Allahıma şükürler olsun ki aratmadı,hiç bekletmedi bizi..:Saruboceq:
Ankara'da rakı kadehlerini tokuştururken alt kattaki komşu abla uyarmıştı oysa ama dinlemedi Betiş Sultan!
Haberi aldığım gece "aman azıcık sus,söyleme hemen yayma" dedim..3 gün uğramadım,telefonda da demedi yememiş içmemiş gelmiş barbunyanın topiğini açmış.. Hiç dinlemiyor ki bu kadın beni de yakınlarını da..:mymeka:
Ayyy vurmucam birtanem söz bir daha vurmucam sana..benneyaptımki
Şimdi ben öz teyze olarak nasıl müdahale etmeden duracam ki..
Belki Ankara'ya taşınamam ama hep yanında olmak için elimden geleni yapacam. Hem bedenimle hem de yüreğimle.. :asigim:
Bu bebeğin anlamı bende çok daha büyük. Gri olan dünyamı maviye çeviren,bulutların arasında güneşi gösteren bir melek o! Allahım annesini de kendisini de nazarlardan saklasın,sağlık ve huzur versin inşallah..
Biliyorum ki; ailesinden,arkadaşlarından,buradan; hala,yenge,teyze olacak bir çok kadın var. Ama ben onun öz teyzesiyim.Okyanus Plaza'daki sosyete pazarından alacağım tulumları,LC Waikiki'den badiler seçeceğim ona.. Sırf annesine inat,ona hayatın en ince işleri konusunda yardımcı olacağım. Erkek olursa ÜTÜ'lü belkim elletmez ama kız olursa onun hem öğretmeni hem de arkadaşı olacağım..:lepi:
Şaka bir yana; duygusala çok bağlamak istemiyorum,ben Allahım ömür verdiği sürece, daha çooook yazarım ona,çooook anlatırım nasıl olsa.. Yıllar sonra bir gün ben anne olmadığım için asla pişman olmayacağım bir neden daha verdi ya Rabbim,ne kadar şükretsem az..senağlama
Evet bebemin bebesi olacak inşallah..
Sağlıklı ve mutlu bir insan olsun da gerisi boş bana..
Hele ki oğlak burcu olacak ya inşallah!!!
Artık bebiş ve beni kimse tutamıcak..:icecream:
Uyusunlar bebişlerim uyusunlar da büyüsünler inşallah...
Dualarım hep ikinizle...
Tatlı rüyalarınız olsun..
Allahım rahatlık versin her ikinize de inşallah:1hug:
Kocaman öperim canımı ben...:1hug:ŞenizŞeniz
Ama bebişi öpmem..
Hiç kimseye de öptürmem..:dilcikar:
Her gün sabah umut getirsin,sağlık getirsin,huzur getirsin her ikinize inşallah..:Saruboceq:
Kaçtım ben,konuşuruz yarın canımıniçi..
böyle baslıkları okuyunca hamıle olasım gleıyor valla hee
delisin derim başka da bişey demem...
oğlumuz olursa senindir ok...ama kızımız olursa hiiiççç kusura bakma laliş...ben ömürü bilaah öyle işveli cilveli kızın peşinden koşamam...naynnn...olmaz....
mutaasıp hatta tutucu bir kadınım ben...
Ayol sankim oğlan olunca ÜTÜ'lü elletcek bana..
Sen en iyisi hemen süt korur teorisine gir,doğumdan hemen sonra..kaydirigubbakcemile
2. patlatırsın..
O zaman elbet biri bana kalır..hihoyyyt
cahil maamelesi yapma bana be....
Zati ocak doğumlularla benim hep yakın ilişkilerim olmuştur,biliysin..:1hug:
Ben uzak dursam da bebiş bensiz edemez..
İlginç bir çekim yasası var ben ve ocak doğumlular arasında..
Gel yavrukuşum gel teyzeciğne,bak neler yapıcez beraber..Şeniz
benim oğlum olacak laliş...
zararsız yani...istediğin kadar gelebilir...
Bilmiyim...
Ben kız demiştim,ilk günlerde bilisin..
Aman ya dedim ya sağlıklı ve mutlu insan olsun da önemli değil cinsiyeti..
Hayırlısı olsun,tebrik ederim.Allah zamanında sağlıklı doğum nasib etsin inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?