• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey ablami annemden kiskaniyorum

Üvey değilsiniz bu bir
Ayrıca annen dogurmadi ama ablanı o büyüttü tıpkı seni büyüttüğü gibi
Aklına bu tur düşünceler girebilir ama uzaklaştırmak senin elinde
Anne annenin dolduruslarina gelme

Tipta bu böyledir birseyden haberiniz yok boş laf anca anne baba bir olunca öz gerisi üveydir... sizinkisi türk toplum mantigi tipla alakasi yok
Siz gercekten boyle mi dusunuyosunuz:KK57:Ben Tukiye de degilim de yani cocuk nasil oluyor hepimiz biliyoruz:KK46:Baba ayni olunca nasil uvey oluyor:110:Valla ne desem bilemedim iyiki kk var yeni bisey ogrenmis oldum:KK14:

Uvey olarak nitelendiiyorsan benimde uvey kardesim var. Sizin gibi davrandigi icin babam beni umursamadi anneniz gibi bi annem olmadigi icin uvey evlat oldum. Kolay mi saniyorsunuz? Istediginiz sey sadece kendi mutlulugunuz mu? Size hic zarar vermek istemeyen ki eminim ablalik yapiyordur nasil boyle dislayabiliyorsunuz?

Üveydir dinimizdede tiptada üveydir.islamda anne baba bir olunca kardesin gerisi üvey kardes aynisi tip icinde gecerli. II anlasmak baska gercekler baska. Konu bu degil ztn herks yok üvey dgl vs diye yüklenmis konu sahibe uveydir. Ama kendi cocugu gibi bakmis o ayri. Üvey olmak coolkk kötü birseymis gibi yüklenmisler kiza ne alaka

Dinimizde de uveyse biri erkek olsa evlenebilirler yani. Himm... Tipta da uvey demissiniz. Kaynak neresi?

Yaniliyorsun bu türk müslüman kafasi bizim.toplumda öyle.tipla alaksi yok.üvey ablasi oluyor konu sahibi hakli.. neyse bosverr
Bakin...hayatimda bir kac ulkede yasadim.Butun dunyada anne veya baba ayni olunca uvey degil!Siz hala turk,musluman kafasi demeye devam ediyorsunuz:KK14:Yapmayin..Turkiye de cocuk yapmak icin baska yollar varsa onu bilemem:KK53:konu sahibi zaten oz ve oz ablasini kiskanmis uvey diyor(ayip ediyor) ve burda herkes uvey degil dese de siz aksini soyluyorsunuz...herkes cahil bir tek siz akilli ve bilgilisiniz:KK54:

ağlayarak okudum. Anneciğinin Mezarı da gül dolu olsun mekanı cennet olsun ileride inş.

Insan kan bağı olmadığı el ile bile aynı evde büyüse KARDEŞ oluyor da sen öz kardeşine nasış üvey muamelesi yapıyorsun? Onun da senin de bahtınız güzel olsun inş. Ne diyeyim çok zor... Anne OLDUĞUNU ve evladını geride bıraktığını düşün. Ananen gibilere mi Kalsın isterdin yoksa annen gibilere mi?

Ananeni huzurevine yerleştirin de görsün analı babalı bebeği yurda koyma fikrini :( güzel kızım meleğim benim:(

Elleri öpülesi, eşi zor bulunur bir anneciğin var. Ah o ne saadet; annesiz bir yavrunun ışığı, huzuru, sığınağı olmuş. Sen ne şanslı bir çatı altında büyüdüğünün idrakinde olsan böyle konuşmazdın.
Keşke her birimiz anne babası olmayan ya da hayatta olup da bakamadığı için sosyal hizmetlere bırakılmış yavrulardan birini alabilsek kanatlarımızın altına. Anne demeyen çocuk kalmasa şu dünyada. Ah en hassas noktam ah .

Doktor musunuz peygamber misiniz hukukçu musunuz?

TDK büyük sözlüğünü açın bakın, üvey genetik bağı olmayan yasaca akraba kişilere deniyor.

Poponuzdan din, ahlak, tıp, genetik , hak hukuk uydurmayın. Yazdıklarınız baştan aşağı yanlış hem mantığa, hem vicdana hem de geleneklerimize aykırı.
Mis TDK dan haberi olsa harfleri eksik yazmaz....

Annenin ne kadar özel bir "insan" olduğunu bil ve onunla gurur duy..
Böyle iyi yürekli bir anneden gelmiş olduğunu hatırla ve gereksiz kıskançlıklardan kaçın..
Çok güzel bir aileye sahipsin lütfen değerini bil çünkü artık aile kavramı kalmadı..

Dinimizde de uveyse biri erkek olsa evlenebilirler yani. Himm... Tipta da uvey demissiniz. Kaynak neresi?

Kaynak: Popo

Yani bu kafaya göre insanın beraber büyüdüğü bir erkekle evlenmesinde sakınca yok?!? 7 kat yabancı olsa aynı evde büyüdüğün kişiyle kardeş olursun zaten.

Kafayı dinle bozmuş grup cidden kafayı yemiş. Başka işleri yok sürekli ona nikah düşer mi buna nikah düşer mi tartışıyorlar sankim dünyanın en önemli meselesi. Uçkura harcadıkları zamanda kitap okusalar alim olurlar. Her işlerinin ucu ya uçkura ya mirasa çıkıyor.
Dünyada başka erkek mi kalmadı kardeşim, kardeşine kuzenine gelinceye kadar? Kardeşe göz koymayı hangi mide alır????Kardeşine bile niyeti bozma kapasitesine sahip bu zihniyete tüküreyim.

Kaynak: Popo

Yani bu kafaya göre insanın beraber büyüdüğü bir erkekle evlenmesinde sakınca yok?!? 7 kat yabancı olsa aynı evde büyüdüğün kişiyle kardeş olursun zaten.

Kafayı dinle bozmuş grup cidden kafayı yemiş. Başka işleri yok sürekli ona nikah düşer mi buna nikah düşer mi tartışıyorlar sankim dünyanın en önemli meselesi. Dünyada başka erkek mi kalmadı kardeşim, kardeşine kuzenine gelinceye kadar? Kardeşe göz koymayı hangi mide alır????Kardeşine bile niyeti bozma kapasitesine sahip bu zihniyete tüküreyim.

Ben de onu diyecektim de bu derece bir cahillik icin ban yesem ayip olurdu. Tipta da dinde de uveymis. Valla kaldim oyle.

Ben de onu diyecektim de bu derece bir cahillik icin ban yesem ayip olurdu. Tipta da dinde de uveymis. Valla kaldim oyle.

Kaynak g...m yazacaktım ammaaa ne gerek var banlanmaya.
Bu nasıl bir cahillik arkadaş hatun herkese haksızsın, yanlış biliyorsun doğrusu bu vb yazmış:KK57::KK57::KK57: Cahil cesareti dedkleri bu olsa gerek:KK57:

O oz ablan uvey degil babalarinuz ayni.Annenize helal olsun cennetlik kadin gercekten.Annelik dogurmak degildir sadece,buyutmektir ayni zamanda anneniz bunu basarmis helal olsun eli opulecek kadin.Ablanizida benimseyin artik yazik oz annesini hic gormemis ve anneniz bir anda melek gibi dunyasina gelmis.Bence anneannenizla gorusmeyin resmen tarafina cekmeye kiskirtmaya calismis

Kaynak g...m yazacaktım ammaaa ne gerek var banlanmaya.
Bu nasıl bir cahillik arkadaş hatun herkese haksızsın, yanlış biliyorsun doğrusu bu vb yazmış:KK57::KK57::KK57: Cahil cesareti dedkleri bu olsa gerek:KK57:

En cokta ona hayret ettim. Sanki konusunda uzmanmis bilirkisiymis gibi hayir sen yanlis biliyorsun dogrusu bu diye iddia etmesi falan. Cahil cesareti baska birsey degil.

Adın merve doruk 95 doğumlusun bu gün üye oldun,isimle üye oldun.konuya cevap yok.
Hımmm ben birşey demiyorum kk nın istatistikleri söylüyor herşeyi

Back
X