- 15 Aralık 2013
- 15.726
- 36.064
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.881
Ay inanmıyorum ayneeen benimki de oyleeesemihe de gıcık yapma etme diyorum yok dinlemiyor.adam bana da gıcık
oylama yapılmıştır mutlaka.dokunulmazlığın ardından yapıliyor ya.haberim yok.bakmadım twittera.bahadır gider inşallah
Ne dedi ki Pınar yaaPınarı dinledin mi?bi onu dinle.
Tuncaya herkesin biat ettiğini soyledi.kendisi de dahil.tuncaylarin semihlere haksizlıkyaptiğini,onlara haksiz yere saldirdiklarinı soyledi.kendisi bunu bile bile susuyormuş yani pınar.semihlere kızdikları her şeyleri kendilerinin de yaptigini soyledi.bu ve benzeri cok konuştu.tuncay ona beni bekle demiş.ama sadece ona dememiş.merale,tuğçeye,birisi daha var da adi aklima gelmedi.yanina yaklaşan her kızla bir şeyler yaşamış.pinar buna tahammül edememiş.kendini adriana lima zan nediyor galibaNe dedi ki Pınar yaa
izleyemiyorum işten fırsat bulup ta .. dün gece yatmadan bi baktım sadece ..
bana bi özet geçseniz yaa rica etsemmm
Tuncaya herkesin biat ettiğini soyledi.kendisi de dahil.tuncaylarin semihlere haksizlıkyaptiğini,onlara haksiz yere saldirdiklarinı soyledi.kendisi bunu bile bile susuyormuş yani pınar.semihlere kızdikları her şeyleri kendilerinin de yaptigini soyledi.bu ve benzeri cok konuştu.tuncay ona beni bekle demiş.ama sadece ona dememiş.merale,tuğçeye,birisi daha var da adi aklima gelmedi.yanina yaklaşan her kızla bir şeyler yaşamış.pinar buna tahammül edememiş.kendini adriana lima zan nediyor galibakendisinden sonra merale de asıldı ya,hatta iddiaya girdiler serkanla.serkana da inanamiyorum.bu adam evli degil mi yaaa ekran onunde özellikle böyle muhabbetlere nasil giriyor anlamıyorum.
Ammavelakin kafe zihniyeti ile alakalari olmadigini,semihleri sucladiklarıher seyi kendilerinin de yaptıgını,semihkere haksızlık yaptiklarini soyledi.ha bir de,bütun bunlari bilerek kafecilerin özellikle, tarafsız izlemelerini istedi.akĺıma gelenler bunlar canim
Ay aynennnn yaaaaTuncay buna yuz verseydi bunların hepsini bile bile semihlere sataşmaya devam edecekti. İkiyuzlu ya. Bir de özlem cok ikiyuzlu. Tuncayların yaptıgı her sey dogru, semihlerin yaptıgı her sey yanlış.
Semih özlemi desteklemedi yaa,kinli kadın haliyleTuncay buna yuz verseydi bunların hepsini bile bile semihlere sataşmaya devam edecekti. İkiyuzlu ya. Bir de özlem cok ikiyuzlu. Tuncayların yaptıgı her sey dogru, semihlerin yaptıgı her sey yanlış.
Yaaa,bahadır uyuzu yok muuuPotada Kaan ile Raşit varmış sanırım.
Ya ben bu ütopyayı izledikçe Semih'i tebrik etmek istiyorum bir insan Çizgisini hiç mi bozmaz
Lavaboları taşımalar fotosunu koyup korkuluk yapmalar falan ne kadar basitler
Hele o bahadıra sinir oluyorum :)
Ben bu bahadira anlam veremiyorum ya bazen cidden dogrulari konusuyor bazen ise konusmasi gereken insana konusamiyor gibi geliyor bana..Evet şebekeden 1i daha gitti
Raşit
Çok iyi oldu yahemde Bahadır Attı kazığı
Evet bence ağZı laf yaptığından anlam verilemiyor yaptıklarınaBen bu bahadira anlam veremiyorum ya bazen cidden dogrulari konusuyor bazen ise konusmasi gereken insana konusamiyor gibi geliyor bana..
Notlasin notlasin diyor
Cidden bireysellerin hepsi bahadarin etkisi altinda gibi
Seekan ve tuncay olaylarinda hele..Evet bence ağZı laf yaptığından anlam verilemiyor yaptıklarına
Ancak üslubu çok yanlış konuştuklarınında yarısından fazlası dedikodu
Ben bahadırı çifte standart uyguladığı için sevmiyorum
Yani semihlerde eleştirdiğinin beteri bireyseller yapınca çıt yok
Evet şebekeden 1i daha gitti
Raşit
Çok iyi oldu yahemde Bahadır Attı kazığı
Kurre ile semih ayrildi mi
Yok canım,beraberler.Kurre ile semih ayrildi mi
iddia olayı nedir peki canım konusu sürekli dönüyor2 haftadır var bu iş.iki hafta da aynı kişilerdi:semih altar serkan tuncay bahadır.bu hafta bahadır yerine murat almış.ben almadım gazete.pek bilmiyorum. Ama sanırım şöyle.gazetesini alacağın yarısmacının adını bir yere msj atıyorsun.satın almış oluyorsun. Değişmediyse .sunucu böyle anlatmıştı.bi dokunulmazlık olayından sonra o özellikle bahadır ve tuncay,sonra serkan (daha az) acayip çirkinleştiler.bu hafta bahadırın kötü sesini duymucaz.ohhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?