Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih yarışma için Kurretülayndan ayrıldı,Kurretülayn da hala peşinde dolanıp duruyor ilk başta gururlu tavırlarını begenmiştim ama sonradan bu davranışlarından sonra kurre den de soğudum,Semih her şeyi yarışma olarak görüyor,Kurretulayn da zerrre kadar sevmiyor artık belli ne kadar donuk bakıyor.

Tuncaya karşı da özel bir beğenim yok aslında Serkanı destekliyordum notlaşma olayından sonra Serkan gözümde değer kaybetti ,ikisi de kazansa olur bir tık önde Tuncayı destekliyorum.

Semih in Kurretulayn ı satıp Muratla bir oluşundan beri ona da gıcık kaptım,gözü parada diyemem ama yarışmayı kazanmayı hayat amacı haline getirmiş,

Serkan elendiği gün ütopya bitmişti benim için ama Serkandan sonra hakeden Semihle Tuncaydır ikisi de kazansın hakkettiler.

Semih ve Kurretülayanın birbirlerine aşık olmadığını düşünenler hayatlarında hiç aşķı tatmamış olanlardır!!!

Gram etkilenmedim ya .. gerçekten semihin bu kıza aşık olduğunu düşünüyorsunz ya inanamıyorum..Adam hala parsayı toplama peşinde açık açık söylediite yarışma için sattım seni diye. şimdide çıktıktan sonraki projelerin peşinde

not: inciyi sevmezdim ama o elendiğinde bile daha çok etkilenmiştim

Semihi sevmiyorum tam pislik hakkında baya kötü duyumlar aldım. Tuncay gelince o bitli rastali saçlarıyla sevemedim. Serkanida sevmiyorum yarışmada bir tane düzgün adam yok. Semih alacak ama eb basından beri Semihin üzerine oynuyorlar.

Tuncayla çok iyi olduğu halde arkasından diğer grup üyeleri ile tuncayın arkasından atıp lider olma minvalinde gizlice notlaşmıştı

Semih ten bir kez daha soğudum ya..kurrenin oylarini toplamak için kıza yine boş vaatlerde bulundu. ..kız elenmeden önce mısır götürdü yemek iatemedi soğuk davrandi elenince aglamalar söz vermeler. .sirf kurrenin oylarini toplamak icin..bide çıkınca geçmiş bölümleri izleme diyor ya muratla dilayla konusmalarini kurre duymasin diye..gercek ask degil bu hiçbir seven adam sevgilisini para için satmaz hakknda konuşmaz. .

İnsanlar olayları nasıl da çarpıtıyor kendi çıkarları için anlamıyorum.neyseki allah her şeyi görüyor.

4 kez reklam arası verip sonra reklama dönen başka kanal var mı ?

Az önce bu kanalı silmeye çalıştım ama DT'ten kanal silemiyoruz...

yahu ne aşkı
bunların hepsı yarısmada kalmak için strateji :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…