- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.421
dün çok ağır konuşmuşlar..sinir krizi gibi bişey geçirmiş..biraz önce yine doktor vardı kolum uyuşuyor diyorduTürkana nolmuş kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün çok ağır konuşmuşlar..sinir krizi gibi bişey geçirmiş..biraz önce yine doktor vardı kolum uyuşuyor diyorduTürkana nolmuş kızlar ?
Hadi ya üzüldüm bayadır izleyemedim şimdi parça parça izleyemediğim kısımlara bi bakayım olayları anlayayım kaldığım yerde takip edeyimdün çok ağır konuşmuşlar..sinir krizi gibi bişey geçirmiş..biraz önce yine doktor vardı kolum uyuşuyor diyordu
galiba..bu karakterle çok durmazozaman barısada kısa surede veda ederız
tekrar geldi olay yok da bağlantı sıkıntılı sanırım..semihler türkanın başındalar ama diğerleri nerde bilemedimvalla bende canlı baglanayım dedım sadece kumsesı gosterıyor bellıkı yıne olay var
iyice çirkinleşti yarışmaHadi ya üzüldüm bayadır izleyemedim şimdi parça parça izleyemediğim kısımlara bi bakayım olayları anlayayım kaldığım yerde takip edeyim
da ajansa kayıtlıdır büyük ihtimalgirenlerin çoğu oyuncu olduğuna göre kurmaca da olabilir,mertte oyuncu değil miydi,onu da dahil etmişlerdir
Serkan inci yazalım diyorlardı en sonbu hafta bence Semih büyük oynayıp inci ve tuıncayı yazsın.. bakın garanti veriyorum inci gider..
türkan gibi çabuk mu gaza geliyor biraz barış ben öyle sezdimkatılıyorum,çünkü tuncayın fanları var,inci kesin gider
karşı gruba geçersem adam değilim dedi ya,hem de kaç kere..inciler de biz artık onu almayız dediler,serkan çocuk için bir sürü şey söyledi..çok ilginç,nasıl geçer,ya insanlar artık verdikleri sözlere hiç mi hiç riayet etmiyorlar,iyice pişkin olmuşlar ya da bu bir senaryoo
yazsınlar valla küçük oynamasınlar artık...da ajansa kayıtlıdır büyük ihtimal
Serkan inci yazalım diyorlardı en son
türkan gibi çabuk mu gaza geliyor biraz barış ben öyle sezdim
ben kurre olayını anlattım yalnızca. Siz inci olayına girdinîz o yüzden ben de açıklama gereği duydum kurre ye gıcık oluyorum tabi ki o yüzden yorumum o şekilde neyse işte uzamasın lütfenBen size inci hayranisiniz demedimki. Bende ne Kurre ne inci hayraniyim umrumda degiller ama bisey görürken digerinin yaptigini görmemezlik gelmeyelim. Burda tek söyledigim inci söylüyor söylüyor ama kendisine sira gelince dedigi gibi davranmiyor
inci diyordu ki semihlere dün oy için istemediğiniz adamı aldınız e kendi ne yapıyor şimdiYa suan izliyorum acaip sinirim bozuldu.
Murat barıs altar ve semih konusuyorlar. Murat barısa sen yapcan tercihini kararını ver biz bu hafta inciyi yazıyoruz diyor. Barıs sesini cıkarmıyor. Sonra inci seslendi barıs kararını verdi bizim yanımıza geldi size geçmiş olsun gibi bişeyler söyledi. Sırf semihçilerin oyunu almak için bunların yanında gibi davrandı sanırım.
İncinin sesine bile tahammul edemiyorum.
Doktor için mi dilekçe yarışmadan ayrılmak için mi . Türkkan'a mı üzülmüşler anlamadımtürkan dün sinir krizi geçirmiş..kurre çok ağlamış semih baya kötüymüş..dilekçe vereceklermiş..doktor falan gelmiş..şimdide rahatsızlanmış doktor bakıyor türkana...
sanırım yapılan hakaretler için...kurreye laf söylemişler baya ağlamış...türkana da aynı şekildeDoktor için mi dilekçe yarışmadan ayrılmak için mi . Türkkan'a mı üzülmüşler anlamadım
Hayır ben görmemezlikten gelmiyorum bakın işte o yüzden inci taraftarı değilim diyorum. Kurre nin o olayı bana göre ters sizde saygı gösterin lütfen . Zaten diğer yorumlarımı okursanız inci için yazdıklarımı görürüsünüz. Tam okumadan bu şekilde yazmayın lütfen neticede yarışma tartışmaya girmeyelim ben kurre yi sevmiyorum inci içinde yazdıklarım var birbirimizi üzmeyelim dalga geçer gibi bir yorum yazmışsınızOldu gicik olunuyor diye digerlerini görmemezlikten gelelim cok tarafsiz oluyor böyle neyse :)))
Evet dün Türkan dedi semihlere bildirdiniz mi diyesanırım yapılan hakaretler için...kurreye laf söylemişler baya ağlamış...türkana da aynı şekilde
merhaba tatlım nerelerdesin özlettinn vall ortalık karıştıMerhaba kızlar nasılsınız?? Bu aralar pek izleyemiyorum ama takipteyim.Dün izledim ben Furkan kalır diye düşünüyordum ama Barış kaldı.