üvey anne belası. Ablalarım yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Diger konumda yazmıştım annem öleli 6 ay oluyor
Annemle babam annem ölmeden önce ayrıydı zaten annem ölunce de babam la yaşayama başladım başımda da bir üvey anne belası var cadı...
Klasik olarak babamın yanında melek benimleyken şeytan bu yüzünü babama gösteremiyorum sonra iftiracı oluyorum azarlanıyorum Allah aşkına akıl verebilir misiniz babama asıl yüzünü nasil gostere bilirim o cadının ?

Son düzenleme:

Baban kaç yaşında ? üvey annen kaç yaşında ? sen kaç yaşındasın yazar mısın? ve başka kimse yokmu yanında kalacagın ?anne evin ne oldu kapattınız mı ?

Baban kaç yaşında ? üvey annen kaç yaşında ? sen kaç yaşındasın yazar mısın? ve başka kimse yokmu yanında kalacagın ?anne evin ne oldu kapattınız mı ?
Babam 56 uvey 43 ben 16 annemin evi şuanlık olduğu gibi boşta
Annemle babam dostça ayrildi ev babamın üstüne annem ona kira veriyordu

Teyzekerim var ama ne babam birakir nede ben baskasina yuk olmak isterim

Son düzenleme:
Babam 56 uvey 43 ben 16 annemin evi şuanlık olduğu gibi boşta
Annemle babam dostça ayrildi ev babamın üstüne annem ona kira veriyordu

Teyzekerim var ama ne babam birakir nede ben baskasina yuk olmak isterim

Senin yaşın yalnız yaşamak icin küçükmüş ne yazık ki...Babanla üvey annenin arasında fazla yaş farkı olsaydı asla kendini dinletemezdin ondan sordum...ama baban genç henüz...

ne gibi sorunlarınız oluyor mesela? bir örnek versen onun üzerinden konuşsak?

yani.. teknoloji çağında yaşıyoruz kayıt yapıp bunu kanıtlayabilirsin ama bunu görünce babanın tepkisi ne olur bilemem. sana sahip mi çıkar, yoksa herşeye rağmen seni suçlamaya devam mı eder, görmezden mi gelir... herşeyi göze alıp öyle yapmalısın. ve eğer şu şu olursa böyle davranırım demelisin.... yani her türlü sonucu iyice düşün ki hayal kırıklığına uğrama...

Benim hakkımda babama sürekli yalan söyluyor babamda buna inaniyor daha gecen babama beni disarda bir erkekle gordugunu soyledi o da bana diil ona inandi haksiz yere tokat yedim o sirada da babamin yaninda yazik yapma diyor ikili oynuyor şeytan

Evde benimle tekken tehditler savuruyor babamlayken kuzu

Kayıt derken goruntumu ? Nası l yapabilirim ki ??

oooooo kötüymüş ...bende sen babanı paylaşmak istemiyorsun sandıydım...

Fesatlık kötü şey...ne yapılabilir ki ...arkadasın dedigi gibi ses kaydı herhalde?

Otur konuş anlaşmaya bak diyecektim.sonuçta o hanım da evlendiginde hayatlarına senin dahil olman fikri yoktu sanırım.

Onun için de zor olabilir empati yap abla -kardeş ilişkisi kurulabilir yazacaktım ama dışarda erkekle gördüm demesi babanın tokat atması ...işler karışık canım yaa...

Allah yardımcın olsun ...babanla iletişimini kuvvetli tutmaktan başka ne yapabilirsin ki?
Baban 56 yaşında bu yaştan sonra tekrar yuvasını yıkmak istemeyebilir.seni dinlese bile eşine kanması daha olası...
Ses kaydı yapsan bile işler içinden çıkılmayacak kadar karışınca o evde nasıl yaşayacaksın.

Farz edelim baban eşini bıraktı.sen yaın öbür gün evlenip gidince adam en ihtiyac duydugu yıllarda yalnız kalacak?
Zor bir durum...çözümü zor.tek diyebilecegim okuyorsan okuluna devam et.üniv. Kazan.belki yurt vs derken yaşın büyür hayata atılırsın.

şu durumda senin kendi ayaklarının üstünde durmaktan başka yolun yok gibi görünüyor.saglam dur ablacıgım saglam dur...allah emanet ol.

vidyoya al babana izlet ama bak bakalım birşey değişecek mi baban bu görüntüye rağmen ona ne yapacak kızacak mı yoksa üstünü mü örtecek

kısacası yaptığına değecek mi?

Babami paylasma gibi bi sıkınyim sonucda annemden baskasiyla evlendi ve onunla mutu onun mutlulugla mutlu da olurdum ama iyi biri degil iste aslinda bi bana iyi degik babamla cok mutlulular bunu kaldiramiyorum babam bana guvense azicik .. tamam ayrilmasinlar onunla mutlu olsunlar ama bana bunlari yapmasin tesekkur ederi. ...

yok ablacıgım zaten öyle düşünmüyorum ,,,sen yazdıkça anladım zaten

yazının tamamını oku...detayları bilmedigimiz için çift taraflı akıl yürüttüm sen bana yaş veya olay örnegi yazana kadar.

sen çok az şey yazarak açmışsın topigi...

ama bir sonuç alacagını sanmıyorum...

mucize bir sonuç bekleme...işler daha da sarpa sarabilir bence...

okuyor musun ?okulun var mı ?

Kayıt derken goruntumu ? Nası l yapabilirim ki ??

maddi durumun nasıl bilmiyorum ama en basidi cep telefonuyla yapabilirsin. önceden belli bir yere koyup deneme yapabilirsin. ses veya görüntü iyi mi diye. sonra onu neyin kışkırttığını bildiğinden zamanını da ayarlayabilirsin ama dediğim gibi bunun sonucu ne olur bilemem... daha çok üzülme sonra.. bir de kadınla hiç konuştun mu sana neden böyle davranıyor? seni hiç hesaba katmamış mıydı acaba ondan mı? bir konuşsan. en azından bunu da denemiş olursun. anneni de çok yeni kaybetmişsin. acın çok yeni daha. Allahtan korkan biriyse eğer senin bu sözlerine dayanabileceğini sanmıyorum. çünkü bazen insanlar hırslarından, öfkelerinden önündekini göremeyebilir ve birisinin hatırlatması gerekebilir. konuş onunla annemi yeni kaybettim, ben böyle olmasını ister miydim, kadın kaç yaşında çocuğu var mı olur mu yazdın ama hatırlamıyorum şuan ama senin çocukların bu durumda olsalardı falan filan gibi vicdanını harekete geçirecek bişeyler desen??? .... insanın babası öldüğünde yetim, annesi öldüğünde de hem yetim hem öksüz olurmuş..... Allah yardımcın olsun....

canım benim ya annenin acısı tazeyken üvey anne kahrı çekmek zor olmalı, baban seni de düşünmeli kendisine karşı iyi olur tabi biraz düşünmeli bu yaşta bunları yaşatmamalı sana, sen onunla evde yalnızken çok muhatap olma odanda geçir vaktini kendi yemeğini kendin yap ye ona muhtaç olmadığını göster

Peki
Okuyorum lise 3 e gectim ..

Konusmayi denemedim deniycem ...

Peki... teşekuur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…