- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.341
cunku anlamiyordum birseyizlemiyorsan nıye haz etmıyordun kı
Hadi ya oraları görmemişim ibrahim tatlıses canının derdinde ne işi var orda :))ibrahım tatlıses
aynen ya babası hastalanmasa belki kalırdı uzun süre..semih hiç yanaşmadı zaten grubu birleştirmeye..Abidini ben de seviyordum ya keşke uzun süre elenmeseydi finalde son dörtlüde olabilseydi keşke,semihe direniş abidinle başladı,önceden sürekli grubu birleştirelim diyorlardı tuncay filan gitti semihle çok konuştu ama abidinle güçlendiler.
memleketlım ibrahım tatlıses, lütfen sizi görmek ıstıyorum'' tarzında bısıler söyluyordu turkanHadi ya oraları görmemişim ibrahim tatlıses canının derdinde ne işi var orda :))
Canım en baştan bilmiyorsan anlamsız oluyor gerçekten,evde iki kisi izliyoruz geri kalanları izlemeye çalışıyor anlamıyor,saçma geliyor.cunku anlamiyordum birsey
İlahi türkan hahahahhamemleketlım ibrahım tatlıses, lütfen sizi görmek ıstıyorum'' tarzında bısıler söyluyordu turkan
Adamın sevgilisi yok zaman zaman da kızlardan hoşlanmış olabilir ne var bunda takılacak bişey yok özel hayatı sonuçta semih de mükemmel sanki bu konuda.Tuncik kizlarla yer parayi
işte ibo hayranlarını cekmeye calıstı ama olmadıİlahi türkan hahahahha
Hmm evet en bastan izlemedim bir kac kere izledim ondada birsey anlamadimCanım en baştan bilmiyorsan anlamsız oluyor gerçekten,evde iki kisi izliyoruz geri kalanları izlemeye çalışıyor anlamıyor,saçma geliyor.
ara sıra izlerken baya takip ettik en başından beri çok şey yaşandı.
tabii o anda karınca semıh arkadas da ekmegının peşindeydı dımıTuncay'da tam agustos bocegiydi sabaha kadar gitar calip. 12 ye kadar uyuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?