Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bu hafta umarım arda gider

ama sonraki hafta grup inci ve tezcanı çıkarmalı bence
ikisine de sinir oluyorum
ya da serkan

aslında semihler neden bütün oyları ardaya verdiler anlamadım
diğer gruptan iki kişi çıkarabilirlerdi aslında

bencede zorlama kavgalardı. peki nerden öğrendn zorlama kavga olduğunu yani kesin bilgi mi canım

İnternet sitesi patlamış herhalde açılmıyor
canım bugün bende bahsettiğin saatlerde sıkıntı yaşadım. naptın sen aldın mı pasaport.
bu arada canm sen daha önce canlı yayını açtığında ev gördüm demiştin dimi. sanırım sende eleme akşamına denk geldn bende de dün öyle oldu çünkü.

Bu arada aynen bende bu tarz benimden bunaldım artık izlemek bile yoruyor. Abartı oldu birçok şey. Ama ütopya şimdilik dozunda gidiyor daha doğal geldi bana.
ütopyayla o tarz bi yarışma kıyas bile olamaz. acun öyle bu tarz benm gibi saçma salak programlara taşın altına koyar mı hiç. adam kaliteli şeyler yapıyo şimdi.

canım kurretülayn karın içinde söylemiş olabilir bence izlemedm ama şimdi okudum yazdığını.
bir de konu nasıl açıldı ve karşısında ki ne dedi ??oradan çıkarabiliriz kihkih
belkide çok saf o yüzden semih e böyle musamma gösteriyordur diye düşünmüyoda değilim bazen.

bir de önceki yorumunda canım kadınlar örgü örüyor o zaman ilk kadınların gitmesi lazım kısmını anlamadm ben
merak ettm canm ne demek istediğini

bende dün gece izlediğimde deftere funlarının isimlerini yazmışlar selam gönderdi kurretülayn ve bir kaç kişi. kamera kafa salladı onlarda sevindi bi daha dedi. yani kameraman yok zaten görüyoruz kameralarını sağa sola ve yukarı aşağı döndürülebiliyor demekki komutla diye düşündüm ben

kızlar oylamada inci mi hata yaptı ben anlamadm ne stratejileri vardı?
bir de pasaport ücretlenince haberimiz olacak mı yoksa direk devre dışı mı kalıcaz ücretli pasaportu seçmek için ??
ben oylama yapamadım nereden ve nasıl oluyor ??

bencede zorlama kavgalardı. peki nerden öğrendn zorlama kavga olduğunu yani kesin bilgi mi canım

facebook sayfalarında olayın perde arkasını anlatanlar var
öykü de özellikle kavga ettirmeye çalışıyo oradan belli yani
zaten kıyafet yorumundan çok kişisel kavga var jüri de dahil oluyo bunlara
moda programı yapmak isteseler kızların kavga etmesine müsaade etmezlerdi

bu arada arda 12. sırayı almak için hile yaptı diyolar doğru mu
çünkü o numarayı çekenin bi avantajı oluyomuş

bu arada arda 12. sırayı almak için hile yaptı diyolar doğru mu
çünkü o numarayı çekenin bi avantajı oluyomuş
ne gbi bir avantaj ben anlamadm ki. arda kime oy verdi semih e mi özleme mi onu bile anlamadm. ay noldu bana oyları bi çorba yaptılar ne gerek vardı

murat türkan a ne dedi de ağladı onuda anlamadm???

türkan da herkese sarılıyor hiç gerek yoktu yani serkana sarılmasına teşekkür et geç.
misafirlerde gitmedi ya masalarına oh olsun. kalakaldılar öyle
bi de biz natureliz neden böyke oldu diyolar. iş yapmayan yatan onlar kavga eden terbiyesizlik yapan ineği satan onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…