- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.381
Tuncay ağustos böceğiyse semih de cır cır böceği cır cır cırrr :))Tuncay'da tam agustos bocegiydi sabaha kadar gitar calip. 12 ye kadar uyuyordu
sürekli aynı şeyleri konuşup dedikodu da yaptı...bi semihin, bir de tuncayın vtr sıne bakın yaa.. tuncay iş yapmıs, yenılıkler yapmıs, sanat yapmıs
semıh ise kurre ıle aşk yaşarken, başka da bişi yok
çok önemlı ayrıntı bu
Bi deneme yapardık :))aman bunlar için dua mı edıcem
sankı bana kazancaklar parayı..
he bak o da bak..sürekli aynı şeyleri konuşup dedikodu da yaptı...
nasip işi bu işlerBi deneme yapardık :))
Tutarsa listeyle arkanızda gezerim
Ben dedikodu kısmına takılmıyorum aslında, orda yapacak birşey yok ki. İlgi alanın ister istemez karşındaki oluyor. Ama algı çalışmaları sinir bozucuydu. En son günlerce Altar kafeci dedisürekli aynı şeyleri konuşup dedikodu da yaptı...
gözleri çok guzeldı dimiben en çok bahadır ı sevmiştim ya:)))
sözüm ona sevdiği kadın için bile cafeci dedi...hani güya aşık olduğu kadınBen dedikodu kısmına takılmıyorum aslında, orda yapacak birşey yok ki. İlgi alanın ister istemez karşındaki oluyor. Ama algı çalışmaları sinir bozucuydu. En son günlerce Altar kafeci dedi
Yani sırf onla aynı fikirde değiller diye iftira atıyor, oy kaybetsinler diye. Bunlar çok çirkindi.sözüm ona sevdiği kadın için bile cafeci dedi...hani güya aşık olduğu kadın
baksana şu an vtr sine..kapıma gelecen elimi öpecen..sizi paketliycem..sanki ütopyanın efendisiYani sırf onla aynı fikirde değiller diye iftira atıyor, oy kaybetsinler diye. Bunlar çok çirkindi.
allah bilir :=) belkı de..Surrender belki cocugunun gozu mavis olur.
vtr sınde kavga, boş gezenlık kalfası, aşk var iştebaksana şu an vtr sine..kapıma gelecen elimi öpecen..sizi paketliycem..sanki ütopyanın efendisi
sobayı bile yakarken elini yüzüne bulaştırdı ..beceriksiz semih :)vtr sınde kavga, boş gezenlık kalfası, aşk var işte
he bır de tek yaptıgı şey soba yakmak
abidin çok düzgün bir karakterdı yaasobayı bile yakarken elini yüzüne bulaştırdı ..beceriksiz semih :)
Hala ben bana yapılan iyiliği de, kötülüğü de unutmam diyor. Sanki ne yapacak bitti gitti yarışma, kimin işi olur onla artık.baksana şu an vtr sine..kapıma gelecen elimi öpecen..sizi paketliycem..sanki ütopyanın efendisi
Semih kazanırsa hepsini ezer, tuncay kazanırsa mutevazi davranacak,semihin bu huyu çok kötü ,bencil ve mutevazi değil.vtr sınde kavga, boş gezenlık kalfası, aşk var işte
he bır de tek yaptıgı şey soba yakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?