- 15 Aralık 2013
- 15.726
- 36.068
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.501
bak bize tek kuruş ödemeden sevindik :)
verırler mıydıBen de sizin gibi ilk defa oy kulandim. Semih şeytani.kazansaydi.paramin yarısını geri isteyecektim:)
hahahah hiç bilmiyordumhep tuncaycıydı demet akalın sanki ya ... hatta semihe not yollamıştı tuncayı rahat bırak diye
o kadarını bılmıyorumhep tuncaycıydı demet akalın sanki ya ... hatta semihe not yollamıştı tuncayı rahat bırak diye
Semih kazansa da çar cur olacak mıydı :)
nerelerı var bır bılsen. demet afedersın s.çın dese yapan varO fanlarının da aklını seveyim ya demet istedi diye oy atıyorlar para nerden geliyorsa.
Allahım parayı böylelerine veriyorsun çarçur ediyorlar ya.
hele ben tuncay kazandı diye gece yarsıı çığlığı bastım şu an boğazım ağırıyor :) ama oy kullanmadım ya sağolsun kullananlafr elleri dert görmesin :)Ben turabiye bile oy atmadım ay niye atayım ben vereyim onlar harcasın oh
Ama hayatımda bir defa oy atmıştım oda popstarda abidinebabamın teli çalıp oy atıyordum
cidden :)o kadarını bılmıyorum
cidden mı
yok öyle dıyorlar dedım. paylastıysa da kesın sılmıstırsemihi de hande yener :) ama demet akalın hiçbişe paylaşmadı oy istemedi
inş yarın panaroma olur bişey olsun yani duygu düşüncelerini merak ediyoruzŞu ütopya bir hafta daha devam etse ne olurdu ki muratı kurreyi semihi bir de şimdi görmek isterdim,özellikle de muratı :))) reiss
hele ben tuncay kazandı diye gece yarsıı çığlığı bastım şu an boğazım ağırıyor :) ama oy kullanmadım ya sağolsun kullananlafr elleri dert görmesin :)
turabiden dolayı :)Hahahah ay o heyecan cok guzel ya ben bunu cok izlemiyordum oyuzden heyecanlanmadım ama o duyguyu iyi biliyorum
Şu ütopya bir hafta daha devam etse ne olurdu ki muratı kurreyi semihi bir de şimdi görmek isterdim,özellikle de muratı :))) reiss
nerelerı var bır bılsen. demet afedersın s.çın dese yapan var
hande yener oy ıstıyor dedı bıır. baktım sayfasına
millet semıh ıcın handeye yalvarıyor oy için
yuh dedım yaa. hemen altına halka not yazdım
Azıcık belli etsin sankiElbette. Ben turabiye bile oy atmadım ya. Da semihçi oldugumu nerden cıkardın
aynen ya bize ne oynat bakalımdan pat diye yayın kesildi..acaba semih fanları bişe mi yaptıya da kazanan acıklandıktan 1 saat sonra bıtseydı
ayıp ama yaa acuna
çakaletti
Evet ya böyle de kesilmezki canım hemen kestiler asıl şimdi önemliydi o kadar bekledik bunu da görseydik bi.inş yarın panaroma olur bişey olsun yani duygu düşüncelerini merak ediyoruz[/QUOTE
ya da kazanan acıklandıktan 1 saat sonra bıtseydı
ayıp ama yaa acuna
çakaletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?