Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
İçeri manyak bir kız girdi işte yıldız semihle zıtlaştı attı nesini soruyorsun kuzum?

Bence girecek.
Hatta ilk pınar girdi, 6. ve son girende kurre olacak diye düşünüyorum
6 kişiyse Noyan girdiyse kurre kesin girer
yatak konusunda da atarsın atamazsın oldu ya.
semih en son hadi atta göreyim dedi
kız da attı sonra semih ne yaptı cicim ???

Bence
Türkan , Kurretülayn , bahadır bunlarda içeri girecekler..
Buket çok antipatik bir kız hatta o selininde hareketleri öyle.

Ben bunu çözemedim bir türlü..
Selin neden garip sesler çıkarıyor ve ses bu videoya ait değil gibi

bi kız kurre nin yatağını fırlattı ya o noldu yaaa
Sonra pişman oldu yatağı attığı için.çünku hatalı bir davranıştı.kendini aşağı çekti bu olay,farkında.doğrudan semihle de konuşamadı.aracı olsun diye murata gitti.yalnız hatalarına devam etti.semihi suçladı.o kışkırtmış güya.halbuki ,izleyenler bilir,yatağı atayim mı atarım bak diye o lafa başladı.semih de at dedi.semihi suçlamasıni çok anlamsız buldum.çünkü semih her zamanki gb gayet sakin konuştu.neden koca odada başka bir tarafta yatmayıp da kurrenin yatağını çektiğini anlamaya çalışti.ama yıldız ona tepkili olduğu için (ütopyaya girmeden) ilk fırsatta kendini gösterdi.

Sonraaaaa
semih çok saygısız olduğunu vs.söyledi.kız da dağıttığını toplamaya başladı

Semihin orda ne yaptığını ne dediğini hiç görmedim. Kaç defa izledim o sahneyi reklamda ne gösterdiyse o. Yıldız yatagı atıyor sonra semihin suratını gosteriyor kamera o kadar
Bugunde semih kurre gelecek diye kurrenin yatagını hazırlamak istedi yıldıza cekermisin yatagını dedi o da cekmem dedi bu kezde ona inatlaştılar.

S
Semih oyatağa yatma Kurre geri gelecek dîye not yazmış Yıldız'a Yıldız da nereden biliyorsun diye îfşa etti ama tabii televizyonda o bölüm gösterilmedi

S

Semih oyatağa yatma Kurre geri gelecek dîye not yazmış Yıldız'a Yıldız da nereden biliyorsun diye îfşa etti ama tabii televizyonda o bölüm gösterilmedi
Misafirler,içeriye eski yarısmacılardan bazılarının girecegini söylemiş.herkes biliyor yani.ütopya panoramada duydum.

Sorun mesaj yazması hani yasaktı ya Semih'in mesaj yazdığı gösterilmedi üstü kapatıldı

Hiç yasak gibi konusulmuyor hatta cıkan her yarısmacı notlaşılıyor zaten diye acık acık diye söyluyor programda. Semihinde ajandası varmış mesela onlarda ajanda uzerinden anlasıyormuş.

Hiç yasak gibi konusulmuyor hatta cıkan her yarısmacı notlaşılıyor zaten diye acık acık diye söyluyor programda. Semihinde ajandası varmış mesela onlarda ajanda uzerinden anlasıyormuş.
Serkan elendiği zaman panoramadaki sunucu üstüne basa basa notlaşmak yasak defalarca söyledi

İçerdekilere bir uyarı yapılmıyor ama sanırım. Bol bol strateji yapmaları işlerine geliyorsa demekki.
Aman her şey bir oyundan ibaret zaten
İçeriye üç kişi daha girecek ve büyük ihtimalle bunlar Serkan ,Bahadır , Kurre olacak
En son da Kurre girer ne de olsa başrol ona verilmiş.
Oğlumun dün Pınar'ı görünce yaptığı yorum çok hoşuma gitti : Oh be sonunda kadın gibi bir kadın girmiş ütopyaya

Meral mi girdi sahiden kaçırdım mı ben şimdi canlı yayın izliyordum ama sürekli kapatıyorlar saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…