- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.141
aynen çocuğun peşini bırakmazvalla semihten herşey beklenir benim sayemde birinci oldun ver hepsini ben sana harçlık veririm bile der semih buu![]()
altar 1. olduğuna pişman olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen çocuğun peşini bırakmazvalla semihten herşey beklenir benim sayemde birinci oldun ver hepsini ben sana harçlık veririm bile der semih buu![]()
twitterda paylaşmışlardı bende orda gördüm 15 20 gün oluyornerde görmedim ben
garantiye almak içinhımm o zaman cafeciler Aybüke yazdı semihlerde pınar yazdı anladım aceba kim gider ki aybükeyi semihçiler destekler mi cafeciler niye türkandan vazgeçti ki bu sefer
topicte yok ama facede falan aynen devam ediyolar semihçiler çok eksildiğini sanmıyorumaslında topicte artık semih çi de yok
belkide oyları düşmüştür![]()
ha evet buraya yazılmıştı hatırladmtwitterda paylaşmışlardı bende orda gördüm 15 20 gün oluyor
türkan ayaklarına kına yakacak o kesin reyting alıyo o kadın o yüzden yarışma bitene kadar gitmez oradangarantiye almak için
aybüke bi öyle bi böyle olduğu için gitmesini garanti gördü cafeciler
ama türkan dan yine sekebilir diye
twiter çok takip etmiyorum ama facede değişen yok gibiha evet buraya yazılmıştı hatırladm
bayadır bakamadm twettera.
orasıda bura gibi sönük olmuş mu
var mı eksilme =)
ben oyumu aybüke ye vericemtürkan ayaklarına kına yakacak o kesin reyting alıyo o kadın o yüzden yarışma bitene kadar gitmez oradan
benm sosyal hesaplarım yok ama açık olan gruplara bakıyordum aradatwiter çok takip etmiyorum ama facede değişen yok gibi
bende aybükeye veririm çünkü oda benim gibi çabuk sinirleniyo atarlanıyo hemen birde cafeyi iki kişi görmek lazım açıkçası nasıl olacaklar merak ediyorumben oyumu aybüke ye vericem
bence çocuk aybüke ondan böyle bi de fevri.
aklıda yokki millete soruyoya ben şimdi napim sence diye
pınar giderse cafe grubu ''yok artık'' der![]()
benimde yok orada girip bakıyorum sosyal hesaplar bana saçma geliyor görgüsüzlükler sergilenip duruyor ve hiç ilgimi çekmiyorbenm sosyal hesaplarım yok ama açık olan gruplara bakıyordum arada
Eğer onlar yazılmışsa aybüke gider gibime geliyor..pınar aybüke yazılmışş şu an anladığım
ben aybükeyi ilk sevmiştim ama çok fevri olması rahatsız etmiyor beni. bi kurre gibi hiç değil.bende aybükeye veririm çünkü oda benim gibi çabuk sinirleniyo atarlanıyo hemen birde cafeyi iki kişi görmek lazım açıkçası nasıl olacaklar merak ediyorum
bence gitmezEğer onlar yazılmışsa aybüke gider gibime geliyor..
Aybükenin ne yapmak istediğini geldiği günden beri anlayamadım..bence gitmez
semh çiler cafe çöksün diye aybüke ye verir.
ben semih çi değilim ama aybükeciyim
bi de benm gibiler varsa![]()
barışı bende çok sevdim ben artık hiç birini tutmuyorum sadece kimi kimden çok beğeniyorsam ona oy veririm gibi geliyor Aybüke pınar arasında bende aybükeden yana oy kullanırım pınarla kurre çıksaydı ikisinide sevmiyorum pınara oy verirdimben aybükeyi ilk sevmiştim ama çok fevri olması rahatsız etmiyor beni. bi kurre gibi hiç değil.
bu yaptıklarıda tamamen düşüncesizlikten küçük olduğundan.
her şeyde millete soruyo ben napim nereye oturayım. sence şu bana ne demek istedi.
sanki kameralar onu çekmiyor sanıyor. bu hareketleride hoşuma gidiyor
barış ta hoşuma giderdi bu yüzden![]()
Aybüke buketin yaptığını yapacaktı ama aybükeden hhızlı çıktı buket o yüzden birbirlerine sinir oluyolar şuanAybükenin ne yapmak istediğini geldiği günden beri anlayamadım..
Buketin önce davranması kızı yerle bir etti gerçekten..
Ben böyle düşünüyorum..
Aybüke oraya gitmeden önce semihçi değil miydi ya ? Burada az okumadım...
Bak işte buketin bi 'ben tarafımı belirledim '' demesi nelere sebep oldu..
Aybüke buketin yaptığını yapacaktı ama aybükeden hhızlı çıktı buket o yüzden birbirlerine sinir oluyolar şuan