ütülünün minik barbunyası...

Salak, daş gibi bile olsan, anaaam bugün çok halsizim, midem de çok fena. heriiif canım kavun çekti, çilek çekti, armut çekti, Tekin Acardan perfim çekti, vs vs de süründür lan geri:mymeka:,

öğretsene deyze bana...beceremiim ben...
bizim oranın köylerindeki kadınlar gibinim...yükle sırtıma çayı fındığı onu bilem taşırım la...
çilek kavun değel de tekin acardan parfim mantıklı...
ben ona aşereyim iyisi mi...

kelin ilacı olsa...

salak gibi koşturdum herşeye, naz nedir bilmedim. hala bilmiyorum:mymeka:
Doğumdan 1 gün sonra kalkıp misafir ağırladım. A benim salak kafam a:tomato::teselli:

kelin ilacı olsa...

Doğumdan 1 gün sonra kalkıp misafir ağırladım. A benim salak kafam a:tomato::teselli:

yuhh beeee....
sen de hakkaten safsın heee...
okkadar da değel icabında...yatarım ben doğumdan sonra...

ay çok şeker yaaa okuduğum en sıcak hamileyim(!) mesajlarından biri. tebrik ederim seni arkadaşım Allah sağlıkla kucağına alıp tosbalak ayaklarını ısırabilmeyi, mis kokusunu semirebilmeyi nasip etsin inşallahhh. güle güle büyüt göbeciiniiii :roflol:

kelin ilacı olsa...

Ahanda bir zalak kafa daha....

Dogumuma birgün kalmis karnim burnumda halilari sildim...dolaplari döküp katladim...temizlik manyagi olmustum zayir...herif eve geldi evin icinde beni ariyor...bende masanin altindayim hali siliyom...birden asaga egildi bana bakiyor::1shok:

Yaw sen cidden normal degilsin ha demisti bana...benneyaptımki

Sen şimdi bana kötü bişe dedin kanımcabenneyaptımki

Ama napiyim tez canlıyım. Duramıyorum yerimde, durunca kurtlanacam sanki.:dilcikar: Kınıyorum kendimi:mymeka:

Aha şuraya yazıyorum, bugünden itibaren bende nazlanıcam, bende kök söktürücembenneyaptımki

tebrik ederim, Allah bağışlasın, tamamına erdirsin.

duygularınızı o kadar güzel ifade etmişsiniz ki.
hormonlar, edebi anlatımı da güçlendiriyor heralde. anne adayları ve annelerin çok güzel yazılarına şahit oldum kk da... okudukça fikrim değişiyor.

isteyen herkese Allah nasip eder inşallah.

Son düzenleme:

niye????
menopozum geldi ateş bastı diye mi nazlanacan....???
dene bakalım...:sm_cool:

normali beni bulmaz ama bu kadar anormali de bulmamıştı haaa...:mymeka::mymeka:
tebrikler canım.ocak annesi olacaksın inş.
inşallah öyle...teşekkür ederim...

Tebrik ederim bety Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah

amin eylülüm...amin...darısı başına inşallahhhh....

isteyen herkese yaşatsın Allahım bu muhteşem duyguyu inşallah...

Kes lan:mymeka:

Düşündümde bak o da olabülü, mantıklı yane-tatlicadiarzu-

hade olm naş...
yemez bunu kocen...hayatta yemez...
sen treni çoktan kaçırdın...
ya da dur tam menopoza girmeden door bitane daha...belkim nazlanabilersin....
ya da bu akşam erken yat, rüyanda görürsün...

Allahıma şükürler olsun ki aratmadı,hiç bekletmedi bizi..:Saruboceq:
Ankara'da rakı kadehlerini tokuştururken alt kattaki komşu abla uyarmıştı oysa ama dinlemedi Betiş Sultan!
Haberi aldığım gece "aman azıcık sus,söyleme hemen yayma" dedim..3 gün uğramadım,telefonda da demedi yememiş içmemiş gelmiş barbunyanın topiğini açmış.. Hiç dinlemiyor ki bu kadın beni de yakınlarını da..:mymeka:
Ayyy vurmucam birtanem söz bir daha vurmucam sana..benneyaptımki
Şimdi ben öz teyze olarak nasıl müdahale etmeden duracam ki..
Belki Ankara'ya taşınamam ama hep yanında olmak için elimden geleni yapacam. Hem bedenimle hem de yüreğimle.. :asigim:
Bu bebeğin anlamı bende çok daha büyük. Gri olan dünyamı maviye çeviren,bulutların arasında güneşi gösteren bir melek o! Allahım annesini de kendisini de nazarlardan saklasın,sağlık ve huzur versin inşallah..
Biliyorum ki; ailesinden,arkadaşlarından,buradan; hala,yenge,teyze olacak bir çok kadın var. Ama ben onun öz teyzesiyim.Okyanus Plaza'daki sosyete pazarından alacağım tulumları,LC Waikiki'den badiler seçeceğim ona.. Sırf annesine inat,ona hayatın en ince işleri konusunda yardımcı olacağım. Erkek olursa ÜTÜ'lü belkim elletmez ama kız olursa onun hem öğretmeni hem de arkadaşı olacağım..:lepi:
Şaka bir yana; duygusala çok bağlamak istemiyorum,ben Allahım ömür verdiği sürece, daha çooook yazarım ona,çooook anlatırım nasıl olsa.. Yıllar sonra bir gün ben anne olmadığım için asla pişman olmayacağım bir neden daha verdi ya Rabbim,ne kadar şükretsem az..senağlama

Evet bebemin bebesi olacak inşallah..
Sağlıklı ve mutlu bir insan olsun da gerisi boş bana..

Hele ki oğlak burcu olacak ya inşallah!!!
Artık bebiş ve beni kimse tutamıcak..:icecream:

Uyusunlar bebişlerim uyusunlar da büyüsünler inşallah...
Dualarım hep ikinizle...
Tatlı rüyalarınız olsun..
Allahım rahatlık versin her ikinize de inşallah:1hug:

Kocaman öperim canımı ben...:1hug:ŞenizŞeniz
Ama bebişi öpmem..
Hiç kimseye de öptürmem..:dilcikar:
Her gün sabah umut getirsin,sağlık getirsin,huzur getirsin her ikinize inşallah..:Saruboceq:
Kaçtım ben,konuşuruz yarın canımıniçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…