- 14 Kasım 2001
- 21.491
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.625
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.461
kazen kımden yanaydın?
Deni ya.. onemli olan bundan sonrasiydiulan kazanan acıklandı 2 dk sonra kestıler
yuh yanii, az bi bakaydık
ben de semıh dıye düşündüm. ama ıkısınden biri secılecekse tuncaydı tercıhım :=)dediğim gibi bu kanal sadece Arda'nın Mutfağı için bende kayıtlı bu tür programlar üzgünüm ama bir tür haşş haş gibi ...
tarafım yoktu lakin Semih kazanır diye düşünüyordum(hak etmsede de)
Ayy valla ya Tuncayin coskusunu, Semihin moraran suratini goreydik biraz dahaulan kazanan acıklandı 2 dk sonra kestıler
yuh yanii, az bi bakaydık
Ayy valla ya Tuncayin coskusunu, Semihin moraran suratini goreydik biraz daha
Işte bunlar hep can sıkıntısı:) arda nin.mutfağı dediğiniz şu vitamin ilaci reklamindaki tip degil mi?böyle rezil kanala ve böyle rezil içeriği olmayan paylaşım olmayan programlara prim vermemeliydik...
Dediğim gibi kanal 8 in en güzel programı Ardanın Mutfağı gerisi haş haş
ben de rising star ve ara sıra ütopyaya bakıyordumböyle rezil kanala ve böyle rezil içeriği olmayan paylaşım olmayan programlara prim vermemeliydik...
Dediğim gibi kanal 8 in en güzel programı Ardanın Mutfağı gerisi haş haş
evet oIşte bunlar hep can sıkıntısı:) arda nin.mutfağı dediğiniz şu vitamin ilaci reklamindaki tip degil mi?
Tuncay kazandı sevindim ama Semihe de üzüldüm ya bütün sene adam herkesi eledi eledi son anda kaybetti büyük bir yıkım olmuştur ya üzerinden atamaz bunu uzun süre.
O zaman o da ayrı bi yalancı :))evet o
ben de rising star ve ara sıra ütopyaya bakıyordum
şimdi sadece rising star, gerci fuat güner harıc gerısı fıyasko ama bakıyorum
ses jurisi yapan kişilere gel
populerlık sırasına göre juri secılmıs
iyi oldu ya boşver sadece strateji olmazTuncay kazandı sevindim ama Semihe de üzüldüm ya bütün sene adam herkesi eledi eledi son anda kaybetti büyük bir yıkım olmuştur ya üzerinden atamaz bunu uzun süre.
kız sen semihçimiydin...benim eşimde dedi sus bağırma bu saatte herkes uyuyor ::)Tuncay'ın kazandığını öğrenince kanalı çevirmek için yerimden öyle bir kalkmışım ki eşim ne oldu bir şey mi var diye uykudan uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?