- 1 Aralık 2014
- 591
- 437
- 333
peki o tutan leke çıkarmı?Utuyu calistirin leke olan yerlerine mum dolastirin hem parlaklik verîr hemde kayganlastirir
Cizilme vs olmaz bekleme gerektirmez
Cikar tatlim bır sey olmaz hem cizilme filan cokta tutmuyorsun zten 30saniye filanpeki o tutan leke çıkarmı?
kaç zamandır valla nasıl olcak diye kafa patlatıyorumKaj çok faydalı bir dert olmuş yaa bir sürü yöntem öğrendim bende
tamam çok sağolasın kesin deniycem bunudaCikar tatlim bır sey olmaz hem cizilme filan cokta tutmuyorsun zten 30saniye filan
Insallah bir sekilde cözersin gecmis olsuntamam çok sağolasın kesin deniycem bunuda
çok zararsız çünkü bu dediğiniz
kaynananın başına gelmiş mi acaba benim yaşadığımAaa..kaynanamın ütüsü gormuşken selam verim:)
Tuzun ustunde gezdirin ilikken diye okumustum bende bi yerde:)
aa evet bakın aklıma hiç gelmemişti o boşluklardan girer ksinütünün boşluklarına tuz giriyor o şekilde maalesef ya da ben beceremedim
Buharla beraber cikmaz mi kiütünün boşluklarına tuz giriyor o şekilde maalesef ya da ben beceremedim
denemek lazımBuharla beraber cikmaz mi ki
normal tuzla sıcakken ovsam çıkar o zaman dimi..biz okulda sanayi ütüsü kullanıyorduk. bu şekilde olduğunda kaya tuzuyla ovalıyorduk geçiyordu. muhtemelen bir kıyafetinizi gerektiği ısıdan daha fazla sıcakta ütülemişsinizdir lifleri eriyip ütüye yapışmıştır.
Yok ona başka bişe oldu..kaynananın başına gelmiş mi acaba benim yaşadığım
normal tuzla sıcakken ovsam çıkar o zaman dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?