Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
her iki programnla ilgilli temenni ve yorumlarına katılıyorum

Bu arada aynen bende bu tarz benimden bunaldım artık izlemek bile yoruyor. Abartı oldu birçok şey. Ama ütopya şimdilik dozunda gidiyor daha doğal geldi bana.

evet açılmıyor.acaba oylama sonuçlarımı açıklandı elenen kişi belli oldu bence

Bunlar insanı düşündürüyor ya şu an izleyemiyoruz belki yapım gitti onlarla konuşuluyor şu an, senaryo bile veriliyor olabilir yani. Bana çok kurgu gibi gelmiyor yarışma ama böyle durumlar şüpheli.

Bunlar insanı düşündürüyor ya şu an izleyemiyoruz belki yapım gitti onlarla konuşuluyor şu an, senaryo bile veriliyor olabilir yani. Bana çok kurgu gibi gelmiyor yarışma ama böyle durumlar şüpheli.
Kurgu değil bence, herkes en doğal halleriyle orada yarışıyor..

Dünkü bölümü izledim gece, serkanın hal ve tavrını şu aralar hiç beğenmiyorum..

Bende de şüphe uyandı şimdi.Zaten site açılınca tepkiler yağar niye böyle oldu diye.

Ben de Serkan ın hallerini beğenmiyorum.Çağdaş gittikten sonra çok tuhaflaştı.
Ben çağdaşın gitme bölümünü kaçırmıştım..
Bence gitmemesi gereken biriydi..
Semih , liderlik savaşı yapanların arasını bozmak, onları dağıtmak istiyordu ki, uyguladığı planlar hemen hemen oldu gibi..

Gamzede pek hoşnut değil serkandan..

Kurgu değil bence, herkes en doğal halleriyle orada yarışıyor..

Dünkü bölümü izledim gece, serkanın hal ve tavrını şu aralar hiç beğenmiyorum..

Serkan başlarda gayet çalışkan ve sessiz duruyordu, o haliyle yarışmada favorilerden biri olabilirdi ama artık düşmanca tavırları ve Tuncay'ı falan terslemeleri itici olmaya başladı. Bende şu an en çok Arda ve Serkan'a sinir oluyorum. İnci'ye hep sinir oluyordum ama hep aynıydı yani bir nevi yapısı agresif.
Özlem'in diğer gruba gitmek istediği düşünülüyor bence de biraz öyle ama o grup istemiyor gibi Özlem'i.

özlem her an semihlerin grubu bırakabilecek yani bunu hal ve tavırlarından o kadar çok belli ediyorlar ki..
Özlem böyle bir hata yaparsa, özlem kendi kendini yakmış olacak bence canım..

İncinin gözlemleri bence çok iyi, sevmiyorum ama şuana kadar açık oynuyor kartlarını..

Serkanın tuncayla ne alıp veremediği var bende çözmüş değilim..
Ama böyle giderse serkan, kendi grubu içinde çok tartışmaya düşecek gibime geliyor benim..

Benim burada tek favorim semih..

Türkana karşı taraf bencil diyor ama, türkanında elinden her iş geliyor maşallah..

Çağdaş gitmemeliydi bence de ama ilk başta yanlış yerde saf tuttu.
Asıl inci ve tezcanın yakınlaşmasını çok itici buluyorum ben.Hem tezcan inciye sana kuzenimi ayarlayacağım diyor.sonra kızı kucağına alıyor masaj falan yapıyor.
Çağdaş gittikten sonra grup lideri olarak Serkan kendisini gördü.Bu konu yüzünden bence Tuncay la anlaşmazlık yaşıyor olabilir.

Özlem e de sinir oluyorum dedikodu yapmadığı bir insan kalmadı ya.Kendisi dört dörtlük sanki.

Tezcanı da sevmiyorum ben..

Ay aynen.O gruptan kimseyi sevemiyorum nedense.Tezcan el cepte gezip duruyor.Tolga karel e benzetiyorum ben onu.
Bu arada site bakıma alınmış sanırım.
Onların grubu semihi iş yapmıyor diyorlar ama en azından elinden geleni bir şekilde yapıyor
Ben tezcanı ne zaman görsem ya soba kenarında oturuyor ya da dışarıda biriyle sohbet ederken görüyorum..

Onların grubu semihi iş yapmıyor diyorlar ama en azından elinden geleni bir şekilde yapıyor
Ben tezcanı ne zaman görsem ya soba kenarında oturuyor ya da dışarıda biriyle sohbet ederken görüyorum..

Aynen aynen.Semih her ne kadar az iş yapsa da adamın beyni çalışıyor.Zeka var en azından.Takımın beyni olabiliyor.Tezcan da tutup demesin mi en ler seçilirken bence en tembel semih diye koptum orda : D

Bir de bence burada şöyle bir şey var, bende Semih'i tutuyorum ama bir haksızlık da var yani. İş yapma konusuna takıldım ben. Bir kere orada tahta falan malzeme alınınca iş çıkıyor ve erkekler de gördüğüm kadarıyla yapıyorlar zaten bu işleri.
Ama sürekli bir iş yapmıyorsun suçlaması var Semih'e karşı.

Anlamıyorum Semih veya Altar ne iş yapacaklar orada? Hani bulaşık falan iki grupta da kadınlar yapıyor zaten. Toprak ekmiyorsan sera yoksa ne yapılabilir orada? Anca tavuğa yem verirsin yani. Siparişleri getirir götürürsün. Ama özellikle Serkan dışarıdan tahta söyleyip söyleyip gereksizce asma kat falan çıkarak iş yapıyor oluyor.
Bunun için de ineği satıyorlar para olsun diye. Aynı mantıkla bakınca ineği 15 kişi içinde bu kadar iş yapmayı seven insanlardan bir Türkan ve Murat neden besliyordu?

Yani kafalarına göre iş üretip başka biri o işe katılmayınca, atlamayınca iş yapmamış oluyor. Misal kadınlar anca örgü örüp takı yapıyor, strateji üreten de erkekler, bu mantığa göre önce kadınların gitmesi lazım..

Türkan orayı çekip çeviriyor gayet de akıllı biri bence. Semih'le aynı tarafta kaldıkları sürece grup devam eder. Uyuz olduğum ama aynı zamanda doğru grupta yer aldığını düşündüğüm için Kurretülayn'ın şımarıklıkları şu an gözüme çok batmıyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…