- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.741
Evet Meral girmişMeral mi girdi sahiden kaçırdım mı ben şimdi canlı yayın izliyordum ama sürekli kapatıyorlar saolsunlar
haa bölümde de aynısı diyosun yaniSemihin orda ne yaptığını ne dediğini hiç görmedim. Kaç defa izledim o sahneyi reklamda ne gösterdiyse o. Yıldız yatagı atıyor sonra semihin suratını gosteriyor kamera o kadar
Bugunde semih kurre gelecek diye kurrenin yatagını hazırlamak istedi yıldıza cekermisin yatagını dedi o da cekmem dedi bu kezde ona inatlaştılar.
baby tv sen misin yoksaSonra pişman oldu yatağı attığı için.çünku hatalı bir davranıştı.kendini aşağı çekti bu olay,farkında.doğrudan semihle de konuşamadı.aracı olsun diye murata gitti.yalnız hatalarına devam etti.semihi suçladı.o kışkırtmış güya.halbuki ,izleyenler bilir,yatağı atayim mı atarım bak diye o lafa başladı.semih de at dedi.semihi suçlamasıni çok anlamsız buldum.çünkü semih her zamanki gb gayet sakin konuştu.neden koca odada başka bir tarafta yatmayıp da kurrenin yatağını çektiğini anlamaya çalışti.ama yıldız ona tepkili olduğu için (ütopyaya girmeden) ilk fırsatta kendini gösterdi.
Ay benim canımbaby tv sen misin yoksa
oğlun kaç yaşında canım? sanki bunu bir kez daha sormuştumAman her şey bir oyundan ibaret zaten
İçeriye üç kişi daha girecek ve büyük ihtimalle bunlar Serkan ,Bahadır , Kurre olacak
En son da Kurre girer ne de olsa başrol ona verilmiş.
Oğlumun dün Pınar'ı görünce yaptığı yorum çok hoşuma gitti : Oh be sonunda kadın gibi bir kadın girmiş ütopyaya
foto olmasa tanımazdımAy benim canım
Evet biriniz sormuştu ama hanginiz ben de hatırlamıyorum . 13 yaşındaoğlun kaç yaşında canım? sanki bunu bir kez daha sormuştum
Dogruufoto olmasa tanımazdım
Yenilerden reyting alamayınca eskilere döndüler bence.moda gb yani.yeni bir şey uretemeyince eskileri döndürüp duruyorlarnoyanda girmiş sanırım dün reklamda gördüm...ne alaka yaa noyan ve meral..ayy bide pınar..4 kişi yuh yani adamlar kaç hafta uğraştı 4 kişi elemek için..hadi bir kişi girse anlarım..mantığı çözemedim
Haklısın.hic böyle düşünmemiştimSırf cafe tekrar canlansın diye yaptıklarına bak ya. Milleti salak yerine koyuyorlar resmen.
Bu milletin onlar gitsin diye attıgı smsler verdikleri paralar boşa mıydı yani.
Haklısın.hic böyle düşünmemiştim
kedişim şimdide yine para toplamadılar mı o insanları içeriye almak içinEskisi gibi internetten oylama olsaydı neyse ama insanlar ne paralar döktüler o smslere. Dalga gecer gibi siz yolladınız ama her sey bizim elimizde diyorlar resmen.
kedişim şimdide yine para toplamadılar mı o insanları içeriye almak için
para para hep
İnsanlar verilen senaryoyu oynadıklarını bildikleri halde yinede oy atıyorlar onların cebi boşalırken Acun' un cebi bol bol doluyorSırf cafe tekrar canlansın diye yaptıklarına bak ya. Milleti salak yerine koyuyorlar resmen.
Bu milletin onlar gitsin diye attıgı smsler verdikleri paralar boşa mıydı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?