- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #9.861
o şiiri ınege yanı zumrute de okumus bence onemı yokÇünkü verebilecek bir cevabı yok.
Tuğçe,Pınar,Meral ve Selin'e aynı cümlelerle ilan-ı aşk etmişHepsinin ajandasına aynı şeyleri yazmış.
Ben onu mEral için dedi sanmıştım Pınar'a mı Demiş
Hayir hayır ,meral tuncayın ailesini arayıp tuncayla evlenmek istediğini söylemiş.Ben onu mEral için dedi sanmıştım Pınar'a mı Demiş
Selam canım. HoşgeldinBurayı daha önce görmemiştim herkese selam :)
Bende Semih'i çok zeki bulanlardanım
Takımını bilmem ama o kaZansın istiyorum
aynen bende baya izlemedmSanırım Meraldi.
Selin geçen elemede elenmedi mi?
Uzun zamandır takip etmiyordum dün akşam denk geldim, izledim.
iyi tatlım çok şükürGece 12 civarı çıkıyr.bazen gündüz çıkıyor. Yayın saati her gün değişiyorizindeyim.bir de geceleri uyunmuyor sıcaktan.baya izleme fırsatım oldu yani.bahadır ve tuncayın ne kadar çirkefleşebildiklerini gördüm.hadu bahadırdan bekliyordum ama tuncay sempatik geliyordu. O da düştü gözümden.halkın desteği arkamda diye o ikisi,noyan,serkan,pınar sürekli karşi tarafa ağır laflar söylediler.tuncay,semihin başına su döktü.sen kimsin tuncay!! Sizi tepeye çıkaran halk indirmesini de bilir;pınara olduğu gibi.
tuncay,yarışma boyunca buket dışında her kızla gönül bağı kurmuş artık olabildiğince.herkese bir şeyler yazmış bekle beni falan demiş.mavi boncuk olayı yanipınara da ,seni satmıcam lafını niye diyor.çünkü kız haklı.verecek cevap yok.sen beni sattın ben seni satmıcam demekle olmuyor tuncay.pınarın bütün itiraflarını duyduk.kafenin semihlere yaptıkları bütun haksızlıkları döktü içinde olan biri olarak.tabi bahadır denen,semihi kıskanan kişi,de dahil.panoramada da devam eder pınar.kafe taraftarlari görür umarım.pinarın çıkışı iyice bitirdi onları
sen napıyorsun, nişanlılık nasıl gidiyor?
nasıl yani meral mı demiş ben tuncay la evlencem diye tuncay ın ailesine. tuncay ın ailesi içeri girince tuncay a mı demiş bu durumuPınar,çıktıktan sonra Tuncayın ailesini arayıp,evlenmek istiyorum, demiş. Tuncay dedi .Şoook oldumm
Evet canım öyle.pınar cıkarken saydırdı ya buna.o da döktü eteğindeki taşları .daha da demediği cok sey varmış.ama demezmiş.çünkü o öyle bir adam değilmişnasıl yani meral mı demiş ben tuncay la evlencem diye tuncay ın ailesine. tuncay ın ailesi içeri girince tuncay a mı demiş bu durumu
Bunlar gazete çikarıyor her hafta.yani birbirlerinin dedikodusunu yapıyorlar gazete ile.ki bana bu gazete işi çok saçma ve yanlış geldi.sonra bu gazeteler satılıyor.en cok satılan 5 kişi dokunulmaz oluyor.onlar potaya yazılmıyor.dün izlediniz mi kızlar
altar çığımın üzerine geliyorlar.
o Noyan da hala oturuyor.gitti geldi yine oturuyor.
bir de kızlar şu dokunulmazlık alma işini bana anlatır mısınız ben bilmiyorum.
haftalık mı oluyor. kaç kişi oluyor?
Yayin saati her gün değişiyor desem yalan olmaziyi tatlım çok şükür
şimdide erken saate alınmış galiba yine izliyorum
kimler korundu mesela geçen hafta?Bunlar gazete çikarıyor her hafta.yani birbirlerinin dedikodusunu yapıyorlar gazete ile.ki bana bu gazete işi çok saçma ve yanlış geldi.sonra bu gazeteler satılıyor.en cok satılan 5 kişi dokunulmaz oluyor.onlar potaya yazılmıyor.
2 haftadır var bu iş.iki hafta da aynı kişilerdi:semih altar serkan tuncay bahadır.bu hafta bahadır yerine murat almış.ben almadım gazete.pek bilmiyorum. Ama sanırım şöyle.gazetesini alacağın yarısmacının adını bir yere msj atıyorsun.satın almış oluyorsun. Değişmediyse .sunucu böyle anlatmıştı.bi dokunulmazlık olayından sonra o özellikle bahadır ve tuncay,sonra serkan (daha az) acayip çirkinleştiler.bu hafta bahadırın kötü sesini duymucaz.ohhh:)kimler korundu mesela geçen hafta?
bi de gazete nereden satılıyor
kutuya koyuyorlardı dün
Pınarı dinledin mi?bi onu dinle.Bende çok geç farkettim burayı.. Koyu bi ütopya izleyicisiyim ama ne anladın bu zamana kadar derseniz şu serkan ve tuncay ın olayların dan sonra anladığım her şeyin yanlış olduğunu düşünmeye başladım
halbuki ben kafeciydim yahuuuu
Valla bahadıra olan duygularımi tam ifade ettin.tahammül edemiyorum sesine tavrina sahtakarlığina.dediğin gibi kurre elenseydi keşke :/Ben bu bahadır'dan tiksiniyorum resmen hiç bir hareketini görmeye tahammulum yok. Dokunulmazlık aldığı için iyice havalara girmişti resmen o yonlendiriyordu butun bireyselleri(!). Kurreye de iyice gıcık oluyorum nerden geri geldiyse mıymıntı, herkesi birbirine dusurdu.
Keşke pınar yerine o elenseydi.
Valla bahadıra olan duygularımi tam ifade ettin.tahammül edemiyorum sesine tavrina sahtakarlığina.dediğin gibi kurre elenseydi keşke :/
Ay inanmıyorum ayneeen benimki de oyleeeBenim eşim de bahadırı destekliyor aksilik. Bahadır ve tuncay
Oylama yapıldı mı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?