- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
marka verebiliyo muyuzMerhaba bayanlar ;
Benim derdim ütü . Ütü yapmanin püf noktalarını bilmiyorum. Ütü mü yenileyeyim diyorum. Hangi markayı alsam karar veremedim. İşin erbabı hanımlar bir baksa . El atsa konuma. Bana yardımcı olsa çok sevinirim. Ütü yapmaktan nefret ediyorum. Evde ütülenecekler dağ oldu...
Evet varsa memnun olduğunuz ütü modelleri söylerseniz sevinirim.marka verebiliyo muyuz
ütü kılıfının altına alüminyum folyo koydum ben baya kolaylaştırdı.
philips azur benim ki ütüyü işkence olmaktan çıkardı benim için kazanlı ütü alsan anca o kadar memnun olursunEvet varsa memnun olduğunuz ütü modelleri söylerseniz sevinirim.
O zaman hemen yaz markasını :)ben ütümden çok memnunum da
Azur un çeşiti çok. Ben en son gc4912 alacaktım. Hani ayarı kendi yapanlardan. Ama bir burdaki bayanlara danısayim dedim.philips azur benim ki ütüyü işkence olmaktan çıkardı benim için kazanlı ütü alsan anca o kadar memnun olursun
bende bi kat koydum parlak yüzeyini dışa doğru koydum ama benim örtüm inceBende koymuştum da. Kaç kat koysak olur acaba. Ben bir kat koymuştum. Pek etkili gelmedi bana.
bende bi kat koydum parlak yüzeyini dışa doğru koydum ama benim örtüm ince
hafif nemliyken ütüleyebilirsin ya da spreyle ıslat kuruturken de askıya asarak kurutabilirsin.
benim eşim klasik giyiniyor hergün gömlek pantolon cok ütü çıkıyor
Hangi modeli azur un canım ?kotu bile yorulmadan ütülüyorum düşün artık eşim terzi elinden türlü türlü ütüler geçmiş o bile şaşırdı etkisine
benim ki de kendin ayarlıyosun ama buhar etkisi dehşet bişeyAzur un çeşiti çok. Ben en son gc4912 alacaktım. Hani ayarı kendi yapanlardan. Ama bir burdaki bayanlara danısayim dedim.
bi dakika bakıyorum hemenHangi modeli azur un canım ?
folyonun etki ettiğini şurdan anlıyorum kol kısmını her iki taraftan ütülüyordum şimdi tek yerden yetiyo hatta nerdeyse yapışıyor gibiMmm... Böyle jilet gibi utulenenlere ozen iyor benim eşim. Senin dediğin gibi olacaksa bir deneyeyim aksama.
Şey yorumunuzu görünce yazmak istedim,ilk defa duydum da ne işe yarıyor acaba? Eşim klasik giyiniyor çok gömlek pantolon çıkıyor bende muzdaribim de.ütü kılıfının altına alüminyum folyo koydum ben baya kolaylaştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?