Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ben de semıh dıye düşündüm. ama ıkısınden biri secılecekse tuncaydı tercıhım :=)

Toplumun hassasiyeti ;

Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 17, Ziyaretci: 305)

böyle rezil kanala ve böyle rezil içeriği olmayan paylaşım olmayan programlara prim vermemeliydik...

Dediğim gibi kanal 8 in en güzel programı Ardanın Mutfağı gerisi haş haş

yaa hemen kestiler acaba sonra yayına çıkarlar mı...semihi merak ediyorum yaptığı strejiler bi işe yaramadı ya resmen ilk defa bir yarışma finali beni böyle mutlu etti

Tuncay kazandı sevindim ama Semihe de üzüldüm ya bütün sene adam herkesi eledi eledi son anda kaybetti büyük bir yıkım olmuştur ya üzerinden atamaz bunu uzun süre.

böyle rezil kanala ve böyle rezil içeriği olmayan paylaşım olmayan programlara prim vermemeliydik...

Dediğim gibi kanal 8 in en güzel programı Ardanın Mutfağı gerisi haş haş
ben de rising star ve ara sıra ütopyaya bakıyordum

şimdi sadece rising star, gerci fuat güner harıc gerısı fıyasko ama bakıyorum
ses jurisi yapan kişilere gel
populerlık sırasına göre juri secılmıs

Tuncay'ın kazandığını öğrenince kanalı çevirmek için yerimden öyle bir kalkmışım ki eşim ne oldu bir şey mi var diye uykudan uyandı

Semihle Kurretulaynı şimdi merak ediyorum acaba ne olacak :)) Yarışma için Kurretulayndan vazgecen Semih ne kazandı şimdi acaba bir aşk hepsinden değerli değil miydi aslında.

Fuat abi dışında diğerlerin müzikte yaptıkları tartışılır ikisi mankenden dönme, birinin de arabası var başka birşeyi yok ...

Tuncay kazandı sevindim ama Semihe de üzüldüm ya bütün sene adam herkesi eledi eledi son anda kaybetti büyük bir yıkım olmuştur ya üzerinden atamaz bunu uzun süre.
iyi oldu ya boşver sadece strateji olmaz
Tuncay'ın kazandığını öğrenince kanalı çevirmek için yerimden öyle bir kalkmışım ki eşim ne oldu bir şey mi var diye uykudan uyandı
kız sen semihçimiydin...benim eşimde dedi sus bağırma bu saatte herkes uyuyor ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…