- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
böyle mavi-lacivert renkte buhar etkisi yüksek bide önemli bi notmu bilmem ama fişte unutunca kendi bi süre sonra otomatik kapanıyo
Arzum un küçük ev aletlerinden uzak dur da ne alırsan al diyecek konumdayım. Ben 2 gün önce philips ütü aldım. Hemen denedim gayet iyi ki pahalı son versiyon da değil. Bilmem kaç versiyon öncesinin ürünü.
Ütü masası örtüsünün altına alüminyum folyo kapla ısıyı daha çok yaysın.
kolay gelsin canim, buhari iyi olsun yeter...hos benim evde buharli bi utu var ama ben hala eski bir utu kullanmaya israr ediyorum..hahaBende gece mesaisi yapayım diyorum da önce beni teşvik edecek bir ütü bakıyorum kendime : D
Ütü yapmayı severim ama haftada bir yaparım.
Sadece gömlek ütülerim. Pantolon takım ne varsa kuru temizlemeye gider.
İç çamaşırı, tişört, çarşaf falan ütülemem.
Alın size ütü yapmanın en kolay yolu.
Kesinlikle katılıyorum. Çarşaf, nevresim, iç çamaşırı ütülemek kadar gereksiz bir şey yok bana göre.
En çok yazın ütülüklerim olur. Yaz ayı benim için ütü sezonudur. Gömlek, tshirt gibi şeyler. Onun dışında ütü enerjimi bebişime saklıyorum.
ta kendisiSizin bahsettiğiniz ütü, linkteki model olabilir mi acaba ? :)
http://www.philips.com.tr/c-p/GC486...venli-kapanma-oezelligine-sahip-buharli-uetue
akşama bakayım canım aklımda tutmam genelde, haber veririm ok :)hangi serisini aldın canım azurun?
canım şimdi farkettim almışsın zaten :)Yardimci olsn herkese teşekkür ederim . Philips azur gc 4616 yi aldım. İnşallah iyi günlerde kullanırım :)
Saol canim :) aldım artık ütüler bekliyor. Eşim ütülensin diye bekliyor. İnşallah memnun kalirimcanım şimdi farkettim almışsın zaten :)
güle güle kullan inşallahh
eşler yapınca ne güzel oluyor demi :)) benim eşimde yapar arada,Saol canim :) aldım artık ütüler bekliyor. Eşim ütülensin diye bekliyor. İnşallah memnun kalirim
Tamam canım n11 den aldım canım gelince kullanınca yazayım :)eşler yapınca ne güzel oluyor demi :)) benim eşimde yapar arada,
canım bence memnun kalırsın, kullanınca sonucu yazarsan sevinirim merak ettim
memnun kaldiniz mi acaba ? son durum nedir ?Tamam canım n11 den aldım canım gelince kullanınca yazayım :)
Bunu aldım canm. Ütü masasi örtümü de değiştirdim. Şimdi iyi oldu. Memnunum.memnun kaldiniz mi acaba ? son durum nedir ?
cok tesekkurler kardeşim yeni evli utu alcak . :)Bunu aldım canm. Ütü masasi örtümü de değiştirdim. Şimdi iyi oldu. Memnunum.
Buhar ayarı var üç tane üstünde. Gerisini kendisi otomatik ayarlıyor. Bazen buhar çok gelirse su damlatiyor. O da normal bence. Ben beyendim. İşimi çok kolaylastirdicok tesekkurler kardeşim yeni evli utu alcak . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?