Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Gönlüm Semih'ten yanaydı ama nedense benim böyle yarışmalarda hep dediğimin tersi olan kazanıyor yine de tabi ki Tuncay'a tebrikler.

tuncayı demet akalın desteylıyormus oyle dıyorlar. eger o destekledıyse normaldır. demet kımı desteklese kazanıyor
yahu şu halk garıp yaa

kurretulayn da etkili zaten semihin kaybetmesinde ...
Dimi ama semih sonuna kadar sahip cıksaydı aşkına ben desteklerdim acıkcası seviyorlar evlenirler filan diye ama görünüyor her şey,kurre de saçmalıyor gücü seviyordu belki de şimdi belli olacak gerçekten sevip sevmedikleri.

çok şımardı semih...seni gönderecem sepetliycem elimi öpecen kapıma gelecen ...daha neler neler bende ilk zamanlar seviyordum ama sonra asırı soğudum bu hareketlerinden ama iyi ki Tuncay kazandı

31 yillik hayatimda ilk defa sms le oy kullandim annemin istegiyle onun telefonundan zaten faturasini da ben oduyorum :)))
Dunyanin en sacma yarismasi olabilir.
300 kusur gun amacsizca orda olmus olabilirler ama;
O program kesilmeden once ki soyledigi son cumle kendisinin diger finalistten birkac beden fazla oldugunu gosterdi ve 3-5 adim oteye goturmeye yetti gozumde.
"Kazandik arkadaslar" .Boyle guzel ifade edilir mi birlik beraberlik? Otesi yok.
Iceride actigi sanat okulu,ortaya koydugu eserler,nedense bana hatirlattigi Gezi ruhu...
Mesaj atip gonderdigimiz 6 lira helal olsun bu cocuga.Icime 1 Kasim icin umut dogdu :) Bu sacma sapan yarismadan Tuncay'in 1. olmasi Iyi olan kazansin klisesini gercege tasiyabildi.O yetti.

tuncayı demet akalın desteylıyormus oyle dıyorlar. eger o destekledıyse normaldır. demet kımı desteklese kazanıyor
yahu şu halk garıp yaa
Sms tek tek atıldığı için bilmiyorum ya gazete de çat diye 20.000tl alınabiliyor ama sms tek tek olduğu için halk desteği fazladır diye düşünüyorum

Sms tek tek atıldığı için bilmiyorum ya gazete de çat diye 20.000tl alınabiliyor ama sms tek tek olduğu için halk desteği fazladır diye düşünüyorum
demet fan sayfalarından seslenıs yapıyor ınsanlara, onlarda hemen tellere sarılıyor.. yanı demetın sevdıgı seyler boyle oluyor genelde :=)

çok şımardı semih...seni gönderecem sepetliycem elimi öpecen kapıma gelecen ...daha neler neler bende ilk zamanlar seviyordum ama sonra asırı soğudum bu hareketlerinden ama iyi ki Tuncay kazandı
Evet aynen işte böyle laflar hoş değil adam eleniyor hala devam ediyor ya bırak bari üzüntüsüne saygın olsun,muratta çok sımarttı.ama dün kurreyle aglarken üzüldüm insani duyguları olduğunu görebildim malesef egosuna kaptırdı yarışmayı.

O fanlarının da aklını seveyim ya demet istedi diye oy atıyorlar para nerden geliyorsa.
Allahım parayı böylelerine veriyorsun çarçur ediyorlar ya.

Ben de sizin gibi ilk defa oy kulandim. Semih şeytani.kazansaydi.paramin yarısını geri isteyecektim:)

demet fan sayfalarından seslenıs yapıyor ınsanlara, onlarda hemen tellere sarılıyor.. yanı demetın sevdıgı seyler boyle oluyor genelde :=)
hahaha iyi etmiş o zaman,demet akalın ilk semihi seviyordu tuncaya geçmiş demek o da rahatsız olmuş demekki davranışlarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…