Buharlı Ütüler Ütü konusunda yardım

Hiç Braun kullanan yok mu :100: Çeyizime aldım kötü mü yaptım acaba :53::53:

ben çeyizime delonghi ütüalmıştım musluk suyu kullandım sürekli kireç akıttı hergun ütü yapan gömlek ütüleyen biri olarak maf ediyordu sarı sarı kireç damlatıyordu 6 ayda çöpe gitti ,
braun da annem kullandı yapıştırmaya başladı gömlekleri bozuldu, sonra tefal aldı su damlatıyordu o da aynı şekilde bozuldu en sonunda annemede kendimede Philips Azur GC-4870/02 aldık son derece memnunum ,

bence musluk suyu ütülerin ömrünü azaltıyor kaynamış soğumuş su kullan daha uzun ömürlü olacaktır .

ROWENTA 5020
Daha önce Tefal kullanıyordum 7 senede miadını doldurdu, ama ben çok sık kullandığım için içinde su bırakırdım elime aldığımda hazır olsun su doldurmaya uğraşmayayım diye.
1 yılı aşkın süredir Rowenta kullanıyorum çok memnunum, kolay açıyor, yüksek buhar gücü, kavraması kolay, su damlatmıyor, kireç tutmuyor v.s.

Merhabalar,
Ben Derya Baykal'ın programında Phillips Azur serisini gördüğümden beri hep heves ederdim acaba sadece reklam mı yoksa gerçekten öyle güzel ütüler mi derdim ki üniversitede eve çıkmıştım ev arkadaşımın ütüsü Phillips Azur'un bir modeliydi çok güzel bir ütü.
Annem hep Rowenta kullanmıştır en son kullandığı artık eskimiş, su akıtıyordu Tefal aldık öyle çok üst bir model değil 100-150 TL civarındaydı memnun olduğunu söyledi.
Ben de geçen yıl atanınca yeni ev kurduğumdan çok maliyetli olmasın işim görülsün niyetiyle Felix Sarto Lux ütü almıştım 75 TL idi sanırım yani öyle çok kaliteli değil ama işimi görüyor memnunum.
Farklı modelleri kullanmış biri olarak hepsini paylaşayım istedim. :34:

İnternetten ütü resmi koyan arkadaşlar demişsiniz, sanırım benden bahsediyorsunuz. İş yerimde olduğum için, ve sadece modeli görünce tanıması için konu sahibine internetten resmini koydum. Kendisi isterse zaten foto konusunda yardımcı olurum.
Haklısınız herkes kendi ütüsünün performansını övüyor, çünkü başka ütü nasıl bilemiyoruz. Memnun kalmasam ütümden, memnun değilim de derdim zaten. Ancak memnunum.
Elbette ki bütçe önemli, benim için üst sınırdı mesela benim ütüme verdiğim para. 300 tlye almıştım, ben de daha fazla veremezdim. Ama 800-1000 lira verenler de var, saygı duyarım.

Canım böyle bir konuya işyerinden cevap yazilabilecegi aklıma gelmedi...Güle güle kullan ütünü...Konu sahibi de aşağı yukarı bir fikir sahibi olmuştur herhalde....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım böyle bir konuya işyerinden cevap yazilabilecegi aklıma gelmedi...Güle güle kullan ütünü...Konu sahibi de aşağı yukarı bir fikir sahibi olmuştur herhalde....

Teşekkür ederim:114:

Philips azur serisi 4870 di sanırım en çok tercih edilen bu çeyizime bende onu düşünüyorum yorumlar iyi bir düşünün derim:16:

kesinlikle kazanlı ütü derim süper vurduğun yer dümdüz.yarım saatte bir sepet dolusu ütü bitiyor tavsiye..

Phılıp azur kesinlikle. 2009 yılında aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım yapışmıyor bir şey olmuyor buharı güçlü ama kazanlı istersen yine phılıps modelinde başka seçebilirsin. Yalnız ben ütüyü düşürdüm yere kablosuna takılıp parkeye düştü bir yerine zarar verdim galiba hem kenarı biraz yamulmuş demir kısmı hem de alt kısmı açıldı sanırım biraz su kaçırıyor fena kaldı ütü masam su içinde kalıyor ütü yaparken inşallah tamir ettirebilirim çünkü memnunum benim hatam nedeniyle oldu daha kaç sene götürür yeni alınmış gibi hala zaten. :26:

Canım işte benim ütü...Foto koydum çünkü ne kadar çok yorum yapılırsa o kadar kafa karışıyor... Gorsel olunca daha net anlasiliyor... Herkes kendi kullandığını biliyor çünkü....Ben diğer markalardan da kullandım...Bence bu....

Annemin ütüsü bu seneler önce aldık hala süper çalışıyor bu da çok güzel gerçekten.

Kazanlı ütünün yerini tutmasa da ben de ütümden çok memnunum.
Philips gc4870/22
Philips GC4870/22

Eki Görüntüle 1154293

Eğer benim 2009 da aldığım phılıps azurun düşürmemden dolayı oluşan su kaçağı çözülemezse, tamir olmazsa eylüle kadar öyle idare ederim çok sorun olmuyor çünkü eylül dahil olmak üzere dyson süpürgemin taksidi var, sonra bu ütüyü alırım kesinlikle hem daha yeni modeli phılıpsin. Valla azuru kullandıktan sonra phılıpsten şaşmam ütü işi önemli çalışıyorum kısa sürsün isterim ve paraya da kıyarım kaç sene kullanılıyor sonuçta ahh ütüyü düşürmeseydim iyiydi eşim hep klasik pantolon gömlek giyer öğretim görevlisi olduğundan bazı gömlekler gerçekten inatçı çabuk buruşuyor zor açılıyor :34:

Son düzenleme:
Tek kelimeyle ütü budur dıyebıilecegınız ütü markası ve özellikleri nelerdir bayanlar fıkırleriiz cok önemli sımdıden tesekkürler

kesinlikle bosch TDS2229 buhar kazanlı ütü kesinlikleeeeeeeeeeeee hızlı basit hemen bitiyo :1:

"Kuzguna yavrusu güzel gözükür " derler ya , bu topikte ona benzedi....Herkesin ütüsü kendine güzel.. :1: Arkadaşlar kızımın bu seneki perfonmans konusu "Geçmişten günümüze ütü" konusuydu. Eskiden beri ne ütüler gelmiş geçmiş , kömürlü ütü , taş ütü ....daha da iyileri çıkacak. Teknoloji hergün ilerliyor. Ama phılıps 4870-22 dediğiniz ütünün internet fiyatı 430 tl....Değer mi bir ütü için. Bence ıııı değmez...Benimki tefal şu anda. Ondan önce rowenta ve phılıps model kullandım....Yaklaşık 8 senedir aynı ütü....Maşaallah.... Sonuçta kırışık açıyor hepsi.....Konu sahibi arkadaşa önerim bence bütçesine göre ütü bakması.....
Bir de ütülerinin resmini koyan arkadaşlar kendi ütülerini koysalar....İnternet resmini değil.....

aynı şekilde bende işte olduğum için arkadaşın paylaştığı fotoğrafı bende paylaştım ne farkeder ki ha internet ha evdeki zaten apaynısı yalan söyleyecek değiliz ya bunu kullanıyoruz diye niye böyle dediniz anlamadım:44::44::44:

aynı şekilde bende işte olduğum için arkadaşın paylaştığı fotoğrafı bende paylaştım ne farkeder ki ha internet ha evdeki zaten apaynısı yalan söyleyecek değiliz ya bunu kullanıyoruz diye niye böyle dediniz anlamadım:44::44::44:

Canım arkadaşa da söyledim.. İşte böyle bir konuya cevap verileceği aklıma gelmedi....:15: Sonuçta iş....Ben evdeki ütümü koyduğum için herkesten aynısını bekledim galiba....Yalan söylenecek bir durum söz konusu değil zaten ...Güle güle kullansın herkes ütüsünü....

Arkadaslar bugun ütümü aldım phılıpsın kazanlısından bımekste kampanya vardı 600 liraya aldım daha denemedım ama satıcı bayan 6 aydır bu markadan baska ütü sataşmam olduk dedı

Arkadaslar bugun ütümü aldım phılıpsın kazanlısından bımekste kampanya vardı 600 liraya aldım daha denemedım ama satıcı bayan 6 aydır bu markadan baska ütü sataşmam olduk dedı

İyi günlerde kullan canım...Satıcıların dediklerine de pek takilma...:)

kesinlikle ve kesinlikle tefal diyorum.bende bir ütükoliğim.:9: ütü yapmak hobimdir diyebilirim ve her türlü ütüyü denemişliğim var.o yüzden rahat ettiğim birtek tefal ütüdür.

Iste budur, bozulsa yine aynisini alirim dedigim utu: Philips GC 4870-02

Resmi kurumda calisiyorum, kumas pantolon ve gomlek giyiyorum cogunlukla. Buhar puskurtmesi o kadar iyi ki cok kirisik kumasi bile tek seferde aciyor. Inanin boyle utu gormedim, iskenceden zevke donustu resmen. Ben de utu saticisi gibi konustum:)

Ama cok ciddiyim, pantolonu 4 dkda, gomlegi 6 dkda utuluyorum. Kendiliginden kayiyo sanki kumasin ustunde. Ustelik bi kere de utu masasindan yere dustu, ayar dugmesi fln dagildi etrafa ama bana misin demedi, sapasaglam. :nazar: Bi bulasik makinamdan vazgecmem bi de utumden:27:

Son düzenleme:
Back
X