- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Kızlar elemeyi yarın tv de verecekler ama giden bu gece mi gidiyor?
giden bu akşam gitmiş oluyor evet.site hala kapalı.
bencede zorlama kavgalardı. peki nerden öğrendn zorlama kavga olduğunu yani kesin bilgi mi canımarda semih ve özlem yazmışlar sanırım
arda gider heralde bu sefer
evet canım bu tarz benimi baya izliyoduk ama artık sıkıldım ben de
yorum bile yapasım gelmiyo
hep aynı şeyler ve zorlama kavgalar sıktı
bi de herşeyin kurgu olduğunu öğrendik o yüzden de sıkıcı oldu
final gecesi de başlamak ve bitmek bilmiyo bi sürü vakit alıyo elenenler önceden sızdırılıyo
heyecanı kalmadı yani
artık sadece final programını izlicem o programın
diğer sezonda da takip etmicem
cidden kavgadan başka birşey yok ve baya vaktini alıyo insanın
canım bugün bende bahsettiğin saatlerde sıkıntı yaşadım. naptın sen aldın mı pasaport.İnternet sitesi patlamış herhalde açılmıyor
tavırları çok çirkindi benceArda defolup gitsin Altar a dedikleri sinirimi bozdu.
eleme yarın sabah 10-11 civarı belli oluyor geçen hafta ben o şekilde denk gelmiştim bilginizeee. izleyebiliyoruz yani kiminn gittiğini yayını durdurmuyorlar.evet açılmıyor.acaba oylama sonuçlarımı açıklandı elenen kişi belli oldu bence
ütopyayla o tarz bi yarışma kıyas bile olamaz. acun öyle bu tarz benm gibi saçma salak programlara taşın altına koyar mı hiç. adam kaliteli şeyler yapıyo şimdi.Bu arada aynen bende bu tarz benimden bunaldım artık izlemek bile yoruyor. Abartı oldu birçok şey. Ama ütopya şimdilik dozunda gidiyor daha doğal geldi bana.
canım kurretülayn karın içinde söylemiş olabilir bence izlemedm ama şimdi okudum yazdığını.Kızlar ilk kez bir yayında yapılan böyle bir gafa denk geliyorum ama direkt bunu dedi. karından bahsetmiyorsa ben anladım yani demek istediğini ki bir insanın karnı için bunu söylediğine pek ihtimal vermiyorum.
Siteye com.tr uzantısından giriyorsun değil mi Margarikotin? orada altta media player gibi bir uzantı var onda playle açılır.
bende dün gece izlediğimde deftere funlarının isimlerini yazmışlar selam gönderdi kurretülayn ve bir kaç kişi. kamera kafa salladı onlarda sevindi bi daha dedi. yani kameraman yok zaten görüyoruz kameralarını sağa sola ve yukarı aşağı döndürülebiliyor demekki komutla diye düşündüm benŞu anda da kameraya yaklaşıp ördüğü bereyi gösterip güzel olmuş mu dedi.
Özlem de ne yapacak cevap mı verecek dedi.
Kurretülayn da kafa sallasın dedi.
Ne yani burada kameralar sabit değil mi kameraman mı var orada ?
hayır canm yarın sabah sularında canlı yayın kapanmıyor öğrenebiliyoruz.Kızlar elemeyi yarın tv de verecekler ama giden bu gece mi gidiyor?
hayır yarın sabah sizede söyleyim 9-11 arası sanırımgiden bu akşam gitmiş oluyor evet.site hala kapalı.
bencede zorlama kavgalardı. peki nerden öğrendn zorlama kavga olduğunu yani kesin bilgi mi canım
ne gbi bir avantaj ben anlamadm ki. arda kime oy verdi semih e mi özleme mi onu bile anlamadm. ay noldu bana oyları bi çorba yaptılar ne gerek vardıbu arada arda 12. sırayı almak için hile yaptı diyolar doğru mu
çünkü o numarayı çekenin bi avantajı oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?