Çocukluk etmiştir bence seni seviyor ilişkiniz de güzel, o yüzden bence tartışmadan yüzleş onunla kalbinin kırıldığını söyleIyi aksamlar herkese. Bugun sizinle paylasmak istedigim konu uvey ablam. Kendisi benden 6 yas buyuk. Babam onu kucuklugumden beri bize getirdiginden onu gercekten ablam olarak gordum. Sirlarimi paylastim, dertlestik. Ama sonra baskalarindan ogrendim benim onunla paylastigim dertlerimi baskalarina soyluyormus dedikodu yapiyormus resmen arkamdan. Ama yanimda bana cok iyi davranir, cok fedakardir. Mesela gecen yil burun ameliyati oldum bir hafta boyunca o bakti bana. Nasil olur anlamiyorum. Cok sevdigim guvendigim bir insan bunu nasil yapar? Ne yapacagimi sasirdim. Sizce ona birsey demeden uzaklasmali miyim? Yoksa tartisip hesap mi sormaliyim mi?
Eskiden bir arkadasimin sevgilisinden hoslanmistim. Ben uzak durdum bu kisiden ama derdim ablamla paylastim. Aradan uzun zaman gecti bu arkadasima benim eskiden sevgilisinden hoslandigimi soylemis. Ve arkadasim hala bu kisiyle beraber. Arkadasima ne diyecegimi sasirdim. Kizla gorusmuyorum utancimdan.Nelee demis mesela?
Eskiden bir arkadasimin sevgilisinden hoslanmistim. Ben uzak durdum bu kisiden ama derdim ablamla paylastim. Aradan uzun zaman gecti bu arkadasima benim eskiden sevgilisinden hoslandigimi soylemis. Ve arkadasim hala bu kisiyle beraber. Arkadasima ne diyecegimi sasirdim. Kizla gorusmuyorum utancimdan.
Arkadasim ben birsey yapmadim ki! Onun sevgilisinden hoslandim ve bundan cok mutsuz oldum. Kimden hoslanip kime asik olacagini secebiliyor mu insan? Hem ben gidip sevgilisini elinden falan almadim.Ablanizdan duydugu ne malum?
Ve nasil oluyorda arkdasinizin sevgilisine asik oluyosunz? Ablaniz hatali olabilir ama sizce sizim bu yaptiginiz dogru bisymi?
Arkadasim ben birsey yapmadim ki! Onun sevgilisinden hoslandim ve bundan cok mutsuz oldum. Kimden hoslanip kime asik olacagini secebiliyor mu insan? Hem ben gidip sevgilisini elinden falan almadim.
Evet secebiliyor. Kendi iradeniz yokmu sizin? Kiz gelmis sizi arkdssim diye tanistirmis buyuk ihtimal. Sizde o arkdasinizin sevgilisine baska gozle bakmissiniz. Arkdasin sevgilisine bizde eniste gozuyle bakilir.
Eskiden bir arkadasimin sevgilisinden hoslanmistim. Ben uzak durdum bu kisiden ama derdim ablamla paylastim. Aradan uzun zaman gecti bu arkadasima benim eskiden sevgilisinden hoslandigimi soylemis. Ve arkadasim hala bu kisiyle beraber. Arkadasima ne diyecegimi sasirdim. Kizla gorusmuyorum utancimdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?