Salak, daş gibi bile olsan, anaaam bugün çok halsizim, midem de çok fena. heriiif canım kavun çekti, çilek çekti, armut çekti, Tekin Acardan perfim çekti, vs vs de süründür lan geri:mymeka:,
öğretsene deyze bana...beceremiim ben...
bizim oranın köylerindeki kadınlar gibinim...yükle sırtıma çayı fındığı onu bilem taşırım la...
çilek kavun değel de tekin acardan parfim mantıklı...
ben ona aşereyim iyisi mi...
kelin ilacı olsa...
salak gibi koşturdum herşeye, naz nedir bilmedim. hala bilmiyorum:mymeka:
Doğumdan 1 gün sonra kalkıp misafir ağırladım. A benim salak kafam a:tomato::teselli:
ablacım yaaa...rehber annelerim çok burda...el birliğiyle büyütecez inşallah...sıkışırsam yetişirsin di miii...
Yetişmezmiyim gülüm...
hele sen bir doğur bakalım,
ayyy vallahi çok sevindim ya...
sıra Zeynep de,hadi hayırlısı bakalım...ŞenizŞeniz
yaşamımda ilk kez bişeyleri tarif ederken anlatırken yazarken bukadar zorlanıyorum...hangi kelimeyi kullansam yeterki hissettiğim şeyi tariflemeye...mutluyum, çok sevinçliyim, bulutların üzerinde gibiyim...hayır işte...hiçbiri yeterli değil...hamileyim...bizim minicik bir bebeğimiz olacak...babasının barbunyası...6 mayıs günü geliyorum dedi barbunya...beni dinlemeyip test almadan gelen babasına çok kızmıştım...korktu galiba kızgınlığımdan gidip aldı...kapıdan çıkarken de çok güldürdü beni..."şunun gebelik testi dışında bir adı yok mudur"..."niye?"..."ya ne bileyim ya"..".var canım prediktör"..."heee tamam ozaman alim gelim"...
test alınır, betiş testi yapar ama evin iki üyesi de hiç beklemez bu sonucu...tek çizgiden emin olan betiş bakmadan kenara bırakır testi...sonra lütfen alıp bakar...aaaaaaaaaaa....çift çizgi...koceeeemmmmm....iki çizgi bu...
canım alt kat komşuma haber verdik ilk...şoka girdin sen dedi bana sonradan...yüzün bembeyaz, titriyordun....insanın aklından neler geçiyor...anne oluyorum yaaa...anne oluyorum...minicik bir bebek var içimde babasının barbunyası, annesinin gözbebeği...
cuma günü gittik doktorumuza, herşey yolunda çok şükür...6 haftalık bebeğimiz şuan...12 ocak muhtemel doğum tarihimiz...her hamileyim dediğim kişi oğlun olacak dedi, oysa tüm takvimler kız diyor...tam bana göre bir durum yani...Allahım hayırlısını nasip etsin...ütülünün ultrasona bakarkenki halini fotoğraflamak isterdim...şaşkın yüzüne sonsuza dek gülerdim sanırsam...
Allah isteyen, bebeğimiz olsun diye dua eden herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
dilerim bizim gibi barbunya sahipleri de sağlıkla huzurla alsınlar bebeklerini kucaklarına...
kelin ilacı olsa...
salak gibi koşturdum herşeye, naz nedir bilmedim. hala bilmiyorum:mymeka:
Doğumdan 1 gün sonra kalkıp misafir ağırladım. A benim salak kafam a:tomato::teselli:
Ahanda bir zalak kafa daha....
Dogumuma birgün kalmis karnim burnumda halilari sildim...dolaplari döküp katladim...temizlik manyagi olmustum zayir...herif eve geldi evin icinde beni ariyor...bende masanin altindayim hali siliyom...birden asaga egildi bana bakiyor::1shok:
Yaw sen cidden normal degilsin ha demisti bana...benneyaptımki
Sen şimdi bana kötü bişe dedin kanımcabenneyaptımki
Ama napiyim tez canlıyım. Duramıyorum yerimde, durunca kurtlanacam sanki.:dilcikar: Kınıyorum kendimi:mymeka:
Aha şuraya yazıyorum, bugünden itibaren bende nazlanıcam, bende kök söktürücembenneyaptımki
Ahanda bir zalak kafa daha....
Dogumuma birgün kalmis karnim burnumda halilari sildim...dolaplari döküp katladim...temizlik manyagi olmustum zayir...herif eve geldi evin icinde beni ariyor...bende masanin altindayim hali siliyom...birden asaga egildi bana bakiyor::1shok:
Yaw sen cidden normal degilsin ha demisti bana...benneyaptımki
inşallah öyle...teşekkür ederim...tebrikler canım.ocak annesi olacaksın inş.
Tebrik ederim bety Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
tebrik ederim, Allah bağışlasın, tamamına erdirsin.
duygularınızı o kadar güzel ifade etmişsiniz ki.
hormonlar, edebi anlatımı da güçlendiriyor heralde. anne adayları ve annelerin çok güzel yazılarına şahit oldum kk da... okudukça fikrim değişiyor.
isteyen herkese Allah nasip eder inşallah.
niye????
menopozum geldi ateş bastı diye mi nazlanacan....???
dene bakalım...:sm_cool:
Kes lan:mymeka:
Düşündümde bak o da olabülü, mantıklı yane-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?