• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bence kafe grubunun yaptıgı ürünler daha guzel bız kameralardan cok fazla goremıyorduk kupa boyamalarını fotolarını gorunce guldum zıyaretcıler bırde bu kupaları goruyor ve alıyorlar ben sasırdım dogrusu o kupalara 50 tl verıp aldılar kafe grubunun yaptıkları fıyat olarakta cok uygun bence

umarım türkan gider hayatımda gördüğüm en basit en yanar döner en sinsi en.... daha uzar gider sabaha kadar yazabilirim.artık izlemek istemiyorum bu basitliklerini.murat okadar rahatsız oluyor okadar belli ediyor adam anlıyor ama o kadar yüzsüzki hala orada durabiliyor.pınara sırf bakışları sinsi diye yani sırf dış görünüşü yüzünden laf söyleyenler türkanın bu sapma sapan hareketlerine nasıl bir pembe gözlükle bakıyorlar anlamıyorum.:KK12:En Büyük KKdefol türkan kınanı evine gidip rahat rahat heryerine sür...:p

Türkan gider insallah, serkana sizin icin semihlerin grubundan ayrildim diyen insan bu, hala semihciler bunlari duya duya oylarini turkana veriyorlarsa yaziklar olsun! Sirf elenmemek adina sanki utopyaya kazik çakacaklar.
aybuke atisiyor orada pinarla tuncayla, semih kalkip diyorki oyun olabilir noyaninda dedigi gibi kişi kendinden bilir işi, hele kurretulay yaptigi basit konusmalarla beni benden aliyor oylamada yok ponpon yok top, altarin yaptigi sanat eserini gorduk benim 5.sinifta okuyan kizim ondan iyi ciziyor valla :)) murati pek sevmezdim ama semihlerden daha karakterli gordum onu eleme kaygisiyla davranmayip diger grup arkadaslarinin yapamadigini yapiyor tūrkana tavri net bravo.

Semih lerin grubuna dha sıcak bakıyorum ama göz göre göre oyumu türkana veremem.iyice havalandı. Yaşından dolayı ona orada hürmet ediyorlar bence..abidin le Pınara da tahammülüm yok ama bence türkan gitmeli.

Semih lerin grubuna dha sıcak bakıyorum ama göz göre göre oyumu türkana veremem.iyice havalandı. Yaşından dolayı ona orada hürmet ediyorlar bence..abidin le Pınara da tahammülüm yok ama bence türkan gitmeli.

Yasindan dolayi hurmet oldugunu kesinlikle dusunmuyorum, orada yasa hurmet olsaydi ozleme, abidinide hurmet olurdu sayet yas soz konusu olsaydi, tek kaygi oylama, eleme alenen ortada malesef :(

bence pınar da adam kazıklıyor o balondan yaptığı aydınlatmalara 336 tl demiş :KK70:

Bende bunu yazcaktım. O vicdanlı pınar nasıl okadar para istemiş maliyeti 10liradır ya.

umarım türkan gider hayatımda gördüğüm en basit en yanar döner en sinsi en.... daha uzar gider sabaha kadar yazabilirim.artık izlemek istemiyorum bu basitliklerini.murat okadar rahatsız oluyor okadar belli ediyor adam anlıyor ama o kadar yüzsüzki hala orada durabiliyor.pınara sırf bakışları sinsi diye yani sırf dış görünüşü yüzünden laf söyleyenler türkanın bu sapma sapan hareketlerine nasıl bir pembe gözlükle bakıyorlar anlamıyorum.:KK12:En Büyük KKdefol türkan kınanı evine gidip rahat rahat heryerine sür...:p

Ben semihçiyim ve buradaki hiçbir semihçi turkanı desteklemiyorki keske anlasanız bunu

Back
X