- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.721
6 kişiyse Noyan girdiyse kurre kesin girerİçeri manyak bir kız girdi işte yıldız semihle zıtlaştı attı nesini soruyorsun kuzum?
Bence girecek.
Hatta ilk pınar girdi, 6. ve son girende kurre olacak diye düşünüyorum
Sonra pişman oldu yatağı attığı için.çünku hatalı bir davranıştı.kendini aşağı çekti bu olay,farkında.doğrudan semihle de konuşamadı.aracı olsun diye murata gitti.yalnız hatalarına devam etti.semihi suçladı.o kışkırtmış güya.halbuki ,izleyenler bilir,yatağı atayim mı atarım bak diye o lafa başladı.semih de at dedi.semihi suçlamasıni çok anlamsız buldum.çünkü semih her zamanki gb gayet sakin konuştu.neden koca odada başka bir tarafta yatmayıp da kurrenin yatağını çektiğini anlamaya çalışti.ama yıldız ona tepkili olduğu için (ütopyaya girmeden) ilk fırsatta kendini gösterdi.bi kız kurre nin yatağını fırlattı ya o noldu yaaa
O allahın emriPinar mutfakdan buketi postalar
Sonraaaaa6 kişiyse Noyan girdiyse kurre kesin girer
yatak konusunda da atarsın atamazsın oldu ya.
semih en son hadi atta göreyim dedi
kız da attı sonra semih ne yaptı cicim ???
6 kişiyse Noyan girdiyse kurre kesin girer
yatak konusunda da atarsın atamazsın oldu ya.
semih en son hadi atta göreyim dedi
kız da attı sonra semih ne yaptı cicim ???
O doğuştan bilenikO değil de pınar canlı izliyorum kız resmen bilenip gelmiş.
Bugün içeri giren yarışmacı Meral
Semih oyatağa yatma Kurre geri gelecek dîye not yazmış Yıldız'a Yıldız da nereden biliyorsun diye îfşa etti ama tabii televizyonda o bölüm gösterilmediSemihin orda ne yaptığını ne dediğini hiç görmedim. Kaç defa izledim o sahneyi reklamda ne gösterdiyse o. Yıldız yatagı atıyor sonra semihin suratını gosteriyor kamera o kadar
Bugunde semih kurre gelecek diye kurrenin yatagını hazırlamak istedi yıldıza cekermisin yatagını dedi o da cekmem dedi bu kezde ona inatlaştılar.
Misafirler,içeriye eski yarısmacılardan bazılarının girecegini söylemiş.herkes biliyor yani.ütopya panoramada duydum.S
Semih oyatağa yatma Kurre geri gelecek dîye not yazmış Yıldız'a Yıldız da nereden biliyorsun diye îfşa etti ama tabii televizyonda o bölüm gösterilmedi
Sorun mesaj yazması hani yasaktı ya Semih'in mesaj yazdığı gösterilmedi üstü kapatıldıMisafirler,içeriye eski yarısmacılardan bazılarının girecegini söylemiş.herkes biliyor yani.ütopya panoramada duydum.
Sorun mesaj yazması hani yasaktı ya Semih'in mesaj yazdığı gösterilmedi üstü kapatıldı
Serkan elendiği zaman panoramadaki sunucu üstüne basa basa notlaşmak yasak defalarca söylediHiç yasak gibi konusulmuyor hatta cıkan her yarısmacı notlaşılıyor zaten diye acık acık diye söyluyor programda. Semihinde ajandası varmış mesela onlarda ajanda uzerinden anlasıyormuş.
Serkan elendiği zaman panoramadaki sunucu üstüne basa basa notlaşmak yasak defalarca söyledi
Aman her şey bir oyundan ibaret zatenİçerdekilere bir uyarı yapılmıyor ama sanırım. Bol bol strateji yapmaları işlerine geliyorsa demekki.
Yok yok yasak falan lafta.sürekli yazıyorlarmışSorun mesaj yazması hani yasaktı ya Semih'in mesaj yazdığı gösterilmedi üstü kapatıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?