- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi mervedoruk95
Sen yarın bir gün ''Annem üvey ablama 2 tane daha fazla altın taktı'' diye de konu açarsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buna katılmıyorum ne yanı soyadımı sadece_?Ablan uvey degil bir kere
baba ayni anne ayri
bu uveylik olmuyor
anneannenden once kafandaki ayrimi sen bir yana birak once
hic yaşinin ehli dusuncelere sahip degilsin
Sanirim herkes yanlis anlamis beni, ven ablamdan nefret etmiyorum, onu hor da gormuyorum onu cok seviyorum ama sadece kabullenemdigim annemin uvey kizi olmasina ragmen annem onu sanki benden bile daha fazla seviyor olmasi. Babamdan asla kiskanmam mesela, sonucta babamin kizi, ben yokken o vardi, ama annem oyle degil iste, annemin kizi degil. Annemin tek kizi benim bu bir gercek. Ben ablamin kendini oksuz veya yetim hissetmesini asla istemem zaten ona uvey ablam derken annelerimizin bir olmadigini vurgulamak istemistim. Herkes beninsuclamis ama sizde kendinizi benim yerime koyun, annenizin tek kizisiniz ama sirf onun annesi olmus diye anneniz ikinizede esit ilgi veriyor, ozel hissetmekmistiyorum kendimi. Yoksa annemin ablama uvey annelik yapmasini tabiiki de istemem yapsa zaten ilk ben korurum ablami ama sanirim siz beni anlamak istemiyorsunuz.