- 15 Aralık 2013
- 15.729
- 36.071
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.761
İnsanlar verilen senaryoyu oynadıklarını bildikleri halde yinede oy atıyorlar onların cebi boşalırken Acun' un cebi bol bol doluyor
acun el attı derken?Acun el attıktan sonra smse döndü direkt zaten. Adam biliyor nasıl para kazanacağını valla.
acun el attı derken?
hala murat diye bi adam varmış o yönetmiyor mu
hımmm tamam canmYönetimini bilmiyorum rejisi farklı zaten ama artık acun el attı diye haberler cıktı sonra smse gecildi oylama değişti işte.
Alpay Kazan yönetiyoracun el attı derken?
hala murat diye bi adam varmış o yönetmiyor mu
Kurre içeri girerken insanlara dalları seyrettirmişlerdir .İnsanlar hem para veriyor hem de bol bol dal seyrediyorkurre nin girişini gören oldu mu internetten.Özel bişey felan yapılmış mıydı hani romantik olacak felan diyorlardı
Haha süper yorum cnmKurre içeri girerken insanlara dalları seyrettirmişlerdir .İnsanlar hem para veriyor hem de bol bol dal seyrediyor
Eskilerin girmesi iyi oldu ya heyecan kattiKurre gimis simdi gordum canli izliyorum.
Eskilerin girmesi iyi oldu ya heyecan katti
Tuncay tugceye pinara mektup yollamis hep duygusal anlamda ozlem diyorpanorama da merallede notlasmislar vay neler kacirmisim
Ay inci girmesiiiinn katlanamam bir daha onaaaEvet kesinlikle şimdi inci ile türkan girer diyorlar ama emin değilim.
Inci girer bence turkani sanmamEvet kesinlikle şimdi inci ile türkan girer diyorlar ama emin değilim.
Inci girsin yaaaa niye oyle diyorsun eglenceli kiz inciAy inci girmesiiiinn katlanamam bir daha onaaabir de bahadır girmesinn
türkan girsino daha iyi
Ay inci girmesiiiinn katlanamam bir daha onaaabir de bahadır girmesinn
türkan girsino daha iyi
Hiç susmadan konuşuyor.bir de sesi maalesefInci girsin yaaaa niye oyle diyorsun eglenceli kiz incionun herksten cok emegii var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?