Buharlı Ütüler Ütü tavsiyesi alabilir miyim

rapisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.580
1.680
773
Merhaba hanımlar, evet bu dert değil ama bugün ütü almam gerekiyor wn hızlı buradan cevap alırım diye konuyu buraya açtım. 200 tl ye kadar bir ütü almak istiyorum ne tavsiye edersiniz :KK36:

Benimki de philips azur sik utu yapan biri olarak gayet memnun oldugumu soyleyebilirim..

Bundan onceki tefaldi 5para etmezmis..

Genelde philips öneriyorlar ama Siemens in bildiğin bir modeli varsa bakayım canım
Bende bu ütüyü kullanıyorum, memnunum. rapisa rapisa Siemens ütüler içinde güzel diyorlar canım.

E="elune, post: 43436949, member: 566648"]Bende bu ütüyü kullanıyorum, memnunum. rapisa rapisa Siemens ütüler içinde güzel diyorlar canım.[/QUOTE]
Genel

Canım her yerde bu modeli öneriyorlar ama 290 tl beni zorluyor.

O zaman yine philips azur un baska modellerine bakabilirsin,ya da eski ütüm tefaldi ondanda memnundum yere düşmemiş olsaydi kullanmaya devam edecektim :) yani 200 olmaz 220-230 olur senide cok sarsmayacak sekilde

Ewt canım olabilir UOTE="radyologg, post: 43437016, member: 208761"]O zaman yine philips azur un baska modellerine bakabilirsin,ya da eski ütüm tefaldi ondanda memnundum yere düşmemiş olsaydi kullanmaya devam edecektim :) yani 200 olmaz 220-230 olur senide cok sarsmayacak sekilde[/QUOTE]
Ew

Genelde philips öneriyorlar ama Siemens in bildiğin bir modeli varsa bakayım canım

E="elune, post: 43436949, member: 566648"]Bende bu ütüyü kullanıyorum, memnunum. rapisa rapisa Siemens ütüler içinde güzel diyorlar canım.
Genel[/QUOTE]
http://www.hepsiburada.com/siemens-tb26330-2300w-titanium-glissee-tabanli-buharli-utu-p-EVSIETB26330
http://www.istanbulbilisim.com.tr/tb66450-siemens-utuler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,63689.html
Son linklediğimi bir arkadaşım kullanıyor, baya memnun. Mavi mavi ışıkları benimde hoşuma gidiyor :)

O zaman yine philips azur un baska modellerine bakabilirsin,ya da eski ütüm tefaldi ondanda memnundum yere düşmemiş olsaydi kullanmaya devam edecektim :) yani 200 olmaz 220-230 olur senide cok sarsmayacak sekilde
Ewt canım olabilir.

Back
X