- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
favorım yok aslında, duruma göre favorım oluyor . ahahahahsenin favorin kim bakayım
favorım yok aslında, duruma göre favorım oluyor . ahahahah
inciyi ara sıra tutuyorum
valla şuan en dobra gelen o gözümeİnci mi yapma sör yaaa =( hiç sevmiyorum inciyi
Bence ara sıra izlediğiniz için inciyi tutmuşsunuzdur. Inciyi tutan daha hiç görmedim bi tek akrabaları tutuyordur o da belki. Dayanamadım yazdım :))favorım yok aslında, duruma göre favorım oluyor . ahahahah
inciyi ara sıra tutuyorum
Dobralık değil canım ya onun ki kavgacılık çok çirkef bi kız yapma bunu :) Hemde geçen hafta adı yazıldığı için bi hafta sesi kesildi kendi grubu müdahale ettivalla şuan en dobra gelen o gözümehepsı bırbırınden fecı
canım ben konuşmayı dinledim tam.
murat ın hatası politik olmak oldu resti çek adam gibi de ki ne münasabet dese gönülleri fethederdi. zaten semihte neden dinledin diye kızdı gibi ona haklı olaraktan. öözlem gülerek murat abi geçersen haber ver dedi. murat ta neden sende mi gelicen dedi. o da yok ta haberimiz olsun dedi. bu özlem in de geçeceği yorumunu katmıyor bence . sabah ki aramızda kalsın programı çok abartıyor orda duyduysan. haber ver diyor yani özlem kalakalmayalım diye anladım ben canım. o zaman 3 hak varsa türkan semih murat a veririm ben. aslında altar ı kurtarmayı çok isterdim ama =)=)
ya bir de oy sonuçlarına nereden bakabiliriz ben ilk haftanın ki ni bulmuştum da bir yerden.
kim demiş anlamadm canm muratlar mı seviliyo tutuluyo denmiş. ardaların grup mu??
Dobralık değil canım ya onun ki kavgacılık çok çirkef bi kız yapma bunu :) Hemde geçen hafta adı yazıldığı için bi hafta sesi kesildi kendi grubu müdahale etti
Merhaba biz de Ütopyacılar olduk, her gün tam saatinde enk geliyordu alıştım bende izleye izleye. Arda'nın seveni yok sanırım, elemede onu yazsalar elenir bence
Anladım canım teşekkürler. Tam mantığını yeni yeni kavrıyorum orada en gıcık olunanlar sıralamasında ilk üç benim için
1.İnci
2.Arda
3.Serkan
Sizlerin kimler?
süre derken canmikinci haftayı ben de göremedim
aslında altara da vermek lazım
en zayıf onları göryüyolar
bu hafta özlemle ikisini yazabilirler
ben isimler belli olunca oy kullanıcam süre yeterse
ben izlemedm canım onuevet inci çok terbiyesiz ve kavgacı bir kız
ismi yazılınca mecburen sesi kesildi biraz
mutar abiye bi dilim pasta bile vermedi geçen gün şok oldum
bu kadar da çirkeflik olmaz yani
evet adı yazılınca tırstıDobralık değil canım ya onun ki kavgacılık çok çirkef bi kız yapma bunu :) Hemde geçen hafta adı yazıldığı için bi hafta sesi kesildi kendi grubu müdahale etti
süre derken canm
oylama kapanma süresini mi kastettin?? hiç kullandın mı canım oy ben nereden yapacağımızı bulamadm. sanırım dönem dönem açılıp kapanıyo.
ben izlemedm canım onu
bölümde miydi? yoksa canlı yayında mı izledin?
en son birlikte kısır ve kek yemişlerdi.
inci eskiden de makarna yerken yeme o zaman yemeğimi diye türkan a demişti ahlaksız kız yaa
ben pil odasınında kimse yok zannediyordum.kameramanlar bile yok dedikleri için.
anladım canımkimse yok galiba ama ses verebiliyolardır
çünkü uyarıları da o adadan veriyolarmış
kısır olayından çok önce canım ben izlemiştim
murat istediği halde vermedi
tuğçe filan elenmemişti daha
bunlar grupları ayırmıştı bi havalardaydı
şimdi bir bir eleneceklerini anlayınca korktuklarından birlikte birşeyler yapmaya başladılar
anladım canım
bu arada oylamayı izleyemiyormuşuz ev çıktı uzaktan.
ama arda ve özlem yazılmış sanırım.
arda küsmüş bahçede tek ahahah. nasıl tahmin edemez yani sanki 4 4 lük müş gibi.
yani sadece oylamadaki yorumları göstermemiş oldular ama baya sürdü 2 saat falan yayın yoktu yani
canım seni bu tarz benm konusunda da görüyordum. hala izliyor musun ?
ben 3 hafta falan izlemiştim ortalarda. çalıştığım için bıraktım sıktı artık kavgalarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?