Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
girenlerin çoğu oyuncu olduğuna göre kurmaca da olabilir,mertte oyuncu değil miydi,onu da dahil etmişlerdir
da ajansa kayıtlıdır büyük ihtimal

bu hafta bence Semih büyük oynayıp inci ve tuıncayı yazsın.. bakın garanti veriyorum inci gider..
Serkan inci yazalım diyorlardı en son
katılıyorum,çünkü tuncayın fanları var,inci kesin gider

karşı gruba geçersem adam değilim dedi ya,hem de kaç kere..inciler de biz artık onu almayız dediler,serkan çocuk için bir sürü şey söyledi..çok ilginç,nasıl geçer,ya insanlar artık verdikleri sözlere hiç mi hiç riayet etmiyorlar,iyice pişkin olmuşlar ya da bu bir senaryoo
türkan gibi çabuk mu gaza geliyor biraz barış ben öyle sezdim

Ben size inci hayranisiniz demedimki. Bende ne Kurre ne inci hayraniyim umrumda degiller ama bisey görürken digerinin yaptigini görmemezlik gelmeyelim. Burda tek söyledigim inci söylüyor söylüyor ama kendisine sira gelince dedigi gibi davranmiyor
ben kurre olayını anlattım yalnızca. Siz inci olayına girdinîz o yüzden ben de açıklama gereği duydum kurre ye gıcık oluyorum tabi ki o yüzden yorumum o şekilde neyse işte uzamasın lütfen

Ya suan izliyorum acaip sinirim bozuldu.
Murat barıs altar ve semih konusuyorlar. Murat barısa sen yapcan tercihini kararını ver biz bu hafta inciyi yazıyoruz diyor. Barıs sesini cıkarmıyor. Sonra inci seslendi barıs kararını verdi bizim yanımıza geldi size geçmiş olsun gibi bişeyler söyledi. Sırf semihçilerin oyunu almak için bunların yanında gibi davrandı sanırım.
İncinin sesine bile tahammul edemiyorum.
inci diyordu ki semihlere dün oy için istemediğiniz adamı aldınız e kendi ne yapıyor şimdi

Oldu gicik olunuyor diye digerlerini görmemezlikten gelelim cok tarafsiz oluyor böyle neyse :)))

türkan dün sinir krizi geçirmiş..kurre çok ağlamış semih baya kötüymüş..dilekçe vereceklermiş..doktor falan gelmiş..şimdide rahatsızlanmış doktor bakıyor türkana...
Doktor için mi dilekçe yarışmadan ayrılmak için mi . Türkkan'a mı üzülmüşler anlamadım

barış türkanın yanına geldi semih şarkı söylüyor barış oynuyor...ayyy keyiflendiler

Oldu gicik olunuyor diye digerlerini görmemezlikten gelelim cok tarafsiz oluyor böyle neyse :)))
Hayır ben görmemezlikten gelmiyorum bakın işte o yüzden inci taraftarı değilim diyorum. Kurre nin o olayı bana göre ters sizde saygı gösterin lütfen . Zaten diğer yorumlarımı okursanız inci için yazdıklarımı görürüsünüz. Tam okumadan bu şekilde yazmayın lütfen neticede yarışma tartışmaya girmeyelim ben kurre yi sevmiyorum inci içinde yazdıklarım var birbirimizi üzmeyelim dalga geçer gibi bir yorum yazmışsınız

Tuncay da dediki artık kimi yazarsak yanına Semih i ekleyeceğiz Türkan ve Semih yazarız dedi barış I'n da geçeceğini düşünüyordum aslında ama yeminlerden sonra geçmez herhalde dedim

Back
X