takviye yapamadm bi sürü bölüm birikincede geri dönmedm sizler izlemeye devam mı?

Bugün aklımdan gectin helena hiç uğramiyor artık dedim..... profil resmim kendi çalışmam canım özel bir anlamı yok satılan tektaş yavrusuyla birlikte geri alınmış bu arada.
valla canm benm nişan olacağı hafta netten takviye yapamadm bi sürü bölüm birikincede geri dönmedm sizler izlemeye devam mı?[/QUOTE]
Hayirliolsunallahtamaminaerdirsinnasılgeçtinişanın bu arada ben işten güçten fırsat buldukça telefondan burayı takip etmeye çalışıyorum akşamlarıda boş vaktim olduğunda canlı izlemeyi tercih ediyorum aslında eski tadı yok ama izliyorum iste zaman zaman.

valla canm benm nişan olacağı hafta netten takviye yapamadm bi sürü bölüm birikincede geri dönmedm sizler izlemeye devam mı?
Hayirliolsunallahtamaminaerdirsinnasılgeçtinişanın bu arada ben işten güçten fırsat buldukça telefondan burayı takip etmeye çalışıyorum akşamlarıda boş vaktim olduğunda canlı izlemeyi tercih ediyorum aslında eski tadı yok ama izliyorum iste zaman zaman.[/QUOTE]
amin canım güzeldi çok şükür atlattık =)
bende survivor 6 gün olunca vakit bulamıyorum
survivor geç bitiyor izleyemedklerimi takviye etmekten ütopyaya fırsatım kalmıyor
zaten yeniler falan varya sıkıldım iyice

türkan hanım gittikçe kilo mu alıyo ne

bu arada hayat ütopyadakilere güzel, dışarda ülke de ne oluyor ne bitiyor hiiç umurları değil aslında onlarında oy kullanması lazımdı, belki kullanmışlardır

Kull
Kullanmış olmaları lazım seçmen kağıtları utopyaya geldi diye biliyorum.

Sence cok ta ilgilenen bir kitle mi var orda chess dunyada,Turkiyede ne olup bitiyor diye? 8 aydir ulkeye zerre faydasi olmayan bir duzine adam boş boş orda.

Kim ne derse desin semih bu yarişmadan birincilikle ayrilacak. Tuncay da cok iyi ,sempatik cocuk ama çevresindeki insanlar sorunlu.

yarışmayı tuncay kazansın istiyorum...çok doğal eğlenceli....
bu arada geçen ghecelerde(20 gün kadar)
trt okuldu sanırım triplex diye proğrama katılmış tuncay onu izledim...tesadüf açmıştım....
tuncay aynı tuncay valla adam doğalın dibi.....

evet bende izledim trt okulda

bende izledim o yarismayi aynen cok eglenceli biri oldugi gibi..insss kazanirr ama zor gibi gelior bana semih baya algi yaratarak insanlarin beynini yikadigi icin kolay kolay elemezler..ama tuncayin onu acik masallhi var adam full yetenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…